demole 23.12.07, 14:41 senność napadowa w ciągu dnia, przysypiam tak na pół godzinki i budzę się nagle, hiprsomnia,czy haldol w herbatce biore wellbutrin i lamotrix serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezinformacje do katolika pajacyka 23.12.07, 14:51 > biore wellbutrin ale ty szmata jestes demole. rzucili nowy cukiereczek i juz pedziesz do psychiatry i merdasz ogonem zeby ci przepisali. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do katolika pajacyka 23.12.07, 15:19 nie nowy cukierek bo jest zarejestrowany od dawna pod nazwą zyban, a wcześnieł łykałem jumex serdeczne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do katolika pajacyka 23.12.07, 15:37 do żadnego Katolika,bo kiedy mnie tak sakramencko zaśpili w szpitalu byłem jeszcze ateistą. Ciekawostka,że paliłem w zyciu 1 rok papierosy w 1984. Potem rzuiciłem. Receptor cholinergiczny muskarynowy i nikotynowy maja przeciwwage w układzie dopaminowym. Przewaznie aby zrównoważydż wpływ parkinsonowy neuroleptyków w szpitalu daja pridinolo,działający na receptory cholinergiczne. W 1991 byłem w szpitalu i dostałem takie silne dawki neuroleptyku,że po 7 latach niepalenia acząłem odczuwać silny głód,ale nie kupowałem papierosów żeby nie wrócił nałóg,tylko sępiłem po jednym jak juz nie mogłem wytrzymać.Super dawkowanie neuroleptyków.Na szczęście mnie wypisali i do dzis nie palę serdeczne pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: senność 23.12.07, 18:38 Senność można pokonać poprzez zrobienie kilka intensywnych ćwiczeń fizycznych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: senność 23.12.07, 19:43 ee tam koala, jak sie pocwiczy to sie jesce bardziej chce spac...jej co zrobic zeby niebyc sennym? usypiam w autobusie nagminnie Odpowiedz Link Zgłoś
dozymet Re: przesuniecie rytmow bilogicznych 29.12.07, 15:01 lykam acyklovir poleku przesuwaja mi sie rytmy biologiczne, klade sie spac o godz 3 w nocy a wstaje o 14 po poludniu, uwazam ze spowodowane jest to praca na zmiany,nie pomaga nawet acyklovir po leku jest jeszcze gorzej, dawniej nie wierzylem w magie,ale teraz wierze i dziwi mnie jak mozna tak drugiemu czlowiekowi podstepnie szkodzic pewnie wynika to z czulego organizmu wiadomoze depresja powstaje wskutek przesuwania sie rytmow biologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
dozymet Re: przesuniecie rytmow bilogicznych 29.12.07, 15:04 dodam ze biore jeszcze viregyt-K polekach chce mi sie spac, na zmiany pracuje rodzina,nie ja Odpowiedz Link Zgłoś