sorrowm 27.09.07, 21:28 jestem teraz sama w domu, chlopak wyjechał na tydzien no i nie potrafie sie tu odnalezc bo czuje sie źle, boje sie zostawac sama Wtedy mysli mnie atakują. Tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
havana06 Re: sama w domu 28.09.07, 01:01 Zapewne najnormalnij w świecie tęsknisz za chłopakiem. Nielubienie samotności to jeszcze, na szczęście, nie depresja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cichodajka3 Re: sama w domu 28.09.07, 11:11 a ja boję się wychodzić z domu. Najlepiej się w nim czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: sama w domu 28.09.07, 16:12 cichodajka3 no bo pewnie masz fobie spoleczna tak jak ja. Chłopak wyjechal ale nasze bycie razem wisi na włosku i chyba dlatego tak mnie dobija ta cisza tu, jakby mialo tak juz zostac:/ nie boje sie juz wychodzic poniewaz nie znam ludzi tutaj i jest mi łatwiej isc np do sklepu ale nie mam przyjaciół i chyba nie chce ich miec ale z drugiej strony boje sie zostac sama jak palec. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: sama w domu 28.09.07, 21:22 Też tak mam ale co zrobić? Ale niezaleznie, czy ludzi znam, czy nie, to sie boję wyjść z domu. rany, gadałam dziś z rektor. Jezyk mi się plątał, nienawidze stresu:( Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: sama w domu 28.09.07, 22:42 a ja sie nie boje wychodzic (kiedys tak) ale na zjazdy nie chce mi sie chodzic i widziec te panienki:/ denerwują mnie ludzie ogolnie Zrąbany dzien dzis:/ sprobowalam juz wielu rzeczy zeby sie nie zadreczac ale teraz znow jest do kitu Wiem, ze to głupie ale chyba sie potne znowu Odpowiedz Link Zgłoś