wisienkaa2 09.08.07, 20:52 gdzie się leczy lekomanów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: na oddziale odtrutek 09.08.07, 20:59 ludzie którzy na siłe wciskają ci leki których nie chcesz żreć sa podejrzani, robia to z nahalnoscią gorszą niż narkomani nie można ich leczyć, ale mozna potępic oni też nie pozostają dłuzni -- ta świnia mnie zlicytowała Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: na oddziale odtrutek 11.08.07, 14:29 lekarze mi nie wciskaja na chama zadnych tabletek ale ja ciegle nalegam i prosze bo wytrzymac nie moge. albo tez oszukuje zapisuje sie czasami 2 razy w miesiacu. wlasnie dlatego chce je przestac brac dopuki jestem swiadoma ze uzaleznilam sie od nich a poza tym lekarze ciagle mi dawke zmiejszaja ale ja nie moge wytrzymac tak ze ciagle mi inne zapisuja. a byl ktos na takim odtruciu? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: na oddziale odtrutek 11.08.07, 14:37 zeżryj jakąś neurotoksyne depot o przedłużonym działaniu, zalecam clopixol depot albo trifluoperazyne, w dawce 10 krotnie więkrzej od wskazanej dla twojego fenotypu, przez okres 2 do 4 lat....moment wydalenia trucizny z organizmu przypada gdzies około 6 - do 20 lat od twojej naturalnej smierci ...;-) jedyne wyjście teraz to łazic za psychiatrą i prosic się o tymczasowe odtrutki w postaci różnych leków odwracających efekty kataleptyczne w testach Jeśli ktoś to nazwie lekomanią to go zabiję Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: na oddziale odtrutek 13.08.07, 14:21 jeżeli chodzi o przestępstwa,albo o nieposłuszeństwo w wychowaniu, to jestem zwolennikiem bęzwzględnego karania,w sensie pociągania do odpowiedzialności bez odwołania,..natomiast kary -uważam powinny byc umiarkowane, a nawet małe. Nie będe uzasadniał tych poglądów, uważam ,że są słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś