eizo111 17.08.08, 22:07 nieśmiali ludzie są beznadziejni żadnego wykształcenia kobiety rozrywek niech mnie ktoś zastrzeli i jeszcze głupi film o nieudaczniku puścili na 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: dno 17.08.08, 22:13 Nie widziałam. A mnie się nie chce spać i siedzę tak, szperam w necie może znajdę coś:| Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 22:16 a kto powiedział żeś nieudacznik? moim zdaniem całkiem dobrze prosperujesz;d tylko musisz ruszyć d pupę i będzie ok:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 22:29 równie dobrze ty możesz ruszyć dupę to po ch..a piszesz że dno? chcesz zeby ci ludzie odpowiadali to odpowiadają jak jest i tyle-następnym razem nie spodziewaj sięczegoś innego-aha ja już mam załatweioną pracę w urzędzie:) idę niedługo już:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: dno 17.08.08, 22:17 on pozna potem jakąś pracownice przedszkolankę? jak tak to chyba oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: dno 17.08.08, 22:19 bleee jednak oglądałem ale zapomniałem co dalej będzie Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: dno 17.08.08, 22:20 niesmiali ludzie nie sa beznadziejni.sa po prostu nieszczesliwi....... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: dno 17.08.08, 22:21 Ej no Krystek, chciałam pogadać ale nie można Cię złapać Odpowiedz Link Zgłoś
bakalja Re: dno 17.08.08, 22:32 crysstiano napisał: > niesmiali ludzie nie sa beznadziejni.sa po prostu > nieszczesliwi....... nieszczesliwi i samotni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: dno 17.08.08, 22:29 wole nie. jak tylko odpalam gg to mi kaza wypie..c od kompa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 22:33 Czeko też chciałem mu pomóc ale się uparł chłopek Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 22:41 sam się człowieku wykańczasz ale tego nie widzisz...wiesz że chciałem się spotkać,pogadać i pomóc ale ty nie chcesz no to pa Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: dno 17.08.08, 22:44 a ja na sama mysl dostaje bialej goraczki.myslis ze jak oblukasz czlowieka wypijes piwo to pomozesz. rany. sam ide spac bo se leb rozwale chyba o futryne Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 22:48 ech może lepiej nie gadać z tym wredotą... Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: dno 17.08.08, 23:06 zygac mi sie chce ale napisze: ty niechces pomuc suchy. bardzo latwo przychodzi ci wyzywanie ludzi jak tylko cos ci niepodpasuje, obrabiasz mi dupe za plecami obrzucasz wyzwiskami piszesz zeczy kture wiesz ze mnie dobija np o rodzicach. jesli tak jest na gg to jak jest w rzeczywistosci.? potem mnie namawias na przyjscie do ciebie ale zastrzegas ze sie boisz ze cie okradne. ogarnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 23:13 piszesz same kłamstwa!! w życiu tak nie powiedziałem i nie obgaduję Cię!!! opanuj się człowieku bo już paranoję zaczynasz łapać Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: dno 17.08.08, 23:17 game over. wszystko jest wzglendne wszystkiehgo mozna sie wyprzec Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: dno 17.08.08, 23:21 ale jesteś oszustem-nie sądziłem że z takiej strony mnie zaatakujesz.wiesz co? nie dziwię się że nikt nie chce cię znać.dobranoc! to e klnąłem na ciebie to fakt ale już tak nie ejst i przeprosiłem-noto żeś mnie wku..ł Odpowiedz Link Zgłoś