Dodaj do ulubionych

Nowe leki nowe życie!

03.02.08, 17:39
Witam! Wszystkich! Od kilku lat lecze się na depresję drógi dzień biorę
Asentre. Chętnie porozmawiam o tym co sądzicie o perspektywie brania 4tego
leku przeciwdepresyjnego w swoim życiu przez okres 3,5 lat w sumie.
Obserwuj wątek
    • liriel79 Re: Nowe leki nowe życie! 03.02.08, 17:59
      Na początku brałam Prozac a potem Seronil. Poszłam do psychiatry bo mi się
      rozpadało małżeństwo zawarte w wieku 20lat. Po tych lekach było super, moje
      życie ruszyło z kopyta... dogadałam się z mężem zaszłam w ciąże kończyłam
      studia. Odstawiłam (bo dziecko) i powiem szczerze że nadal było dobrze szubko
      wróciłam do formy sprzed urodzenia dziecka siedziałam w domu i celebrowałam
      spacerki karmienie ciuszki dla małej, tylko samotnośc troche doskwierała.
      Wiadomo młode matki mają szereg problemów emocjonalnych związanych z nagłą
      odmianą życia ale radziłam sobie. Po roku i dwóch miesiącach zdecydowałam się na
      drugie dziecko. Zaczeły się schody życie zrobiło się wyczynem. Małe dziecko
      obrona pracy magisterskiej ja z wielkim brzuchem a mąż w pracy 7dni w tygodniu.
      Obroniłam magistra i trafiłam do łóżka do końca ciąży po 2m-cach leżenia urodził
      się synek. Potem po 3tyg od urodzienia trafilismy do szpitala na miesiąc. Spałam
      na rozkładanym leżaku, sporo ludzi wie co to znaczy. Potem stres narastał,
      zrobiłam się dośc nieprzyjemna dla otoczenia. Moż mowił ty jesteś wiecznie
      zmęczona, z niczym sobie nie radzisz każdy by tak chciał jak ty masz kase na to
      żeby siedziec w domu niczego Ci nie brak - (tylko jego z nami nie był). Po kilki
      miesiącach od urodzenia synka znalazł sobie pocieszycielkę do rozmów podobno
      telefonicznych, znalazłam 73 smsy o tyreści typu "ja też Cię kocham kochanie".
      Odstawiłam syna od piersi i dostałam Leksapro. Mój nastruj wracał do normy,
      tylko zranione uczucia jakos nie chciały się zagoic. Poszłam najgorszą z
      możliwych dróg żeby mu i sobie udowodnic sama poszukałam adoracjii i szybko ją
      znalażłam. Moje małżeństwo się rożpada. Zeby telenowela była ciekawsza od
      wakocji mój mąż choruje na nowotwóre złośliwy.
      Ale brazyliana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka