Dodaj do ulubionych

Chce ktoś

07.05.08, 18:18
przejść się na Nakarmic kruki? Jutro w Królikarni o 18.00. Ja i tak idę, jeśli
ktoś ma ochotę potowarzyszyć, to zapraszam. Tylko jednak po uprzednim wpisaniu.
Obserwuj wątek
    • zoltanek Re: Chce ktoś 07.05.08, 18:29
      a dało by się dostac tfoj nr telefonu? wiesz, chętnie bym wpadł po
      pracy do królikarni, tylko ze nie chce sie na sztywno umawiac, bo
      czasem musze zostac dluzej w robocie.
      zoltanek@gazeta.pl
      • obatala Re: Chce ktoś 07.05.08, 20:26
        Przez internet nie daję numeru telefonu. Nic osobistego. Jeśli zdążysz i masz
        ochotę, to pojaw się po prostu przy bramie Królikarni pięć - dziesięć min przed.
        Film sponsoruje Instytut Cervantesa.
        • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 07.05.08, 22:28
          a dało by się dostac tfoj nr telefonu? wiesz, chętnie bym wpadł po
          pracy do królikarni, tylko ze nie chce sie na sztywno umawiac, bo
          czasem musze zostac dluzej w robocie.
          zoltanek@gazeta.pl

Zolty no weź;p;d;d;d;d
          • trucizny Re: Chce ktoś 07.05.08, 22:54
            rozsadnie zrobil kolega zoltanek pytajac o telefon. natura internetu jest taka
            zeby umawiac sie, a pozniej wystawiac do wiatru. telefon to namiastka reala. a
            to widac porzadny obywatel pracujacy po godzin ach i nie lubi byc robiony w trabe.
        • trucizny Re: Chce ktoś 07.05.08, 22:46
          film. a juz sie tak ladnie zapowiadalo. ogloszenie na forum depresyjnym, zeby
          pojsc nakarmic kruki. to bylaby smierc.
    • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 11:54
      niech sie mlodziez przejdzie, to dobry film, chociaz dla Was
      prehistoryczny
      moze piosenke znacie

gatsby70.wrzuta.pl/audio/l6PR80Dn4i/jeanette_-_porque_te_vas
      • trucizny Re: Chce ktoś 08.05.08, 12:02
        reklamowy filmik imprezy antyglobalistycznej w warszawie miala podklad z ta
        piosenka. ciekawilo mnie kto to spiewa.
        • crysstiano Re: Chce ktoś 08.05.08, 14:00
          zajebisty film.piosenka tez.oglondalem 3 razy
      • obatala Re: Chce ktoś 08.05.08, 15:41
        wiemy, wiemy, że film dobry, a piosenke znamy i lubimy; przynajmniej moje
        królewskie "my" :)
        • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 16:19
          alez to nie byl post do Pani Krolowej, tylko do prostej mlodziezy
          depresyjnej. nie smialabym przeciez watpic w Pani bliskie zwiazki z
          Carlosem S.

• suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 16:37
            lepiej nie brać krystka bo wszystkie ptaki uciekną;d
      • aurelia_aurita Re: Chce ktoś 08.05.08, 16:47
        piosenkę znamy od lat i lubimy.
        film też znamy, ale nieco mniej lubimy. bo My (=ja) nie przepadamy za ambitnym
        kinem. wolimy kino interesujące. a najlepiej, żeby były morderstwa, pościgi,
        mile widziane wampiry.
        • demole Re: ale zjazdy 08.05.08, 17:09
          jesli ci życie miłe ,radziłbym zmierzać do drowego srodka
        • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 17:41
          ciekawa ta mlodziez.... Pan Krystek, chlopak raczej prosty oglondnol
          trzy razy i mowi, ze zajebisty. Pani Psycholog nosem kreci i woli
          zeby zabili go i uciekl.a znowuz Pan Suchy filmem w ogole nie
          zainteresowany, nizej pubu nie schodzi jak widac. tylko na Pana
          Krystka szczuje

