zoltanek 27.06.07, 18:17 Wszyscy wkurzeni, oj co ta pogoda z ludźmi wyprawia. Rządzi nami jak chce. Kupie czarną żarówkę, neowampirek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: Źli? 27.06.07, 18:28 A co innego ma zasięg ogólnopolski. Co takiego mogło wkurzyć tyle osób rozsypanych po Polsce i jeszcze dodatkowo skierować to wkurzenie na ZTQ? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Źli? 27.06.07, 18:35 zoltanek napisał: > A co innego ma zasięg ogólnopolski. najwyzsza wladza panstwowa Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Źli? 27.06.07, 18:35 zoltanek napisał: > Co takiego mogło wkurzyć tyle osób > rozsypanych po Polsce j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjski_pacjent Re: Źli? 27.06.07, 18:37 zoltanek napisał: > A co innego ma zasięg ogólnopolski. Co takiego mogło wkurzyć tyle osób > rozsypanych po Polsce i jeszcze dodatkowo skierować to wkurzenie na ZTQ? paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Źli? 27.06.07, 18:50 no OK, ale co mam wspólnego z kaczyńskimi, no dobra mam, ale skąd oni wszyscy wiedzą że lubie lody drobiowe a paranoja? eeee, ok ale nie jestem naczelnym paranoikiem narodu, tak więc skierowanie azymutu pretencji w moim kierunku wytłumaczyć można jedynie entropią społecznej zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Źli? 27.06.07, 18:50 ja tam nie jestem zła. jestem z gruntu Dobra. (no, chyba że mnie coś wkurzy ;) zła będę dopiero jak przyjdą upały. Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjski_pacjent Re: Źli? 27.06.07, 18:57 suszol.wrzuta.pl/audio/srv3V9AT0L/kury_-_tryglaw_cz.2 Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Źli? 27.06.07, 20:47 a u mnie na wsi /dowiedzialem sie wlasnie/ kroliki sie bardzo rozmnozyly, i w dodatku pouciekaly z klatek i skacza po podworku,po lace,.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Źli? 28.06.07, 07:42 Należy się więc cieszyc, że nie kurczaki /lub inne ptactwo/, bo ptasia grypa się znowu do nas zbliża. A jak będzie zima ciężka to z krolików można skorzystać... I od razu wspomnę,że na wspomniane już wyżej przyczyny ewentualnego zjednoczenia w upiornym humorze i wiecznych pretensjach nie pomoże, bo mutanty się wirusowi nie poddają. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Źli? 28.06.07, 11:12 na pewnym poziomie przymuszenie czlowieka do "dobrego",za pomoca psychotropow nie istnieje.Taka osoba bedzie wtedy jescze dodatkowo nienawidzic, -to co wtedy, ziwekrzyc dawke lekow zeby zniszczyc zycie uczuciowe,to wtedy nienawidzic nie bedzie chyba nie tedy droga jedeyne sluszne leczenie - to leczenie dobrowolne Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Źli? 28.06.07, 13:38 > jedeyne sluszne leczenie - to leczenie dobrowolne i tu się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś