lelinona 02.08.08, 18:51 czego sluchacie gdy jest Wam zle? do mnie sie ostatnio HIM przyczepil... a szczegolnie to: pl.youtube.com/watch?v=5_9bNx3Kyc8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: muzyka na dolek 02.08.08, 18:57 ja słucham muzyki na wigilie we wigilie zamiast kolend słucham klasyki buziaki niewrto pokazywać jak to muzyka, ale widziałem ostatnio fajną płytę, tylko droga, jak snieg odtaje we wigilię,to zostaje w domu prosze nie podglądać,kiedy się kąpie, ziiimno www.empik.com/tallis-western-wind-masses-z-importu,138408,p Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska007 Re: muzyka na dolek 11.08.08, 12:51 Tylko wirtualny empik nie istnieje! Ale jaja, sami zobaczcie: empik.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: muzyka na dolek 02.08.08, 19:10 DEAD CAN CANCE LOVE IS COLDER THAN DEATH MY DYING BRIDE THEATRE OF TRAGEDY Na doła niezawodne! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: muzyka na dolek 02.08.08, 19:15 ledwiem napisał,juz em pozałował,żem pokazał płytę, ale taki przypadek,własnie 5 minut temu szukałem sobie muzyki w interneci, i o! prosze, wątek nowy Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: muzyka na dolek 02.08.08, 19:58 Czyżby kolejna wielbicielka Villego Valo? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: muzyka na dolek 02.08.08, 20:46 No jednak nie w moim typie. Ale jego zagorzała fanka z innego foruma (tego, do którego linka mam w sygnaturce), niejeka Liisa Valo (nawet sobie nicka zmieniła dla niego) też tego nie rozumie, że on komuś może się nie podobać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: muzyka na dolek 02.08.08, 23:27 Na pogłębienie dołka znajdzie się sporo pozycji. Choćby: Joy Division "Closer" The Cure "Disintegration" Archive "Lights" Placebo "Meds" itp,itd A z polskich klasyk: ostatni album Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: muzyka na dolek 03.08.08, 07:12 lelinona napisała: > czego sluchacie gdy jest Wam zle? > do mnie sie ostatnio HIM przyczepil... a szczegolnie to: > pl.youtube.com/watch?v=5_9bNx3Kyc8 czego ja slucham to widac w moim poscie:). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: muzyka na dolek 03.08.08, 08:15 jak się źle czuję to nie toleruję żadnej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś