carlabruni 17.12.07, 19:51 kupowalam sukienke i facet - klijent powiedzial, ze zazdrosci temu kto idzie ze mna na sylwestra;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mask_ju Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:02 Myśle, Carlo, że sama teraz widzisz, ze gdy przychodza dobre mysli, to nie ma depresji, jesteś pogodna i uśmiechnieta. Lubimy jak jesteśmy przedmiotem zazdrosci, im bardziej sie kotos zwija z zazdrosci z naszego powodu, tym mniej w nas depresji. Sam tez nie mam depresji, jak pisze o tym ze jej nie mam, bo to dobra mysl i lubie patrzec jak zli ludzie majacy zle mysli zazdroszcza mi ze nie mam, widze ich zazdrosc i jest mi dobrze. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:08 mask_ju napisał: > Myśle, Carlo, że sama teraz widzisz, ze gdy przychodza dobre mysli, to nie ma d > epresji, jesteś pogodna i uśmiechnieta. Lubimy jak jesteśmy przedmiotem zazdros > ci, im bardziej sie kotos zwija z zazdrosci z naszego powodu, tym mniej w nas d > epresji. Sam tez nie mam depresji, jak pisze o tym ze jej nie mam, bo to dobra > mysl i lubie patrzec jak zli ludzie majacy zle mysli zazdroszcza mi ze nie mam, > widze ich zazdrosc i jest mi dobrze. > Serdeczne pozdrowienia. hehehe:) masz racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mask_ju Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:10 Lubie jak ktos mi przyzna racje, wtedy moge wkleic link z listem gdzie przyznano mi racje, jako dowod ze mam racje. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:12 mask_ju napisał: > Lubie jak ktos mi przyzna racje, wtedy moge wkleic link z listem gdzie przyznan > o > mi racje, jako dowod ze mam racje. Serdeczne pozdrowienia. kiepsko Ci idzie nasladowaniemsq, ale niech Ci bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hans_przyjaciel_hermana Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:13 ispektor Gadżet hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
mask_ju Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:14 tobie tez kiepsko wychodzi udwanie slodkiej idiotki, bo jestes tylko idiotka, ale nie slodka. ale rob co ci dobrze robi. Serdeczne pozdrowiania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:16 mask_ju napisał: > tobie tez kiepsko wychodzi udwanie slodkiej idiotki, bo jestes tylko idiotka, > ale nie slodka. ale rob co ci dobrze robi. Serdeczne pozdrowiania :)))) no i wlasnie to Cie najbardziej zdradzilo:). sam sie zdemaskowales:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_z_pogranicza Re: ale dzis komplement dostalam;) 17.12.07, 20:38 wczoraj tez swiat sie wyrazil na moj temat. szlo kilka gimnazjalistek kolo mnie i stwierdzily : ale burak. pani w kiosku lat czterdziesci pare stwierdzila, czy przystojniak to moze do niej. a w sklepie podeszla do mnie ladna dwudziesto kilku letniadziewczyna i cos do mnie mowi. nie bardzo rozumialem, bo az mnie zatkalo i tak patrzylem w jej poruszajace sie usta. ale nagle patrze w dol, a ona w rekach trzyma tacke z jedzeniem. promocja :||||||| ale podeszla do mnie, normalnie do mnie zadna akwizytorka nie podchodzi, bo z kilometra wygladam na faceta bez kasy. musialo dziewczynie zmysl materialny wlasciwy kobiecie odebrac na moj widok. ale spanikowalem, nie wzielem jedzenia, bo czulbym sie zobowiazany do kupienia a nie mialem pieniedzy, a ona tak ladnie czestowala, musialem uciec w poplochu Odpowiedz Link Zgłoś