a mnie sie Pan Krystek wlasnie bardzo podoba :-)
          • demole Re: Chce ktoś 08.05.08, 18:10
            trafili go i wyciekł
            • demole ...[ przewazne wyciągam wtyczkę z gniazdka 08.05.08, 18:29
              dlatego zadzwoń ,
              żebym właczył telefon
          • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 19:07
            możesz ze mnie zejść kobieto? skąd wiesz że nie oglądam filmów? masz kamery?
            biografię mojego zycia czy jak? i bawię się dobrze w pubach puki mogę a ty chyba
            piszesz tak z zazdrości bo za stara jesteś na zabawy z towarzystwem.
            • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 20:58
              Suchy, nie badz chlopie taki drazliwy, zwlaszcza ze podobno sie
              zmieniles. napisalam, ze nie jestes zainteresowany filmem, ktory
              zaproponowala Obatala i zupelnie nie wnikalam w to co Ty ogladasz
              lub nie ogladasz w domu.
              zabawy w pubach za pieniadze rodzicow jako glowne zajecie obok zycia
              wirtualnego nie wydaja mi sie szczegolnie sensownym sposobem na
              zycie 22-latka i na Twoim miejscu nie bylabym z siebie taka dumna. a
              na zabawy z Toba istotnie jestem za stara, z tym ze Twojemu
              towarzystwu zdecydowanie bardziej wspolczuje niz zazdroszcze
              • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:01
                a jednak jesteś podła...ale nie znasz mojego towarzystwa ani mnie na szczęście
                • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:03
                  no i masz rację-powinienem nigdzie nie chodzić bo marnuję kasę rodziców-nie
                  bawić się nic-tylko siedzieć w domu...mądra jesteś jak nie wiem pozatym sorry
                  ale masa osób bierze kasę od rodziców i jakoś tylko mnie negujesz-czy to twoim
                  zdaniem nienormalne?w takim razie miej pretensje dla wielu osób które w moim
                  wieku biorą kasę od rodziców a odemnie się odwal
                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:07
                    i to jest moja sprawa co robię-więc nie neguj tego i spójrz na siebie ok?bo
                    widzę że na stare lata masz taką zabawę-krytykowanie innych
                    • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:14
                      i dostajesz ignora bo nerwy mną szarpią jak słucham tych twoich bredni i
                      stereotypów o wychowaniu itp sprzed 60 lat...

ooo widzę że nie jestem chory bo czuję złość a to dobrze świadczy:) nono
                      • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:15
                        twoja córa Agniesia musi być bardzo biedna mając taką matkę-pewnie całymi dniami
                        siedzi w książkach i nie przejdzie jej przez myśl żeby gdzieś wyjść...
                        • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:16
                          a pomyśleć że chciałaś mnie z nią swatać kiedyś;d buahaha
                          • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:19
                            moze bys odroznil real od forum i nie wyciagla tutaj rzeczy z reala. jak jestes
                            zwichrowanym ekschibicjonista to rob to na swoj rachunek
                            • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:19
                              może tak jest ale wali mnie to
                              • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:22
                                i ile mniej byloby nieszczesc na swiecie gdyby niektorym wolanie o pomoc nie
                                myslilo sie z proszeniem o dostanie po pysku
                                • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:23
                                  ja nie wołam o pomoc bo sobie radzę
                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:23
                                    a zresztą o czym ja dyskutuję-nie zamierzam się tłumaczyć.pa
                          • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:23
                            > a pomyśleć że chciałaś mnie z nią swatać kiedyś;d buahaha

naprawde wydawalo Ci sie, ze moim marzeniem jest ziec idiota? :-)

• suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:24
                              idiota z kasą-to twoje marzenie;p
                              • lucyna_n Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:27

i dlatego drogi Sucharze w życiu bym się z Tobą nie spotkała w realu że jesteś w
                                stanie wywlec wszystkie prywatne dane i szczególy na forum kiedy tylko najdzie
                                Cię foch.
                                Tobie nie można zaufać, jak trzylatek, nauczyć gó..arza łazi i powtarza.
                                • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:28
                                  hmm lucyno nie znasz mnie a triss nie znam z reala
                                  • lucyna_n Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:31
                                    nie znam? może, ale poznałam na tyle żeby całkowicie stracić zaufanie, niezwykle
                                    często wywlekasz po spotkaniach , czy korespondencji rożne szczegóły, imiona,
                                    opis wyglądu, wypowiedzi.
                                    to mnie do Ciebie bardzo zraża.
                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:32
                                    i to ona się prosiła- 1 po mnie pojechała w tekscie o urodzinach że jestem
                                    podobny jak jej teściowa i z chęcią by mnie z nią poznała-tak bez powodu
                                    wyobrażasz sobie? oczywiście chodziło że teściowa też jest taka głupia czy jakoś
                                    tak...
                                    • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:33
                                      hmm Lucyno a kiedy ja podałem jakieś informacje o spotkaniu ostatnio? bo nie
                                      przypominam sobie abym peplał
                                      • demole Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:34
                                        amerykanie wylądowali na ksiezycu
                                        a to checa
                                        ciekawe co będzie kiej sie KOREANCZYCY dowiedzą,
                                        toz tam ciemnota i idiotyzm
                                      • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:34
                                        i nie prowadźmy tu dyskusji-jak coś macie do mnie to zapraszam na
                                        pcoztę-zepsuliśmy tylko wątek Obatali
                                      • lucyna_n Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:35
                                        imię podałeś choćby w tym wątku
                                        peplasz jak stara pierdusińska
                                        • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:36
                                          nie podałem-skąd mam wiedzieć jak ma na imię córka Triss? podalem 1 lepsze jakie
                                          mi przyszlo do glowy
                                    • lucyna_n Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:34
                                      to było śmieszne:)
                                      chodzilo o to że tak poważnie traktujesz swój wiek i piszesz że czujesz się taki
                                      stary, to Ci zaproponowala odpowiednią wiekiem dziewczynę.
                                      • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:35
                                        no dla nie nie było to śmieszne:(
                                        • lucyna_n Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:36
                                          e tam
                                          • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:37
                                            nooo nie e tam bo było to niemiłe:( ale nieważne...nie muszą mnie wszyscy lubić
                                            • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:56
                                              powiedz suchy czt ty odczuwasz cos takiego jak poczucie winy czy tylko poczucie
                                              wstydu. masz jakas empatie, czy tylko sprowadza sie wszystko ze masz czasem
                                              poczucie ze przegieles, ale tylko o twoj obraz chodzi, zadnyvh uczuc za tym
                                • tristezza Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:53
                                  > i dlatego drogi Sucharze w życiu bym się z Tobą nie spotkała w
                                  realu że jesteś
                                  > w
                                  > stanie wywlec wszystkie prywatne dane i szczególy na forum

on Lucy poza imieniem mojej corki niczego nie jest w stanie ujawnic,
                                  bo nic wiecej nie wie. w pewnym momencie chcialysmy go rzeczywiscie
                                  zaprosic, ale wtedy wlasnie wynikla afera z pania L. ktora
                                  gwaltownie opuscila forum po spotkaniu z naszym idolem. na szczescie
                                  wiec sie nie znamy
                                  • demole Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:54
                                    a co się sTAO
                                    o czym tu dyskutujecie ?
                                    dowiem się co sie s TAO ??
                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:55
                                    Luba nie przezemnie odeszła z forum.tyle co moge powiedzieć
                                    • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:56
                                      ale zyczliwe osoby mowia ze przezemnie bo tak najlatwiej
                                  • demole Re: Chce ktoś 08.05.08, 21:58
                                    zeby się nic nie s TAO najlepiej postawić kogos na granicy,
                                    w razie czego,to pewnie by zabronili,jak inni,
                                    zeby sie nic nie s TAO,
                                    neurozumiem,czemu ta dyskusja
                                    • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:00
                                      a piszcie se-nie zabronię.pa
                                      • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:03
                                        czy jesli nie przegniesz paly to tylko dlatego ze boisz sie odrucenia przez
                                        grupe w ktorej jestes, czy dlatego ze rzeczywiscie widzisz ze pewne dzialania
                                        moga kogos skrzywdzic?
                                        • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:04
                                          widzę że mogą kogoś skrzywdzić.
                                          • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:05
                                            ale jesli nie spotkaloby sie skrzywdzenie kogos z odrzuceniem przez ludzi to nie
                                            bylby to dla ciebie klopot ze kogos skrzywdzisz?
                                            • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:07
                                              byłby kłopot bo tu chodzi o innego człowieka-nie wolno krzywdzić bo można kogoś
                                              zasmucić i zrobić mu krzywdę
                                              • antynomik Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:08
                                                no to na dzis juz koniec
                                                • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:10
                                                  taki test ale nic Ci to nie da.i tak wychodzi że ejstem inteligentny bardzo
                                                  tylko zazwyczaj mi się nie chce tej inteligencji wykorzystywać
                                                  --
                                                  Jestem wesoły Romek...:)
                                                  • crysstiano Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:10
                                                    a co sie stalo z ta lubą? :O
                                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:12
                                                    skończyła źle-nie pojęła żartu a raczej pomyłki słownej i zrobiła z siebie
                                                    ofiarę a potem ludzie jej zaczęli udawać że jej współczują i wyszło że to ja
                                                    jestem ten zły;p no cóż ale jak ktoś ejst tak durny to sorry ale nic na to nie
                                                    poradzę
                                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:13
                                                    krystek teraz pora na ciebie będzie
                                                  • crysstiano Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:14
                                                    czyli wynika ze spotkania forum sa niebespieczne:/dobze ze nie bylem
                                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:15
                                                    no ale teraz nie ma już spotkań forumowych-są spotkania paczki z reala-i nie
                                                    gadamy o lekach ani chorobach-jest normalnie i bardzo fajnie więc tymbardziej te
                                                    forum mi wisi:)
                                                  • crysstiano Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:17
                                                    paczka z reala tez moze zjesc czlowieka.jak to udawali ze wspulczuja? to
                                                    okrutne.jaka pora na mnie? pora na telesfora?
                                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:20
                                                    oj krystian weź się uspokój-gadasz głupoty a nie wiesz jak jest....
                                                  • eizo111 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:23
                                                    nie ma adnej paczki
                                                    wszscy spiskują przeciwko mnie

wysyłaja jakieś śmieszne smsy
                                                    zakładają podobne d mojego nickii

ale ja im wszystkim jeszcze pokaże
                                                  • suchyxxx2 Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:24
                                                    masz rację Eio-spiskują:)
                                                  • crysstiano Re: Chce ktoś 08.05.08, 22:25
                                                    bo to jest duszne miejsce.brrrr.
                                                  • lubba doszło jej 09.05.08, 00:25
                                                    jedno "B"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka