snajper55 03.11.08, 00:45 Regulamin Netykieta Dlaczego zniknęła moja wypowiedź? Więcej informacji S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michu83 Re: Zasady pisania na forum 27.12.18, 12:25 Mam 35 lat, 2 miesiące temu miałem zawał serca, jechałem samochodem i zasłabłem. Od tamtego czasu życie mi się zawaliło, dosłownie nie potrafię normalnie funkcjonować! Dostaję takich ataków paniki i nie potrafie sobie z tym poradzić. Parę dni temu zabrało mnie pogotowie dostałem takiego ataku, objawy takie same jak przy zawale oczywiście wszystko było ok. Teraz codziennie dostaję ataków boje się sam zostać w domu, boję się jeździć samochodem. Nie potrafię nad tym zapanować, ciągły strach!!! Dostaję duszności cały się pocę ręce całe mokre, nie mogę złapać powietrza i ta panika, w głowie zawroty, chce mi się wymiotować. Czy ktoś może miał tak samo i poradził sobie z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: Zasady pisania na forum 27.12.18, 19:06 Tak to są klasyczne ataki lęku opanicznego, da się z tego wyjść, ale koniecznie idź jak najszybciej do psychiatry, i załóż swój wątek bo na razie podczepiłeś się pod wątek administracyjny., Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: Zasady pisania na forum 27.12.18, 19:06 panicznego, nie opanicznego Odpowiedz Link Zgłoś
michu83 Ataki paniki 27.12.18, 12:28 Mam 35 lat, 2 miesiące temu miałem zawał serca, jechałem samochodem i zasłabłem. Od tamtego czasu życie mi się zawaliło, dosłownie nie potrafię normalnie funkcjonować! Dostaję takich ataków paniki i nie potrafie sobie z tym poradzić. Parę dni temu zabrało mnie pogotowie dostałem takiego ataku, objawy takie same jak przy zawale oczywiście wszystko było ok. Teraz codziennie dostaję ataków boje się sam zostać w domu, boję się jeździć samochodem. Nie potrafię nad tym zapanować, ciągły strach!!! Dostaję duszności cały się pocę ręce całe mokre, nie mogę złapać powietrza i ta panika, w głowie zawroty, chce mi się wymiotować. Czy ktoś może miał tak samo i poradził sobie z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
falec1991 Re: Zasady pisania na forum 28.01.19, 20:39 Depakine chrono 300 po jakim czasie powinien zadziałać?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.grupa_synapsis Re: Zasady pisania na forum 28.01.19, 21:55 To wątek administracyjny (patrz tytuł). Proszę dla swoich pytań założyć osobny. Pozdrawiam Stanisław Porczyk, psychiatra Grupa Synapsis www.synapsis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zasady pisania na forum 29.01.19, 22:45 forum.gazeta.pl/forum/w,15184,59293550,59293550,po_jakim_czasie_zaczyna_dzialac_stabilizator_.html Odpowiedz Link Zgłoś