crysstiano 09.05.08, 10:58 jestem ciekaw ile osob skonczylo studia albo teraz studiuje.mam wrazenie ze teraz wszyscy maja wyzsze wykszt. zastanawiam sie na d zaocznymi w przyslym roku nie wiem czy to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maijkell Re: kto po/na studiach 10.05.08, 00:15 Ja studiuje. Właśnie przegapiłem internetową rejestrację na przedmioty i musze pisac do dziekana z prosba o uwzglednienie mi tej rejestracji. Jak nie to zawal rok. A wszystko przez moje niedbalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tot13 Re: kto po/na studiach 09.05.08, 11:08 Przynajmniej nie będziesz żałował że nie próbowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: kto po/na studiach 09.05.08, 11:43 tot13 napisała: > Przynajmniej nie będziesz żałował że nie próbowałeś. no wlasnie juz kiedys prubowalem ale to byla totalna porazka.z zaocznymi jeszcze jest gorzej o tyle ze trzeba wladowac tyle kasy...jak sie zawali to tylko sie pochlastac.:/ ale innej opcji nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: kto po/na studiach 10.05.08, 06:19 juz nieistotne. okazalo sie za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
tot13 Re: kto po/na studiach 10.05.08, 19:53 Zawsze możesz zorientować się czy ta wybrana przez ciebie uczelnia nie oferuje studentom stypendiów. Ja dostaję dwa stypendia, z czego zwróciła mi się większa połowa z tego, co wpłaciłam za rok nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: kto po/na studiach 09.05.08, 11:49 no to zalezy kiedy idziesz na te studia, no bo studiowanie przez 3 lata albo 4 a potem wypad to zadna strata, mozna wziac dziekanke i zapisac sie na jakas joge albo inny odnowe w duchu dobrym albo i zlym, no ale kiedy wylatujesz ze studiow po pol roku, wtedy student robi sie coraz bardziej agresywny, bo zabrano mu wszystko co mial, potem on nie kocha nikogo,tylko by sie mscił najwyżej bude kocha Odpowiedz Link Zgłoś
little_emma Re: kto po/na studiach 10.05.08, 17:51 Ja jestem rok po studiach. Piszesz, że to już nieaktualne, bo okazało się za drogo. Ja jednak namawiałabym Cię na podjęcie studiów. Bo myślę, że Ci sie to opłaci. I nie mówię tylko o ewentualnej możliwości podjęcia lepszej pracy. Ale tez o ogólnym samopoczuciu psychicznym. Dlatego uważam, że jeżeli będziesz miał taka możliwość, to podejmij studia. A jeżeli możliwość sama się nie trafi, to się o to postaraj. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: kto po/na studiach 10.05.08, 20:11 tot myslalem o styp. ale ni chlery niewiem na jak uczelnie isc. za duzo tego chya sie narobilo w wawie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: kto po/na studiach 11.05.08, 10:08 grafffi myslalem o histori sztuki.albo cos w tym klimacie. Odpowiedz Link Zgłoś
abekobo Re: kto po/na studiach 12.05.08, 08:25 Crystiano wysłałam pytanie na pocztę.Możesz nie odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
abekobo Re: kto po/na studiach 16.05.08, 00:06 i co zdecydowałeś? historia? szkoła aktorska? Odpowiedz Link Zgłoś
tot.13 Re: kto po/na studiach 16.05.08, 09:33 abekobo napisała: > i co zdecydowałeś? historia? szkoła aktorska? A ty pewnie studiujesz dziennikarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
abekobo Re: kto po/na studiach 16.05.08, 10:14 oj tam zaraz dociekam!Badam pojęcie słomianego zapału jedynie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: kto po/na studiach 19.05.08, 14:56 crysstiano napisał: > jestem ciekaw ile osob skonczylo studia albo teraz studiuje.mam wrazenie ze > teraz wszyscy maja wyzsze wykszt. > zastanawiam sie na d zaocznymi w przyslym roku nie wiem czy to ma sens. ma sens. studiuj. trzymam kciuki. pozdawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś