siwa_zakiwala_sie_na_smierc 17.06.07, 08:52 "Tutaj autorytetem jest schizofrenik bo wiedza o schizofreni calkowicie pochodzi od niego dlatego moj punkt widzenia jest punktem widzenia autorytetu. " mskaiq WPISUJCIE SWOJE TYPYY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: The best of depresja forum 17.06.07, 10:05 Euforyk awansował na podopiecznego Maska, a Gorzka czekolada na mistyka, pozytywnie, pozytywnie Miało być czekolada z orzechami szyderca_i_głupawiec Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 17.06.07, 10:57 siwa_zakiwala_sie_na_smierc_to_JEST_jakas_prowokacja_majaca_na_celu_ODWROCIC_UWAGE Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: The best of depresja forum 17.06.07, 11:56 -------------------------------------------------------------------------------- "Tutaj autorytetem jest schizofrenik bo wiedza o schizofreni calkowicie pochodzi od niego dlatego moj punkt widzenia jest punktem widzenia autorytetu. " Pan Dobosz w "Rejsie" mowil, ze nie moze byc jednoczesnie tworca i tworzywem, a Mask moze. ten to potrafi... zacytuje na dzien dobry pana filozofa-samobojce: "Tezy moje wnosza jasnosc przez to, ze kto mnie zrozumie, rozpozna je w koncu jako niedorzeczne, gdy przez nie - po nich - wejdzie ponad nie" Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: The best of depresja forum 17.06.07, 11:59 > WPISUJCIE SWOJE TYPYY wpisuje wazkie pytanie, ktore padlo wczoraj: "Ile ziarenek jest w rozowej kapsulce?" Autor: Pytek Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re: The best of depresja forum 17.06.07, 14:14 Wy to macie dopiero beztroskie życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: The best of depresja forum 17.06.07, 14:17 Znam odpowiedź na to pytanie i zostało ono udzielone w stosownym wątku, ale powinno trafić także tutaj. Czy są chętni do polemiki? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: The best of depresja forum 17.06.07, 14:31 czy mozna wygenerowac endogenne wydzielenie sie dawki substancji zblizonej do neuroleptyku, samoczynnie przez organizm czlowieka,- pobudzajac go do produkcji za pomoca ultradzwieku, nieslyszalnego ,acz wzmocnionego w glosniku, albo serii impulsuw swietlnych z monitora ? potem cale zycie organizm ma zlamany metabolizm i sam produkuje neuroleptyk, a gdy jakies zwierze zje takiego czlowieka, zatruwa sie i tez ma zlamany metabolizm. po jakims czasie cala ludzkosc to zombie, autor: Sneeper to tak dla naprzykladu, bo sporo postow i sygnaturek Sneepera nosi znamiona genialnosci Odpowiedz Link Zgłoś
slc_punk [...] 17.06.07, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: The best of depresja forum 18.06.07, 18:18 "bedzie_miec_wyrzuty_sumienia_siwa jak_tej_smierci_nie_odkiwa" autor: Sneeper. czas: przed chwilą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miodunia Re: The best of depresja forum 18.06.07, 18:21 "podejmuje wyzwanie godne maska" siwa_zakiwala_sie_na_smierc Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 18.06.07, 18:35 jest okazja do porozmawiania na temat ludzi ,ktorzy ewidentnie nas krzywdza, a na zwracanie uwagi reaguja - " to wez mnie zastrzel...i tak nie masz naboi" Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: The best of depresja forum 21.06.07, 16:28 haha, znalazłam w wątku, do którego link dałeś na innym forum: "Codziennie przychodzi do mnie depresja, jak tylko sie budze. Moja odpowiedz to 70 pompek a potem bieg chocby mnie wszystko bolalo. Przychodzi wiele razy do mnie w ciagu dnia ale nie mam na nia czasu, pracuje ponad 70 godzin na tydzien. Nie mysle jestem pelen milosci do wszystkiego co jest wokol mnie." autor? no... zgadnijcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 21.06.07, 16:40 a ja widzialem taki smieszny spot reklamowy, i tam na banknocie zamiast 100 zl, bylo 001. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 21.06.07, 16:50 sam projektowalem tekst do tego spota, nie caly zreszta puscili, najgorsze ze mama z konkubentem wzieli moj zeszyt i cos pozmieniali, tam pod moja nieobecnosc i to w tym spocie wyborczym poszlo tez na antene Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen1000 Re: The best of depresja forum 21.06.07, 16:53 Nic nie zmienilo sie w moim mozgu, jest taki sam jak byl. Jesli uwazasz ze depresja to sprawa organiczna to wyjscie z depresji bez zmiany mozgu na zdrowy byloby sprawa niemozliwa.(...)Do zmiany siebie nie jest potrzebna zmiana mozgu (autor: Mskaiq) świetne, powiesiłam sobie nad łóżkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: The best of depresja forum 21.06.07, 20:34 "ide ulica i widze takich jak ty. gemby z fryzurkami prosto od fryzjera i wystylizowanych ciuszkach. ja w waszym wieku fryzjera bardziej nie lubilem niz sneeper psychiatre. autor: s_z_s_n_s ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: The best of depresja forum 21.06.07, 20:37 dialog sneepera z suchym. o koniach i psychiatrach (na tyle, ile zrozumiałam ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=64613142&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: The best of depresja forum 21.06.07, 20:48 .....nic.., mysle, tak, ..wlasnie, glosno mysle,..nawet glosno myslec nie pozwalaja Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: The best of depresja forum 21.06.07, 21:30 ty mi sie wiecej Mona Liza glupio nie usmiechaj, bo sie wiecej malowaniem nie bede zajmowal i pojde wiersze pisac, ten glupi usmiech Mona Liza, to mi sie widzi jakas glupia pulapka Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: The best of depresja forum 22.06.07, 06:15 Dla mnie bardzo ważne słowa: Nie istnieje krzywda ktora moglaby wywolac we mnie zal, wiem ze moj zal jest wiekszym zlem niz krzywda. Kiedy to zrozumialem przestalem sie bac krzywdy, to moj zal kreuje krzywde, podnosi ja do rozmiarow trudnych do zniesienia. Powtarzam sobie codziennie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 22.06.07, 06:45 czyli,kiedy montuje jakas petarde, i ona sie nie bardzo udala, to jeszcze mi ja wrzucic do mieszkania - dzieki, ale nie mieszkam sam, Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 23.06.07, 11:28 a potem zgasza,ze niby nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: The best of depresja forum 24.06.07, 01:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=64461811&a=64722638 czasem przeraza mnie zgodnosc mojego myslenia ze sneeperem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 25.06.07, 18:38 wygenerowac endogenne wydzielenie sie dawki substancji zblizonej do neuroleptyku, samoczynnie przez organizm czlowieka,- pobudzajac go do produkcji za pomoca ultradzwieku, nieslyszalnego ,acz wzmocnionego w glosniku, albo serii impulsuw swietlnych z monitora ? potem cale zycie organizm ma zlamany metabolizm i sam produkuje neuroleptyk, a gdy jakies zwierze zje takiego czlowieka, zatruwa sie i tez ma zlamany metabolizm. po jakims czasie cala ludzkosc to zombie, gdyby jeszcze zamiast neuroleptyku organizm zaczal produkowac cyjanek blysk w oczy i jestes fabryka cyjanku Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 25.06.07, 18:51 wlasnie sciagam z internetu program hemi-sync Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 13.07.07, 09:23 błysk w oczy i jesteś fabryką cyjanku Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: The best of depresja forum 13.07.07, 11:00 www.wandea.org.pl/aborcja/a19.jpg Odpowiedz Link Zgłoś