krzakowiecc
01.03.08, 00:58
Witam wszystkich fobików?
Mam18 lat. Dwa lata temu zaczęło mi się wydawać,że coś z moją głową dzieje sie nie tak, tzn dziwnie sie czułem, nie tak jak kiedyś, ale sam sobie usprawiedliwiałem to, jako zmeczenie,dyskomfort, ale mijały miesiące i nic się nie zmieniało byłem u lekarza ale nie powiedziałem mu dokłądnie co mi jest ponieważ sam nie potrafiłem tego określić, dalej do końca nie potrafie.. Więc powiedziałem mu że mi słabo, boli mnie głowa itd.itp
Teraz minęło już dużo czasu i mam wrażenie, że to Ciągle sie nasila,Strasznie cięzko mi sie żyje, każdy dzień mi sprawia ogromną trudność raz jest lepiej, a raz ogropnie. Czytałem dużo ostatnio o fobi społecznej, i myślę, że tą chorobe można najbarziej trafnie przypisać do moich przypadłośći: Czuje sie poprostu dziwnie, wydaje mi się że mam jakieś zaburzenia a tel psychicznym, w szkole, i w miejsciach gdzie mogę spotkać ludzi jest najgorzej np:pub, rynek. w domu jakoś czas mija, jak się stresuje to te uporczywe dolegliwości się nadsilają.... Poce sie i czuje straszną słabość jak myślicie czy to może być fobia, bo napewno jest to coś na tle psychicznym ale nie mnie to oceniać, jak sam do końca nie wiem co mi sie dzieje. Jeśli zncie jakieś dobre rady, artykuły, lub sami macie coś podobnego to bardzo prosze napiszcie . Pozdrawiam...