carla.bruni 19.05.08, 20:47 trzymajcie kciuki:). jutro egzamin. klucha juz dusi w gardle, ale co mi tam:):). pozdrawiam serdecznie:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carla.bruni Re: no, moi mili:):):) 19.05.08, 20:52 carla.bruni napisała: > trzymajcie kciuki:). jutro egzamin. klucha juz dusi w gardle, ale co mi > tam:):). pozdrawiam serdecznie:). Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: czy ktos tu trzyma za mnie kciuki;)? 20.05.08, 09:02 Trzymam za ciebie kciuki. Aż mi się paznokieć złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: czy ktos tu trzyma za mnie kciuki;)? 20.05.08, 22:35 bertrada napisała: > Trzymam za ciebie kciuki. Aż mi się paznokieć złamał. ;). przynioslo to efekt;). zdalam;).dzieki;). Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: no, moi miki:) 20.05.08, 22:40 tot.13 napisała: > Ja też trzymam. Napisz jak poszło. ;). zdalam;). dzieki. buziaczki dla Was:). Odpowiedz Link Zgłoś
quicki Re: no, moi miki:) 20.05.08, 18:24 A ja wysyłałam pozytywne fluidy po nocy. No i jak poszło? Bo już pewnie po wszystkim?:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: no, moi miki:) 20.05.08, 22:43 quicki napisała: > A ja wysyłałam pozytywne fluidy po nocy. > No i jak poszło? Bo już pewnie po wszystkim?:) zdalam;););). kiss for you;). Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: no, moi miki:) 21.05.08, 08:21 eizo111 napisał: > a z czego egzamin???? > z diagnostyki fizjoterapii;);). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś