miron17 30.10.03, 12:32 Dla zainteresowanych: założyłem prywatne formu "choroba afektywna dwubiegunowa" (Gazeta.pl > Forum > Prywatne > Zdrowie). Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a my weszłyśmy.. 31.10.03, 09:15 merkuria i ja..Kto jeszcze? I gdzie polazł założyciel? Mogę opowiedzieć anegdotkę? Rzecz działa sie w podmiejskim autobusie. Stałam na nieszczęście obok kiwającego się osobnika. Na szczęście był zabawny. Zapytał mnie: facet: - Czy ten autobus jest sterowany przez komputer? ja: - Pewnie tak :) F: Ale fajnie, jedziemy w wielkim komputerze! (kierowca na chwilę gdzieś poszedł) F: - Ciapciakuu! Wracaj i bierz się za koło!! Steruj! Za chwilę do mnie: Jak już będziemy w .. (tu padła nazwa miejscowości), to niech pani mnie mocno walnie. Nie odpowiedziałam mu, że z przyjemnością :) Mironie nie-Białoszewski, zapraszamy na Twoje forum! Odpowiedz Link Zgłoś
miron17 Re: my weszłyśmy.. 31.10.03, 10:21 Dzięki za zainteresowanie. Niestety, nie mogłem się wczoraj pokazać. Zapraszam serdecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś