villenna
07.07.07, 22:05
Wątek kieruję do tych, ktorzy wątpią, wahają się ale nie negują z góry. Z pewnością nie do głównych cyników tego forum, niech oni się dobrze bawią w swoim towarzystwie wzajemnej adoracji. Niektorzy się tak sycą swoją małością, aż się w końcu porzygają i zadławią własnymi wymiocinami. Alleluja, my wtedy będziemy mogli gadać konstruktywnie.
O BSM mogę mówić jedynie na własnym przykladzie i na podstwie nerwicy i fobii. Dzisiaj mija równe dwa miesiące od kiedy zaczęlam przykładać łapki do czaszki. I w jakim miejscu jestem teraz? Tam gdzie niektórzy nie dotrą nawet po pięcioletniej terapii, na którą wydali mnóstwo kasy. Mnie BSM kosztowało jedynie trochę czasu. Początkowo równiez robilam to bez przekonania, bardziej w celu sprawdzenia, ale teraz wiem,ze warto było.
Jedynym zniechęceniem ( oprócz forumowych hien), moze być ilość czasu jaką nalezy poświęcić na leczenie, oraz systematyczność.
Spójrzcie na to z drugiej strony. Czas szybko mija, a kiedy zauwazycie pierwsze efekty już nie odpuscicie. Wystarczy tylko ruszyć dupe, i zabrac się za siebie, zamiast wciąz marudzić.
Jestem zadowolona i szczęsliwa, juz mnie nie ogarnia panika,zaden lęk, żadna paranoja. Zalatwianie urzędowych spraw - pestka, zakupy- na luzie.
A co było kiedyś? Lek przed wszystkim, kazde wyjście z domu to stres, walka z samym sobą z natretnymi myślami. Znieczulanie się afobamem, lub alkoholem.
Pewien "misjonarz" tego forum chce ostrzegać przed BSM, hehe przed czym konkretnie pytam? Autor ksiązki napisał wskazania i przeciwskazania, proszę nie wyręczać go swoją niewiedzą.
Syf sie zrobił na tym forum. W jeden sposób mozna to odczytać: ktos Wam broni dostępu do zdrowia. Pseudo intelektualisci, uskuteczniaja tu swoje zalosne popisy, nie po to zeby komus pomóc,lecz dla głupiej chęci posiadania monopolu na prawdę, a z pewnoscią najwięcej problemów mają sami ze sobą.
Przestańcie wciąż biadolić, bo jest sposób na wyleczenie nerwicy.
Nie jakąs gównianą psychoterapią, na ktorą wydacie majątek, nie lekami po odstawieniu których nawroty będą jeszcze bardziej bolesne, tylko przez BSM.