suchyxxx2 24.07.07, 10:34 Kurcze jutro operacja taty bo dzisiaj nie dowieźli krwii... no żal.Napiszę jutro co i jak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: Operacja 24.07.07, 10:51 oderwij sie od rodziny, pouprawiaj sex z nieznajomymi, a kazda przygode zaznaczaj jakims trofeum, Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Operacja 24.07.07, 10:55 Musze napisac ze nie jestem zadnym zazdrosnym mezem, niektore urzadzenia szykowalem przeciw pracownikom MOPSU i ze wzglegu na spadek ktory chce odziedziczyc, moze jestem dupkiem ,ale nie do tego stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Operacja 25.07.07, 16:20 Wygląda na to że operacja się udała-właśnie zszywają tacie czaszkę.Tylko nie wiadomo czy nic się nie stanie w ciągu kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Operacja 25.07.07, 18:02 :-))) Jak na to czekałam!... Z ręką na komórce. Drugą ręką zaciskałam paluchy na szczęście. Jeeeeeejjjjjjj :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: Operacja 25.07.07, 19:06 na pewno będzie dobrze - jakby co, pisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: Operacja 25.07.07, 19:37 widze ze jestem papierkiem lakmusowym, 1980 sierpien wyladowalem pierwszy raz w psychiatryku, 1988- 1990 dwa lata katatonii 2006 wybory, PIS, lustracja - dostaje nadzor za posrednictwem policji i MOPSU od pewnego czasu dostrzegalem ,ze jestem na samym dnie drabiny spolecznej -tam gdzie ona sie odwraca w przeciwna strone, i kiedy SWOI dochodzili do wladzy - ja placilem ,a wszyscy inni mieli rzekomo za darmo, chocby transwormacje 1989 ostrzegam ze swojej strony, ze to jest zludzenie natomiast prawda jest ze ZA DARMOWA TRANSFORMACJE Z KOMUNY NA KAPITALIZM ZAPLACILI WARIACI i ludzie z nizu spolecznego ostrzegam ludzi z PRAWICY ,ze te korzysci sa pozorne, bede sie staral przerzucic te wszystkie koszty proporcjonalnie na cale spoleczenstwo poza tym bylem jednym z niewielu ludzi do dna zlustrowanych, podczas gdy cala lewica do dzisiaj chodzi na wolnosci KOMUNISTOM NALEZY SIE SAD W POSTACI DRUGIEJ NORYMBERGI Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: Operacja 25.07.07, 19:38 jezeli za ta przeciwna, operacja, stoi ojczulek Mason, - poniewaz byl taki dobry to teraz ROZWALE MU LEB Odpowiedz Link Zgłoś
dysforyk Re: Operacja 25.07.07, 20:21 paragraf.31 napisał: > widze ze jestem papierkiem lakmusowym, > 1980 sierpien wyladowalem pierwszy raz w psychiatryku, tak samo jak looserka i ona tez miszka w krakowie, moze byliscie na jednym odziale, a moze to twoja zona. Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf.31 Re: Operacja 25.07.07, 19:41 nie ma takiego skladu niewypalow, ktory kiedys nie eksploduje Odpowiedz Link Zgłoś
dysforyk Re: Operacja 25.07.07, 20:19 obatala napisała: > No to swietnie. > > Trzymaj sie. > > Ob jaka dobra i kochana ta nasza obatala Odpowiedz Link Zgłoś