mbwj88 29.04.07, 19:40 czy w trakcie choroby chodzicie na zwolnienia lekarskie? czy wasi współpracownicy wiedzą o waszej chorobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: pracujecie? 29.04.07, 19:43 ja studiuję więc zwolnienie mi nie przysługuje. Zwolnienie z kolosów, sesji ani zaliczeń. Niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
kotnapiecu Re: pracujecie? 29.04.07, 19:46 Jeśli chodzi o pracę, mam dość bujną przeszłość. Z trudem utrzymuję się w pracy, raz nawet w trakcie przerwy po prostu wyszłam nic nikomu nie mówiąc, tak fatalnie się czułam. Trafiłam wtedy do szpitala, gdzie problem został oczywiście zbagatelizowany. Póżniej przyjmowano mnie na "okres próbny", o dalszej pracy nie było mowy. Teraz udało mi się znależć pracę na 3/4 etatu. Nikt nic nie wie. Jestem na okresie próbnym, mam nadzieję, że jakoś wytrwam... Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: pracujecie? 29.04.07, 19:51 trzymam kciuki żebyś wytrwała lekarze mi proponowali chorobowe ale odmówiłam a teraz czuję się całkiem dobrze w uszach mam " jak pani poczuje że praca to nie jest dla pani dobre miejsce prosze przyjść lub nawet przysłać kogoś z rodziny po zwolnienie" nie krzystam ale coś mi to daje,jakby tak poduszka bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
kotnapiecu Re: pracujecie? 29.04.07, 19:58 Jej...taki pracodawca to naprawdę błogosławieństwo :)Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: pracujecie? 29.04.07, 20:00 to nie pracodawca to lekarz a pracodawca i koledzy nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
kotnapiecu Re: pracujecie? 29.04.07, 20:08 O rany, sorki :) Sama widzisz, jaka jestem ogłupiała :]:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 spokojnie, i do Polski dotrze cywilizacja 29.04.07, 20:24 i nikt nie będzie się dziwił, że można "chorować na depresję". Za Odrą to już "normalna" choroba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irga7 Re: pracujecie? 29.04.07, 20:38 Pracuję i mam się nie najgorzej,ale to zasługa leków.O chorobie wie tylko najbliższa rodzina.Nie warto dzielić się tym z obcymi.To etykietka,która więcej szkody niż korzysci przysparza. Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: pracujecie? 29.04.07, 20:53 dokładnie tez tak uważam znajoma starsz mądra powiedziała mi kiedyś że sie leczy u psychiatry i że jedzie do sanatorium zapytałam czy daje w pracy zwolnienei od psychiatry i okazało sie że nie chodzi do ogólnego mói ze się leczy i dostaje chorobowe Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: pracujecie? 30.04.07, 16:14 pracuję cały czas, studiuję, a jeżeli miałbym dać swojemu pracodawcy jakieś zwolnienie, to tylko od lekarza ogólnego - za bardzo bałabym się reakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: pracujecie? 30.04.07, 16:36 zdrowia juz nigdy nie odzyskam a przynajmniej jest to mało prwdopodobne w poczuciu bezsensu zycia zostaje mi tylko niszczyć tych którzy mnie niniszczyli zostało mi jesli nic sie nie stanie ze 20 lat jescze zycia... niszczyc tak zeby nie naruszac prawa, a wyroki wykonywac indywidualna czarna lista jest Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: pracujecie? 30.04.07, 19:43 rozwiń myśl bo dalej nic nie rozumiem albo pogajmy o pracy o życiu, co robisz co chcesz robić Odpowiedz Link Zgłoś