fobiczek70 17.12.07, 14:14 czy zastanawialiscie się ile będzie ludzi na wszym pogrzebie? Na moim to pewnie klka osób Bo fobicy tracą przyjaciół, znajomych, rodzinę to jest przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escaper69 Re: pogrzeb fobika 17.12.07, 20:28 tez sie ostatnio nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku ze fobika czekają jeszcze dwie rzeczy w przyszłosci: 1.przejebane zycie i 2.samotna smierc. Coraz bardziej trace nadzieje na zmiane tych perspektyw Odpowiedz Link Zgłoś
sirranka Re: pogrzeb fobika 17.12.07, 23:40 No cóż gdyby na naszych pogrzebach były tłumy to byśmy ze strachu chyba z grobu uciekli. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: pogrzeb fobika 18.12.07, 00:41 Fajny przepis na zmartwychstanie ;) A tak poważnie to gdzieś czytałem, ze dobrze zrobić sobie takie ćwiczenie wyobraźni z własną śmiercią i pogrzebem. To podobno pomaga w uświadomieniu sobie tego co ważne w zyciu, czym warto się przejmowac, a czym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: pogrzeb fobika 18.12.07, 19:39 Dziwne... Ja nigdy nie myślałem o swoim pogrzebie. Wolę wyobrażać sobie siebie, jako odważnego, skutecznego, zaradnego, bezpośredniego... szczęśliwego człowieka żyjącego pełnią siebie i pełnią życia. I tego samego Wam, ale w realu - z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: pogrzeb fobika 19.12.07, 16:46 oj strasznie lubimy dupcyć a potem biadolić,że dupcymy,taka to już nasza natura pokrętna Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: pogrzeb fobika 21.12.07, 17:04 tym akurat się najmniej przejmuję. po śmierci wreszcie uwolnie się od swojego chorego umysłu wiec na pewno nie będę wtedy zażenowany zaistniałą sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: pogrzeb fobika 24.12.07, 11:10 raczej nie. żeby je popełnić potrzebowałbym sto razy wiecej odwagi niz żeby pójśc na dyskotekę i zacząć z miejsca podrywać jakąś fajną dupencje co jest dla mnie czystą abstrakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: pogrzeb fobika 24.12.07, 12:08 goomis6 napisał: > zacząć z miejsca podrywać jakąś fajną > dupencje co jest dla mnie czystą abstrakcją. dorosnij Odpowiedz Link Zgłoś
escaper69 Re: pogrzeb fobika 26.12.07, 03:46 goomis6 napisał: > raczej nie. żeby je popełnić potrzebowałbym sto razy wiecej odwagi > niz żeby pójśc na dyskotekę i zacząć z miejsca podrywać jakąś fajną > dupencje co jest dla mnie czystą abstrakcją. serio??? to ja mam na odwrót zeby pojsc na dyske i rwac panny potrzebowałbym wiecej odwagi niz na samobojstwo(przed tym m.in. powstrzymuje mnie perspektywa PIEKŁA, ze selfkiller jest z miejsca potępiony) faken shit Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaoreiro Re: pogrzeb fobika 01.04.08, 17:19 Ja często myślę o samobójstwie, ale boję się, że pójdę do piekła. A po za tym boję się, że po śmierci ludzie mnie będą wytykać palcami i będą się zastanawiać dlaczego to zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Jak będzie wyglądał mój pogrzeb... hm... ??? 01.04.08, 18:26 pl.youtube.com/watch?v=gEQMrt4E7Fs Odpowiedz Link Zgłoś
signal.up mi too w sumie wszystko jedno 10.04.08, 10:30 mogą mnie przerobić na konserwy jak chca jak zejda Odpowiedz Link Zgłoś