suchyxxx2 25.08.07, 21:47 Chciałem was pożegnać.Nie wytrzymałem.Za duo tego-to nie wyleczalne.Raz mi się omal nie udało tego zrobić ale tym razem się uda.Żegnajcie i dzięki Aurelio e mi pomagałaś.Mam tyle nienawiści i żalu że nie dałem rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasnac_juz Re: Żegnajcie 25.08.07, 21:55 <chryzantema> niech Ci ziemia lekka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Żegnajcie 25.08.07, 22:37 ojej suchy już cie dawno odbanowałem na gg przecież :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Żegnajcie 25.08.07, 22:41 a mnie Suchy jeszczce nie odblokował. Święty Boże, nie wiem za co. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: Suchy 25.08.07, 22:57 Ile tych pożegnań już było... Suchy. Nie poddawaj się żalowi, poprzez żal pogłębiasz depresję i wprowadzasz się na dno. Spróbuj zmienić swoją emocjonalność, uśmiechnąć się, wyjdź z domu, pobiegaj, lato się kończy, korzystaj ze słońca. Kup sobie bananów dobrze Ci zrobią. Nienawidząc działasz przeciwko sobie, niszczysz siebie, a nie osobę którą nienawidzisz. Powodzenia Suchy i pisz na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Suchy 25.08.07, 23:01 koalaa8 napisała: > Nienawidząc działasz przeciwko sobie, niszczysz siebie, a nie osobę którą > nienawidzisz. ale w depresji tak własnie jest. Ktoś kogo nienawidzisz idzie w lewo i ty też byś poszedł w lewo bo w lewo to slusznie, ale widzisz, ze ten co go nienawidzisz tam idzie, to ty idziesz w prawo. Jednym słowem odrzucasz coś, co jest dla ciebie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Suchy 26.08.07, 01:13 Nienawisc to straszna bron przeciwko sobie, przynosi gleboka depresje czesto zamienia sie schizofrenie. Nie mozna nienawidziec bo to jest przeciwko Tobie. Musisz wybrac pomiedzy negatywna inteligencja, ktora ma w sobie wiele emocji i nic wiecej a rozsadkiem. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zasnac_juz Re: Suchy 26.08.07, 09:13 Musisz wybrac pomiedzy negatywna > inteligencja ooo nowa kategoria ( zaloze sie ze teraz o inteligenci emocjonalnej popiszesz przez pare miesiecym, jak ostatnio o podswiadomosci, ale ci sie chyba znudzilo, a wczesniej o wybaczeniu). coraz nowe rozroznienia, slownik coraz szerszy, i coraz mniej to wszystko zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Żegnajcie 26.08.07, 02:07 Zjesc ciastko, miec ciastko i samemu nie byc ciastkiem. Pozno juz. Odpowiedz Link Zgłoś
zasnac_juz [...] 26.08.07, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Żegnajcie 26.08.07, 12:12 wielki LOL :) co się nawzruszałeś to twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni [...] 26.08.07, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Żegnajcie 26.08.07, 13:05 a niech sobie suchy pisze co chce, wiadomo, ze czesto marudzi, ale grozic mu nie trzeba. ma tak samo depresje jak i wiekszosc ludzi na forum, wiec po co ja jeszcze poglebiac? Odpowiedz Link Zgłoś
zasnac_juz [...] 26.08.07, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Żegnajcie 26.08.07, 13:15 Ostatnio męczą mnie obsesyjne mysali o śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
zasnac_juz Re: Żegnajcie 26.08.07, 13:39 jestes wielka osoba, masz obsesyjne mysli o smierci, fajne wakacje i rozrywki i "dobry humor przez wieksza czesc dnia". jak ty to wszystko laczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Żegnajcie 26.08.07, 13:47 zasnac_juz napisał: > jestes wielka osoba, nie jestem wielka, czemu tak sadzisz? >masz obsesyjne mysli o smierci, fajne wakacje i rozrywki i fajnych wakacji miałam tydzień jak się napiłam. A myśli ciągle kotłują się w głowie, nieustannie. Ostatnio na imprezie chciałam wyskoczyć z balkonu z ósmego piętra. > "dobry humor przez wieksza czesc dnia". tylko jak nie wezme Citalu >jak ty to wszystko laczysz. dobre pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni [...] 26.08.07, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 [...] 26.08.07, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Żegnajcie 26.08.07, 21:11 tak ale niedługo będziecie mieli co ogląda w tvnie w faktach min. o mnie^^ zobaczycie na co mnie stać i co zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: Żegnajcie 26.08.07, 21:43 Nie strasz Suchy, że będziesz działał przeciwko sobie. Podążasz w przeciwnym kierunku negatywno-depresyjnym i nakręcasz się, znam dobrze ten stan i wiem że ciężko samemu zmienić nastrój na pozytywny aczkolwiek możliwy tylko trzeba chcieć. Zatrzymaj się w niszczeniu siebie, wyjdź na spacer, spróbuj pobiegać, zjedz coś zdrowego, zadbaj o siebie, o swoje wnętrze. Nastrój sam musisz zmienić, leki tego nie zmienią. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
facho47 [...] 27.08.07, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 euforeyk 27.08.07, 22:44 Euforyk myślisz że nie wiem ze zasnąć_już to twoj nick? myslisz ze mozesz mi grozic? jeszcze zobaczymy-i ty uwazasz sie za normalnego?zal Odpowiedz Link Zgłoś
wypuszczenie_brzucha Re: euforeyk 27.08.07, 22:53 suchyxxx2 napisał: > Euforyk myślisz że nie wiem ze zasnąć_już to twoj nick? mysle ze ze z tych kilku stalych pismakow i czytelnikow na tym forum, tylko ty mogles nie wiedziec. jak pijane dziecko we mgle zawsze bladzisz. myslisz ze mozesz mi > grozic? myslisz ze mozesz mnie zasmucac swoja smiercia? > ty uwazasz sie za normalnego? serio? to co ja tu robie? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: euforeyk 27.08.07, 22:58 je też uważam że syjomasoni zatracili poczucie rasy Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: uważam ze to badziewna definicja ,ale jesli 27.08.07, 23:24 ktos w ten sposób zamierz mi szkodzic to prosze - moja żona feministka zatraciła puczucie funkcji społecznych i rodzinnych Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: uważam ze to badziewna definicja ,ale jesli 27.08.07, 23:28 Euforyk wyjaśnię Ci coś-miałem ochotę się zabić wtedy i omal do tego nie doszło ale się nie udało więc o co masz pretensje?Druga sprawa wiesz że jestem cholernie bojący się i każda groźba że mnie ktoś dopadnie to dla mnie coanjmniej tydzień strasznego lęku i przeżywania i obawy.Nie rób tak-a ja jestem w fatalnym stanie po tym co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: uważam ze to badziewna definicja ,ale jesli 30.08.07, 15:18 Fabuły z happyendem to specjalność forum depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: izba przyjęć 30.08.07, 15:22 happy end to będzie po wypisie, zdrowym też sie coś od psychiastryka należy Odpowiedz Link Zgłoś