betka801 Re: denerwuje mnie hałas 10.12.06, 20:48 Co mam zrobić,denerwuje mnie walenie nóg sąsiadów,rzucanie czegoś przez nich na podłogę.Ja wprost tego nie mogę znieść.Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: denerwuje mnie hałas 10.12.06, 22:14 Wiesz,myślę,że powinnaś też stać się "głośna"-robić wszystko w mieszkaniu na full.Wtedy powinnaś się przestać denerwować, sama też nabierzesz odwagi i pewności siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: denerwuje mnie hałas 11.12.06, 07:22 A powiedz mi co z sąsiadami z dołu?Przecież oni są nic nie winni. Pozdrawiam serdrcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: denerwuje mnie hałas 14.12.06, 21:59 też tak miałam. denerwowało mnie jak ktoś hałasował, jak ktoś jadł w mojej obecności, jak ktoś przeszedł zbyt blisko mnie... denerwowało mnie dosłownie wszystko (a najbardziej sąsiedzi i ludzie w środkach komunikacji). pomogły mi leki. (w moim przypadku świetnie zadziałał seroxat, 40 mg). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: denerwuje mnie hałas 14.12.06, 22:01 aha, seroxat działa na mnie tak, że: 1) moje rozdrażnienie jest o wieeeeele mniejsze (adekwatne do sytuacji - a wcześniej było kompletnie nieadekwatne, od byle głupoty wszystko się we mnie gotowało) 2) jestem w stanie delikatnie acz stanowczo zwrócić uwagę osobie, która mi przeszkadza. (wcześniej nie byłam w stanie). Odpowiedz Link Zgłoś
asiula_82 Re: denerwuje mnie hałas 18.12.06, 18:18 mnie tez denerwuje chalas, i moich sąsiadów z dołu też denerwuje i mnie oni denerwują bo robią ciągle awantury że ktos w nocy chodzi po domu. Nie mogę wstac do lazienki tylko musze fruwac a jak spuszczę wodę to przez caly nastepny dzien dzwonia mi domofonem do drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula_82 Re: denerwuje mnie hałas 18.12.06, 18:20 hałas nie chałas, jeszcze chcialam dodac ze sama nie słucham głośno muzyki, nie oglądam TV z głosem na full bo mnie to drazni więc i tak maja ze mna raj moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryjkaeufo trzaskanie drzwiami 18.12.06, 19:54 moi rodzice mają świra na tym punkcie. jak slysza, gdy sąsiedzi głosno trzaskaja drzwiami to zaraz bardzo się denerwują. może i rację mają, że to objaw buractwa bo przecież porządni ludzie delikatnie zamykają drzwi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś