fobia21-2 02.01.08, 16:18 Mam pytanko, czy ktoś wchodził na podany wyżej link? Ja weszłam, ale nie spotkałam osoby z fobią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-255 Re: czat.. 02.01.08, 16:29 Ja też wchodziłam, ale ok 14, ludzie napisali mi, że to jest czat ogólny, a nie o fobii. Tylko trzeba jeszcze sprawdzić później, bo napisane jest, że spotkania są po 20:00. Odpowiedz Link Zgłoś
roskolnikov Co z tym czatem, skąd ci ludzie tam się wzięli?... 02.01.08, 16:56 :/ COś nienormalnego, zawsze było spokojnie i pusto nawet a teraz coś ich pop******iło chyba i to już nie jest fobiczny czatróm. Gdzie jest nowy?... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: Co z tym czatem, skąd ci ludzie tam się wzięl 02.01.08, 17:27 Pokój nadal działa ale raz nikogo tam dawno nie było a szczególnie jakiegokolwiek opa, dwa nie działa ten link z forum ponieważ zmieniły się w ogóle linki do pokoi Polchatu i jak się wpisze stary to loguje się do pokoju ogłlnego i stą taki tłum na czacie. Pawidłowy link do pokoju to teraz: s1.polchat.pl/chat.php?_room=czat+tematyczny i jeszcze jeden do pokoju gdzie przeniosła się cześć fobików: s1.polchat.pl/chat.php?_room=fobiczny+room o fobbi można też czasem pogadać na: s1.polchat.pl/chat.php?_room=niesmialosc Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: czat.. 02.01.08, 18:48 Po wejściu w link wchodzi sie na ogolny czat i trzeba skorzystać z opcji wyszukiwania pokoju i wpisać tam "fobia społeczna". Tak, tak, byłem tam kilka razy po 20, a takze później i nigdy tam nikogo niebyło, to bez sensu.. ;/ Czy tylko ja chcę z kimś pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: czat.. 02.01.08, 21:33 Nie wiem, jak wy wchodzicie, ale ja potem wchodzę w " pokoje ", potem chyba " zdrowie ", a potem w " fobiczny room " ( pojawił się napis: "fobików rozmowy o niekoniecznie fobicznych sprawach" ) - czy mieliście tak samo?. Spotkałem tam parę osób, które raczej gadały o piwie i remontach w łazience...- czyli jednym słowem o zwykłych, codziennych pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: czat.. 02.01.08, 21:37 Ale ok. Jak ktoś chce pogadać, to może właśnie ok. 20 spróbujmy tam się logować? Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: czat.. 02.01.08, 21:51 Taaa. Jak se tak trochę popatrzyłem, poczytałem, to mam wrażenie, że to już chyba naprawdę nie jest " fobiczny room ". Odpowiedz Link Zgłoś
thorio Re: czat.. 16.01.08, 01:25 Nieładnie tak wprowadzać w błąd tym nieprawidłowym linkiem... Czy ktoś go może zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: czat.. 17.01.08, 23:10 thorio napisał: > Nieładnie tak wprowadzać w błąd tym nieprawidłowym linkiem... Czy ktoś go może > zmienić? Link był kiedyś prawidłowy, to Polchat zmienił adresy pokoi i wchodząc przez jakikolwiek stary trafia się do pokoju głównego. Na forum nie ma jak zmienić linku do czatu bo założyciel forum dawno już przestał się nim interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: czat.. 16.01.08, 13:11 Choć z drugiej strony ile można gadać w kółko o "cierpieniu" związanym z fobią? Odpowiedz Link Zgłoś
thorio Re: czat.. 16.01.08, 16:47 Kto powiedział, że trzeba rozmawiać tylko o "cierpieniu"? Tak czy inaczej należy albo zlikwidować ten link albo poprawić na dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
rather.not.happy czat i forum 16.01.08, 23:18 na forum dosyc sie wylewa tekstów o fobii,naprawde nie macie czasem ochoty pogadac o tzw.pierdolach? poza tym,jak ktos wejdzie na czat i ma ochote porozmawiac o fobii,to zawsze moze, wszyscy jedziemy na tym samym wózku,jesli chodzi o fobie,nerwice itp. g..na,ktore zatruwaja nam zycie. ale oprocz tego bagna,lubimy tez sluchac muzyki,ogladac filmy, czytac ksiązki i gadac o tym,a czasem tez o tym,ze boli nas glowa,cokolwiek,prawda? tak zwane życie..więc jesli ktos marudzi,ze na czacie o fobii nie gada sie o fobii,to albo sie lubi kisic w tym sosie,albo ,moze chce sie wygadac,ale trzeba zaczac,a nie patrzec co pisza inni,siedziec cicho,a potem z zalem pisac na forum,ze czat o fobii to czat nie o fobii. pozdrawiam. znerwicowana fobiczka Odpowiedz Link Zgłoś
thorio Re: czat i forum 17.01.08, 15:06 Ale kto właściwie narzeka? Ja tylko zwróciłem uwagę, że podany link kieruje do ogólnego kanału Polchatu i kogoś może to prowadzić w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: czat i forum 18.01.08, 13:48 a jak ktoś "wpadnie" w ten błąd to amen w pacierzu. chyba już nie wróci do rzeczywistości :D Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: czat.. 18.01.08, 14:44 Jej dajcie spokoj z czatem, strata czasu i energi, ilekroć tam jestem to nikogo niema, to raz. A dwa czat dla fobików to fatalna forma komunikacji, to trwanie za scianą schowanym w swej fobii. Lepiej porozmawiać sobie z kimś na żywo, strach i lęk trzeba przełąmywac, a nie go pielęgnować. Pozdrawiam miłego dzionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorio Re: czat.. 19.01.08, 22:57 Ciekawe, wieczorami na s1.polchat.pl/chat.php?_room=fobiczny+room zawsze jest co najmniej kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
illusiomatic Re: czat.. 22.01.08, 15:21 link do czatu o fobii społecznej został zmieniony na poprawny, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: czat.. 24.01.08, 15:37 no prosze, kto to sie pojawił, własnym oczom nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś