asiulka20 13.09.03, 16:03 hm potrzebuje tego leku, czy moze ktos mi poradzic a moze ktos ma do sprzedania? ile moze kosztowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka20 Re: Effexor 13.09.03, 16:57 i jeszcze jak moge prosic czy lekarz rodzinny moze skierowac do psychiatry czy tylko do psychologa? sa jakies leki na depresje ktore nie powoduja uczucia glodu i sa sprzedawane bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Effexor 13.09.03, 18:55 asiulka20 napisała: > i jeszcze jak moge prosic czy lekarz rodzinny moze skierowac do psychiatry czy > tylko do psychologa? sa jakies leki na depresje ktore nie powoduja uczucia > glodu i sa sprzedawane bez recepty? Do psychiatry nie potrzeba żadnego skierowania.W niektórych poradniach bywa że najpierw rozmawiasz z psychologiem.Nie słyszałem żeby jakieś leki przeciwdepresyjne powodowały uczucie głodu albo żeby to była jakaś reguła.Skąd wzięłaś takie bzdury?Bez recepty leków na depresje nie ma żadnych.Mówię tu oczywiście o depresji zdiagnozowanej przez lekarza nie o potocznym znaczeniu słowa.To że Tobie wydaje się,że masz tzw.depresje nie oznacza,ze tak jest w istocie.Wątpliwości Twoje rozwieje lekarz-psychiatra gdy się do niego udasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Effexor 13.09.03, 18:49 asiulka20 napisała: > hm potrzebuje tego leku, czy moze ktos mi poradzic a moze ktos ma do > sprzedania? ile moze kosztowac pozdrawiam Effexor(venlafaxine hydrochloride) to jest zdaje się Effectin tylko pod inną nazwą handlową a może taką ma nazwę w innym kraju.Koszt Effectinu to chyba 120 zł opakowanie(średnio na miesiąc).Co to znaczy,że potrzebujesz tego leku? Jest to lek wyłącznie na receptę.Z Twojej wypowiedzi wynika,że nie zapisał Ci tego lekarz a tylko coś o tym słyszałaś.Nie stosuj tego na własną rękę.Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
maagda_w Re: Effexor - mogę Ci sprzedać 15.09.03, 10:46 Effectin za 80 zł. Juz nie biorę. Po leku schudłam w 2 miesiące parę kilogramów. Można po nim nic nie jeść przez cały dzień (przynajmniej ja tak miałam). Odpowiedz Link Zgłoś
waleryj Re: Effexor - mogę Ci sprzedać 15.09.03, 11:41 maagda_w napisała: > Effectin za 80 zł. Juz nie biorę. Po leku schudłam w 2 miesiące parę > kilogramów. Można po nim nic nie jeść przez cały dzień (przynajmniej ja tak > miałam). jeju magda to wyglada jak bys na sile chciala komus upchnac go. Ot taka niechcacy reklama dla glupich - ze sie chudnie. Nie wstyd Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
maagda_w Re: Effexor - mogę Ci sprzedać 15.09.03, 15:38 To nie reklama. Wiem, ze kobiety szukaja takich lekow antydepresyjnych zeby nie przytyc (o ile wiem otylosc moze poglebic depresje lub byc jej przyczyna). Odpowiedz Link Zgłoś