marwolo 19.01.07, 18:15 Nikt na nim nie pisze od 13.1.2007, oprócz mnie. Co jest? Zapraszam wszystkich "chorobliwie nieśmiałych": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23191 bo jest tam trochę nudnawo... Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaron.szmelcman Re: Co się dzieje z forum o fobii społecznej? 19.01.07, 18:16 fobia tak im się posunęla,że nawet w necie boją się odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Co się dzieje z forum o fobii społecznej? 19.01.07, 18:38 aaron.szmelcman napisała: > fobia tak im się posunęla,że nawet w necie boją się odezwać Mam nadzieję, że nie. To już byłby szczyt absurdu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Co się dzieje z forum o fobii społecznej? 19.01.07, 18:41 trzeba lykac MOCLOXIL ,;7- i nie koncentrowac uwagi na jakimkolwiek przedmiocie ani mysli ale pozwolic im biegnac jak chca i dzialac tak jakbys nie zwracal uwagi na zaden swoj uczynek a zniknie dwoistosc Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Co się dzieje z forum o fobii społecznej? 19.01.07, 18:48 i tak nie wygraja /juz przepozycjonowalo do Aurobindo nawiazywal Texe Mars notabene to nieprawda ze Aurobindo zakladal new Age zwyczajnie nie czytali nawet, a jak nawet czytali, nie byli na poligonie jaki funduje ta ksiazka /zderzenie Azji z Europa , Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: i trouja 19.01.07, 18:51 ja tez mialem 130 inteligenci / juz po demolce neuroleptycznejmierzone niestety nigdy nie umialem w pelni wykorzystac a jak zaczalem to mnie ubili tacy byli na szczescie nie calkiem , jak mowie na tej ksiazeby sobie polamia , nie przcwiczaa Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: i trouja 19.01.07, 18:52 bendom scerbaci / hehe nawet nie wiedza co za tym siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_ryjek Re: Co się dzieje z forum o fobii społecznej? 19.01.07, 20:15 Ten bałwan Illusiomatic zamknął to forum i teraz trudniej na nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_ryjek mondrym być: 19.01.07, 20:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23191&w=55812241 Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: mondrym być: 19.01.07, 20:28 No i szto? Tak, to ja napisałem. I co z tego? Jakoś ja potrafiłem się zapisać do tej zamkniętej grupy użytkowników i mogę tam pisać - to dlaczego inni nie umieją?? I lepiej się nie pokazuj na forach z takim paskudnym ryjkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_ryjek Re: mondrym być: 19.01.07, 20:32 Jednak jak ludzie widza, ze forum jest zamkniete to od razu odchodza, bo zwyczajnie w swiecie nie chce im sie tracic czasu i czekac az przyjdzie jakiś mail. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: mondrym być: 19.01.07, 20:37 paskudny_ryjek napisała: > Jednak jak ludzie widza, ze forum jest zamkniete to od razu odchodza(...) No, tu niestety muszę Ci przyznać rację, Ryjku paskudny... Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: mondrym być: 19.01.07, 20:39 Pisałem już w tej sprawie do Illusiomatica, ale na razie nie odpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mondrym być: 19.01.07, 22:51 hahaha, forum zamknięte bądź ukryte staje się takim bezpowrotnie. tzn., że już go nigdy nie otworzą! a ponieważ fobicy często boją się odrzucenia, więc nikt tam nie zapuka, nikt nie będzie pisał, tylko sam Marwolo jeden biedny zostanie. i forum umrze śmiercią nienaturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: mondrym być: 19.01.07, 23:13 Tak jest! ja się na przykład boję odrzucenia i za chiny ludowe nie będę wysyłać jakiś zgłoszeń. W ogóle taka sytuacja, że ktos ma decydować o tym, że będę tam coś pisać, od razu mnie obraża, uraża i phi! Z resztą ja mam problem, żeby tu cos napisać, a co dopiero na takim mało ruchliwym forum, gdzie mój post będzie wisiał tygodniami na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: mondrym być: 20.01.07, 13:12 co racja to racja. niestety decyzja illusiomatica była głupia :( ale z tego co mi się wydaje to chyba forum zamknięte można spowrotem otworzyć. tylko jak się je ukryje to już nie da rady go przeksztalcić na zamknięte lub otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: mondrym być: 21.01.07, 22:27 kontrreformacja napisała: > Tak jest! ja się na przykład boję odrzucenia i za chiny ludowe nie będę wysyłać jakiś zgłoszeń.(...) Nawet w internecie, w wirtualnym świecie? Bez przesady! Jakoś inni fobicy piszą. Nawet jeśli ktoś Cię skrytykuje, to nic się przecież nie stanie! Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Uwaga! Nowe forum o FS! 21.01.07, 21:36 aurelia_aurita napisała: > hahaha, forum zamknięte bądź ukryte staje się takim bezpowrotnie. > tzn., że już go nigdy nie otworzą!(...) Nie mów! Serio?! Nie można go już otworzyć?! A więc Illusiomatic zabił własne forum... :( Ale jest jeszcze forum niejakiej Shivry: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45020 Na razie mało wpisów (i o bardzo wątpliwej jakości... :/), ale zachęcam wszystkich chorobliwie nieśmiałych do "przeniesienia się" na to forum, wobec tego. Ono chyba jest otwarte o ile wiem. Pzdr Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Uwaga! Nowe forum o FS! 22.01.07, 16:23 Niestety mam bloka na tym forum Shivry :( Nawet nie wiem za co :( Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Uwaga! Nowe forum o FS! 22.01.07, 16:30 euforyjka napisała: > Niestety mam bloka na tym forum Shivry :( > Nawet nie wiem za co :( Naprawdę nie mam pojęcia, za co Ty mogłabyś gdziekolwiek dostać bloka... Przecież zachowujesz się na forach tak wzorowo! A to mnie rozweseliłaś na resztę dnia! tym oświadczeniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś