ihatepol 09.06.07, 13:46 Znacie moze jakiegos dobrego psychiatre z Walbrzycha. Bardzo prosze o odpowiedzi. Jest to dla mnie naprawde wazne... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agneesh Re: Dobry psychiatra - Wałbrzych 28.06.07, 23:51 juz pisalam tutaj w podobnym watku: chyba jedynym NAPRAWDE dobrym specjalista w tym szacownym miescie jest dr Piotr Niezgoda. O ile mi wiadomo, przyjmuje on w "animie" na piaskowej gorze, ma tez praktyke prywatna (chyba na Szmidta, przynajmniej kiedys tam mial gabinet).Jest naprawde swietnym lekarzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
agneesh Re: Dobry psychiatra - Wałbrzych 28.06.07, 23:57 www.bip.dilnet.wroc.pl/pliki/rejestr/specjalistyczne.pdf - znalazlam go przed chwila w tym spisie. Tu jest napisane, ze ma gabinet na Chrobrego, nr tez tam znajdziesz. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ihatepol Re: Dobry psychiatra - Wałbrzych 29.06.07, 16:14 Wielkie dzięki! Już myślałem że nikt mi nie pomoże na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Dobry psychiatra - Wałbrzych 29.06.07, 16:17 obroc sobie Panorame Firm na druga strone, od okladki, zobaczysz cos takiego,ze ci sie odniechce Odpowiedz Link Zgłoś