zoltanek 07.04.07, 15:47 Założyłem wizytówke, ale moje zdjęcie nie jest widoczne, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reedycja Re: Hej 07.04.07, 15:52 czasami aparaty fotograficzne i lustra ujawniają niewygodną prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hej 07.04.07, 15:54 ale to byłem ja, w sensie fizycznym, bo świadmość miałem lekko zachwianą Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Hej 07.04.07, 15:59 zdjęcia ni w chodzą od razu tam nawet pisze że tżeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Hej 07.04.07, 17:29 Szkoda że ja nie wyglądam jak Ty-mi by nawet fotomontarz i retusz twarzy nie pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Hej 07.04.07, 17:32 To jak Ty to i ja założyłem swoją-a niech mnie zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Hej 07.04.07, 17:54 suchutki, fajne masz imię :) to ja też zmodyfikowałam swoją wizytówkę. Nawet zdjątko dodałam. Ło Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita no to tera ja ;-) 07.04.07, 18:12 skoro tak się wszyscy chwalicie swoimi wizytówkami - to i ja się pochwalę :-) zwłaszcza, że byłam pierwsza od Was! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltan, dawaj tą księgę gości! n/txt 07.04.07, 19:30 już jest, dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Zoltan, dawaj tą księgę gości! n/txt 07.04.07, 19:57 a ja tez założyłam wizytówkę,a co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Zoltan, dawaj tą księgę gości! n/txt 07.04.07, 20:08 no to się wpisałam. i Suchemu też. ps. a jakbyś był Pierwszy, to nie byłoby Cię widać! :P Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltan, dawaj tą księgę gości! n/txt 07.04.07, 20:22 ta, już na to wpadłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 20:18 Muszę przyznać że wszyscy łącznie z Aurelią wyglądają dokładnie tak jak sobie to wyobrażałam:) ps Suchy jeszcze niejednego psychiatrę nabierze na ten poważny wygląd, teraz rozumiem dlaczego tak się z nim bujają:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Hej 07.04.07, 20:39 to ze mną jest coś nie tak bo zoltnka wyobrażałem sobie inaczej suchego kompletnie inaczej dorcie inaczej czekoladke już widziałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hej 07.04.07, 20:22 Teraz czas na kontrowersyjny wątek. Muszę go tylko zredagować! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Hej 07.04.07, 20:58 Muszę przyznać że wszyscy łącznie z Aurelią wyglądają dokładnie tak jak sobie to wyobrażałam:) ps Suchy jeszcze niejednego psychiatrę nabierze na ten poważny wygląd, teraz rozumiem dlaczego tak się z nim bujają:) Jesteś okropna i paskudna Lucyna-z Tob nie da się normalnie rozmawiać-ile masz mnie jeszcze zamiar obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Hej 07.04.07, 21:00 daj lepiej swoje zdjęcie a nie jakiegoś zwierzaka-biednym zwierzakiem się zasłaniasz.Pewnie nie dasz bo się wstydzisz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 21:02 nie mam zwyczaju ujawniać swego wizerunku na forum duperelum. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hej 07.04.07, 21:04 Suchy, wnerwiasz mnie. Miałeś nie odpowiadać na zaczepki. Sam dobrze wiesz, że jesteś zbyt wrażliwy na swoim punkcie by podejść do tekstów Lucyny z poczuciem humoru. Dopukii się tego nie nauczysz, włączaj ignora. My z Lucynką możemy po sobie jechać jak po autostradzie a nasze wzajemne uwielbienie nie zbladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 21:06 no nie wiem, a jak zacznę do Ciebie pisać per "ty palancie"? wiesz jak jest, depresja + nerwica zobowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 21:01 uważasz że poważny wygląd to obelga? wydawalo mi się że to raczej komplement dla faceta w Twoim wieku, chyba nie chciałbyś wyglądać jak dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Hej 07.04.07, 21:01 Ale że psychiatrzy się ze mną bujają to było złosliwe.Nie martw się-oni się nie nabierają tak łatwo jak sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 21:03 bujaja, w sensie że nie potrafią sprecyzować i ustalić leczenia, sam o tym obszernie pisaleś, że to się nawet o szpital oprze jak tak dalej pójdzie. gdzie ty do cholery widzisz moją winę znowu? :P pieprzony nerwus Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hej 07.04.07, 21:01 Jestem na etacie obrońcy suchego, tak więc muszę Cię opieprzyć Lucynko. Suchy odwarzył się dać swoje zdjęcie, odsłonić swoje uczucia. Trzeba to docenić! Ludzie się zmieniają. Nie przypinaj etykietek super glue, wystarczy klej do papieru. alei tak dostaniesz ode mnie całusa! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Hej 07.04.07, 21:04 ale do cholery gdzie ja go skrytykowalam?? ok, wygląda jak dziecko , teraz pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hej 07.04.07, 21:10 tera pasi pasi wszystko co obraca się w żart zrozumiały dla suchego, innymi słowy nie trafiający w sedno jego nadwrażliwości. buziak Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n a tak po prawdzie 07.04.07, 21:08 Nic nie mam dzisiaj do nikogo, Suchego zwłaszcza:) tylko te wątki dzisiaj ttaaakie nudziarskie, że postanowiłam wetknąć kij w mrowisko żebyście tu nie zasnęli. Czym się Suchy, masz bardzo ładne imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: a tak po prawdzie 07.04.07, 21:10 Imię ładne ale jak wołają na mnie Bartłomiej albo Bartuś to cholera mnie bierze;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue a zabrzmi głupio.. 07.04.07, 22:08 jak się zapytam o co chodzi z tymi zdjęciami, księgami jakimiś i w ogóle? :> bo też Was chcę zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1207 Re: a zabrzmi głupio.. 07.04.07, 22:12 Będąc zalogowana klikasz ma nicka którego chcesz zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: a zabrzmi głupio.. 07.04.07, 22:19 hehe, a to fajne jest :) nie wiedziałam o czymś takim :) się zaraz sama pobawię :) dzieki Karolina :) Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue no :) 07.04.07, 22:41 to piszą, ze zdjęcie to za jakiś czas się pojawi, ale niniejszym - witam :) Odpowiedz Link Zgłoś