czarna_wolga 08.02.08, 22:51 demole to snepre ? a kim jest sneper ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: kim jest demole ? 08.02.08, 22:54 darmowy fundusz wyplaty odszkodowan Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: kim jest demole ? 08.02.08, 23:13 bojownikiem o prawa niewinnych pacjentów uprowadzonych za młodu przez matki do psychiatryków i faszerowanych neuroleptykami Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: kim jest demole ? 09.02.08, 09:55 wariatem i psycholem zmyślającym że był przetrzymywany na siłę w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra Re: kim jest demole ? 09.02.08, 11:25 wydaje Ci sie Suchutki, ze psychol to delikatniejsze okreslenie niz gamon? taki jestes subtelny,wrazliwy i moralnie bezkompromisowy, a inni tacy wredni, chamscy i agresywni. az mi Cie zal Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: kim jest demole ? 09.02.08, 13:34 nie mnie oceniac, sam powinien wiedziec tak samo jak ty wolgo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ........czesc chlopaki,..oco chodzi ? 09.02.08, 21:32 moze to jedno z wcielen "mechanicznej pomaranczy' ? to moja ulubiona wizja swiata, wprawdzie nie jestem zydem,ale jesli kiedys jacys psychole beda narypywac i wyrzynac ludnosc pochodzenia.....to jest odpowiedz "teraz my jestesmy IZRAELITAMI Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: ........czesc chlopaki,..oco chodzi ? 09.02.08, 23:28 wydaje Ci sie Suchutki, ze psychol to delikatniejsze okreslenie niz gamon? taki jestes subtelny,wrazliwy i moralnie bezkompromisowy, a inni tacy wredni, chamscy i agresywni. az mi Cie zal a mi Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: ........czesc chlopaki,..oco chodzi ? 10.02.08, 01:23 kiepscy jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ........czesc chlopaki,..oco chodzi ? 10.02.08, 10:13 lepszy jest zawsze starszy brat.A ten,jak sie okazuje ,wcale sie n ie urodzil. Dla mnie na ten przyklad nie bylo przeznaczone nic. slownie -nic Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ........czesc chlopaki,..oco chodzi ? 10.02.08, 10:22 to ze przestrzen zyciowa paradoksalnie rosnie wraz z iloscia ludzi w pomieszczeniu,udowadnialem dawniej i nie chce tego powtarzac.Trzeba tylko przekroczyc pewna granice,ktora funkcjonuje w "czasie rozczepionym" ale jest dosc latwo dostrzegalna Odpowiedz Link Zgłoś