Dodaj do ulubionych

denerwuje mnie hałas

10.12.06, 20:47
Obserwuj wątek
    • betka801 Re: denerwuje mnie hałas 10.12.06, 20:48
      Co mam zrobić,denerwuje mnie walenie nóg sąsiadów,rzucanie czegoś przez nich na
      podłogę.Ja wprost tego nie mogę znieść.Co radzicie?
      • j215 Re: denerwuje mnie hałas 10.12.06, 22:14
        Wiesz,myślę,że powinnaś też stać się "głośna"-robić wszystko w mieszkaniu na
        full.Wtedy powinnaś się przestać denerwować, sama też nabierzesz odwagi i
        pewności siebie.
        • betka801 Re: denerwuje mnie hałas 11.12.06, 07:22
          A powiedz mi co z sąsiadami z dołu?Przecież oni są nic nie winni.
          Pozdrawiam serdrcznie.
          • aurelia_aurita Re: denerwuje mnie hałas 14.12.06, 21:59
            też tak miałam. denerwowało mnie jak ktoś hałasował, jak ktoś jadł w mojej obecności, jak ktoś przeszedł zbyt blisko mnie... denerwowało mnie dosłownie wszystko (a najbardziej sąsiedzi i ludzie w środkach komunikacji). pomogły mi leki. (w moim przypadku świetnie zadziałał seroxat, 40 mg).
            pzdr
            • aurelia_aurita Re: denerwuje mnie hałas 14.12.06, 22:01
              aha, seroxat działa na mnie tak, że:
              1) moje rozdrażnienie jest o wieeeeele mniejsze (adekwatne do sytuacji - a wcześniej było kompletnie nieadekwatne, od byle głupoty wszystko się we mnie gotowało)
              2) jestem w stanie delikatnie acz stanowczo zwrócić uwagę osobie, która mi przeszkadza. (wcześniej nie byłam w stanie).
              • asiula_82 Re: denerwuje mnie hałas 18.12.06, 18:18
                mnie tez denerwuje chalas, i moich sąsiadów z dołu też denerwuje i mnie oni
                denerwują bo robią ciągle awantury że ktos w nocy chodzi po domu. Nie mogę
                wstac do lazienki tylko musze fruwac a jak spuszczę wodę to przez caly nastepny
                dzien dzwonia mi domofonem do drzwi.
                • asiula_82 Re: denerwuje mnie hałas 18.12.06, 18:20
                  hałas nie chałas, jeszcze chcialam dodac ze sama nie słucham głośno muzyki, nie
                  oglądam TV z głosem na full bo mnie to drazni więc i tak maja ze mna raj moim
                  zdaniem.
                  • ryjkaeufo trzaskanie drzwiami 18.12.06, 19:54
                    moi rodzice mają świra na tym punkcie. jak slysza, gdy sąsiedzi głosno
                    trzaskaja drzwiami to zaraz bardzo się denerwują. może i rację mają, że to
                    objaw buractwa bo przecież porządni ludzie delikatnie zamykają drzwi. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka