Dodaj do ulubionych

Narkotyki a fobia społeczna

15.04.07, 06:45
Jest jeden plus spowodowany fobią, azwiązany z narkotykami. Przynajmniej nie
jesteśmy w stanie uzyskać dostępu do nich - nawet jakby komuś z nas to
przyszło to głowy - z oczywistych względów. Można tak podejść do tej sprawy,
przynajmniej to.
Mnie na ten przykład nigdy nie zaproponowano niczego, aż sam się dziwię...;)
Obserwuj wątek
    • zmartwiony87 Re: Narkotyki a fobia społeczna 16.04.07, 19:57
      Mylisz się każdy może zdobyć narkotyki, wystarczy ze ma sie znajomych którym
      zdarzy sie zażywać. Ja też mam fobie społeczną i przed tym jak "się
      rozchorowałem" zdarzało mi się zapalić skręta, teraz jak próbowałem to wszystkie
      moje lęki się pogłębiały i kompletnie traciłem rozum, nie jest to dobry pomysł
      żeby łączyć chorobę z używkami.Cały czas analizowałem swoje zachowania i czułem
      głębokie zażenowanie.
      • lasciate.ogni.speranza Re: Narkotyki a fobia społeczna 18.04.07, 17:31
        zmartwiony87 napisał:

> Mylisz się każdy może zdobyć narkotyki, wystarczy ze ma sie znajomych którym
        > zdarzy sie zażywać. Ja też mam fobie społeczną i przed tym jak "się
        > rozchorowałem" zdarzało mi się zapalić skręta (...)

No właśnie - "wystarczy"! Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, żebym w łatwy sposób
        mógł je uzyskać. Ale nie jest to akurat powód do zmartwienia... :]
    • lasciate.ogni.speranza Uwierzycie?... 08.07.07, 23:08
      ... że nigdy się nie zetknąłem z tego typu używkami?
      Sam się dziwię... ;]
      • bartekzero4 Re: Uwierzycie?... 09.07.07, 00:24
        ja tez nigdy sie nie zetknąłem. nikt nigdy mi nie proponował...no bo kto
        niby...?:) jestesmy odizolowani od ludzi a wiec i od narkotyków:) i niestety od
        wielu innych także tych pozytywnych rzeczy... pozdrawiam!
      • artur862 Re: Uwierzycie?... 09.07.07, 10:10
        nie wierze. pewno cpisz po kiblach w budzie z kumplami ale zeby cie źle nie
        oceniono piszesz inaczej ;) hehe
    • kosznat Re: Narkotyki a fobia społeczna 09.07.07, 10:03
      Jesli polaczyc fobie z nerwica lekowa, to bardzo trudno siegnac po uzywki. Ja
      moglam, ale lek jest zbyt silny. Poza tym, zawsze balam sie, ze moge sie poczuc
      zle fizycznie, badz bede miala jazdy psychiczne. Zwazywszy na to, ze mam dobra
      pamiec i lubuje sie w rozpamietywaniu, moglabym sobie wyrzadzic wielka krzywde.
      Poza tym, nie chcialabym stracic kontroli nad soba, wiec na co mi to wszystko!? ;))
      • qabriel Re: Narkotyki a fobia społeczna 09.07.07, 23:57
        Lasciate co do dostępności narkotyków to mi jako osobie niepełnoletniej łatwiej
        je zdobyć niż alkohol. Wystarczy zrobić jeden telefon do "kumpla" z klasy i już
        jestem umówiony na "transakcję". Nie rozumiem dlaczego wykluczacie używki mając
        fobię, ja bawię się przy nich równie dobrze jak moi "normalni" koledzy:]
        • qabriel Re: Narkotyki a fobia społeczna 09.07.07, 23:58
          No może nie do końca...rzeczywiście zdarza mi się czasami za dużo myśleć i łapać
          zawiasy ale bardzo rzadko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka