only_isabelle 27.05.08, 22:57 jesteś jak neuro...coś tam ;-) on odstraszał od leków, Ty od psychologów, terpeutów, terapii ... daj na luz, nie ograniczaj innych swoimi negatywnymi doświadczeniami, plissss, pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micaela Re: Bertrada 27.05.08, 23:16 .. psychiatrie i psycholozki. te ich leczenie to jak uczenie chodzenia w stanie niewazkosci. kompilacja ruchow pozornych. to twoj problem jak czujesz sie ograniczona czyjas wypowiedzia, idz przepracuj to na sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Bertrada 27.05.08, 23:23 ohoooo, zaraz się zacznie, forumowy lincz ;p kto do bicia, a kto do głaskania?;ddddddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Bertrada 27.05.08, 23:46 Apele dość kiepsko się sprawdają na tym forum, ale co szkodzi spróbować. W odróżnieniu od Bertrady ja stanowczo polecam psychoterapię. Wiem że ludzie mają złe doświadczenia z różnymi psychologami, ale piguły wszystkiego nie załatwią a żyć trzeba. Miałam szczęscie trafić na dobrego specjalistę i dzięki temu szybciej wyszłam z dołka. Do dziś odczuwam efekty psychoterapii i daję sobie radę prawie bez leków. Nauczyłam się żyć ze swoimi ograniczeniami a to stanowczo zasługa psychoterapii. Moim zdaniem optymalne działanie to połączenie farmakologii z psychoterapią i tego będę się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Bertrada 28.05.08, 15:10 >;p ty i suchy dajecie zawsze ten emotikon. jak was czytam, to sobie wyobrazam takie zasapane burki nad klawiatura z ozorkiem na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś