ollaboga77 05.12.06, 15:34 Juz pisałam o tym, ale miałabym prośbę o usunięcie wszystkich moich postów... z góry ogromny dzięks Olla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: prośba do admina 05.12.06, 15:45 znaczy do moderatora oczywiscie!! do siwej Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.patrze Re: prośba do admina 05.12.06, 15:52 przeszlości nie zmieni sie. powiedzianych słow nie wycofa. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: prośba do admina 05.12.06, 15:55 alez tak!!! stanę na rzęsach i brodzie a .. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.patrze Re: prośba do admina 05.12.06, 15:59 te posty nie sa twoje, twoje sa tylko wyrzuty sumienia > stanę na rzęsach i brodzie a .. scarlet powiedziala do kuzynki, ze gdyby byla szansa na zlapanie meza to nago by pewnie wyszla na ulice atlanty. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: prośba do admina 17.12.06, 12:22 tylko.patrze napisał: > scarlet powiedziala do kuzynki, ze gdyby byla szansa na zlapanie meza to nago b > y > pewnie wyszla na ulice atlanty. A mnie kurka znajomy zwinął trzy tomy "Przeminęło z wiatrem" i muszę cholera odkupić. Bo pożyczył i nie oddał. Jestem wkurzona na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: prośba do admina 05.12.06, 15:58 ollaboga77 napisała: > Juz pisałam o tym, ale miałabym prośbę o usunięcie wszystkich moich postów... Nie ma takiej możliwości. forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2469273.html Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka czemu chcesz usunąć swoje posty? 05.12.06, 19:21 przecież nie są znowu takie glupie jak np. posty suchego, wiec nie masz sie co przejmować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: czemu chcesz usunąć swoje posty? 17.12.06, 12:16 trzeba wynajac hackera albo Leppera , ktory to chcial zamknac cala Gazete Wyborcza uwazam minmo mojej betonowej ideologii ze ten rozbojnik zrobilby troche szkody kopiuj sie kto moze Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: czemu chcesz usunąć swoje posty? 17.12.06, 12:26 i zaluje bo mialby udzialy w wydawnictwie znowu jestesmy kazdy z nas prawa ma znowu znikamy tylko czas twarze w nas zna pamieta jak zycie rozwiewa wiatr a swiat biegnie gdzie chce ludzie przerwijcie ten moj sen -- nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: czemu chcesz usunąć swoje posty? 17.12.06, 12:41 przerwac to moze nie ale dobrze by bylo sie w koncu w nim odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś