q3e 28.08.08, 12:47 ktory bedzie trzymal mnie za reke i torowal mi droge rozpychajac ten ciemny tlum bo sam sobie nie poradze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q3e Re: potrzebuje 'aniola stroza ' 28.08.08, 13:11 mmmmmmm uwielbiam pisac sam ze soba. zainstalowalem sobie gadu gadu zeby zapoznac jakas idotke z ktora niby rozmaiwalem a tak naprawde gdalem sam ze soba. wiadomosc jedna na 30 min potwierdzeniem mojego zdania a tak na marginesie boje sie isc do kolejnej szkoly boje sie isc do pracy. nie wiem co robic nic nie wiem !ELODREIP AJ AWRUK Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: potrzebuje 'aniola stroza ' 28.08.08, 14:17 Cholera, powiało pesymizmem... Wiesz nikt Ci nie da linka do jakiejś fajnej dziewczyny, tak sie nie da. Na tym to polega, że sam musisz znaleźć. Nie masz znajomych? Rówieśników? Z którymi możesz wyjść do ludzi, do towarzystwa? Ja też boję sie szkoły i pracy, ale co dziwne, życie towarzystkie mam dość udane. Nie mam kobiety, ale są znajomi, przyjaciele, okazje, imprezy, miejsca, które lubie odwiedzać. Szczerze, pomagam sobie alkoholem, bo i tak do pubu idzie sie na piwko. Ale, ze pije tam każdy, więc po mnie nic nie widac. A i ludzi można w taki sposób łatwo poznać, takze tych nieśmiałych, którzy się za % kryją. Takiego Anioła Stróża moim zdaniem nie znajdziesz, narazie musisz poszukac znajomych, jakiegoś punktu zaczepienia w towarzystwie. Najgorsze to siedzenie w domu, uwierz mi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
q3e Re: potrzebuje 'aniola stroza ' 28.08.08, 18:17 od paru lat nie mam ZADNYCH znajomych. zeby latwiej to uswiadomic tym co czytaja napisze zebyscie wyobrazili sobie ze wymazuje wszystkie osoby ktore sie z wami kontaktuja i poprostu ich NIEMA. stan ten trwa juz od paru lat. widzisz piszesz ze masz przyjaciol kolezanki wychodzisz gdzies..... a smiali sie ze mnie jak pisalem ze fobia fobii nierowna. ja niepamietam kiedy ostatni raz z kims po ulicy szedlem. zenada dlatego pisalem z takim rozgoryczeniem z o tych probach umowienia sie gdziekolwiek z jakas chociazby na pierdolony spacer Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: potrzebuje 'aniola stroza ' 29.08.08, 18:11 Jak czytam to, co wczoraj napisałem, to cóż, grubo przesadziłem z tym optymizmem, grubo. Są dni, kiedy się napiję i idę poszaleć, wtedy mysli się, ze będzie tak zawsze. Ale są też dni, kiedy deszcz za oknem, pustka w głowie i nie ma do kogo otworzyć gęby, jak dziś. Znajomi, hm, może tylko ja ich tak nazywam? Czasami nawet mysle, ze sie gdzieś wpraszam, może niepotrzebnie? Juz sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: potrzebuje 'aniola stroza ' 29.08.08, 18:13 Poznać kogoś możesz zawsze, choćby na czacie z kimś pogadać. Co do forum, trzeba chyba zwiększyć aktywność na tym drugim, większym, gdzie jest większa liczba użytkowników. Tutaj, dość pusto. Odpowiedz Link Zgłoś