mobypussy 22.07.04, 16:51 moje zdjecia. prawdziwe. jak bum cyk cyk. i to dzieki zawodowcowi :) www.mobipusi.sympatia.pl/ kto da swoje pooglądać? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re:dlaczego dzięki zawodowcowi? n/t 22.07.04, 17:01 on podał mi strone tej sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: mata 22.07.04, 16:57 intrygujące, ale mało cię na nich widać. Widać, że kobieta w okularach, regularne rysy twarzy, że kompletna zdaje się (2 nogi + dwie ręce) i nic więcej. Samo zdjęcie w porządku - "Tajemnicza nieznajoma" ;) Ok też muszę jakieś swoje wrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: mata 22.07.04, 17:00 tak miało być. pokazując wszystko dokładnie nie byłabym juz taka anonimowa. ale niektórzy też mogą się zorientować kim żem jest:] Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: www.slovensky-kopov.sk/ - 8k 22.07.04, 17:07 a ten jamnik to kto? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: www.slovensky-kopov.sk/ - 8k 22.07.04, 17:09 a ten jamnik cierpi srodze ciagnie jaja po podłodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: www.slovensky-kopov.sk/ - 8k 22.07.04, 17:11 i to bardzo z gorem !!!!!!!! :)))))))))))))) a ja mam chandrę i idę do domu, może się upiję albo co :( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: www.slovensky-kopov.sk/ - 8k 22.07.04, 17:14 jak mozna mieć chandrę po tak owocnym w nowe doznania dniu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: www.slovensky-kopov.sk/ - 8k 22.07.04, 17:10 ty masz z gorem kopov :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Re: mata 22.07.04, 18:45 Smutne to Twoje zycie... takie czarne.... i biale... Ale nie martw sie.. Guinness tez jest czarny i ma biala piane i jest niesamowity! Cos jest w tych kolorach pewnie! :-) PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdf Re: mata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:32 Dlaczego w lecie chodzisz w takich grubych ciuchach?? Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: mata 22.07.04, 19:39 to był wieczór. zwykły sweterek, na szyi apaszka. a jakie lato w polsce bywa każdy wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: mata 22.07.04, 19:38 pajacek napisał: > Smutne to Twoje zycie... takie czarne.... i biale... Ale nie martw sie.. > Guinness tez jest czarny i ma biala piane i jest niesamowity! Cos jest w tych > kolorach pewnie! :-) > > PaJacek smutek to nie wszystko... takie życie jest spokojne, melancholijne, pełne zadumy, refleksji... tknie wrażliwością, romantyzmem, może porzadkiem? filozoficznie nakreśla cel egzystencji ale tylko wtedy kiedy trzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: mata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:06 no fajna jesteś:)) teraz bedziesz miala setki wielbicieli Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: mata 22.07.04, 20:09 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (dobre w ryj) czekam na tą naszą kolacyje :] Odpowiedz Link Zgłoś