stardusts 30.01.09, 00:01 kolejna noc pobudzenia....motyla noga....:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: śpicie? bo ja nie :( 30.01.09, 00:08 się nie śpi takoż. się za dużo rozmyśla. cały dzień się spać chciało i unikało wkulnięcia pod kołdrę, by teraz nie było kłopotu. ale nic to. jeszcze nie wszystko stracone z tą nocą. jeszcze w miarę wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 30.01.09, 00:12 to samo...nawet pracowalam mimo ze na L4 liczac ze padne a tu ni kanarka.....:( slucham foggy dew... Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 00:18 znow nie moge zasnac....juz lykam hydroxyzyny 2....do 3 wytrzymac do 3ego....sorrki za monotematyke....:( Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 00:35 obiecałam komuś nie włazić na to forum . ale wlazłam dla Ciebie. jak wczoraj było ze spaniem Twoim ? ja późno , ale zasnęłam dobrze - niestety za sprawą zwiększenia dawki doxepiny - tak, jak nakazała psychiatra - a ja tak chciałam mniejszą, własną dawkę utrzymać. no nic to. mnie ta doxepina dość dobrze, zważywszy na niespanie nagminne, robi. hydro na mnie już od dawna nie działa kompletnie. i tak jest fajnie, bo tylko antydepresjak, a benzo ani wczoraj nie brałam, ani dziś nie mam zamiaru wziąć. o której wczoraj zasnęłaś ? i ile godzin się udało snu wyhaczyć Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 00:49 Czesc Olga... Dziekuje ze jestes :) Wczoraj o 3ej i tradycyjnie 8.30 sie obudzilam zeska jak skowronek...boje sie ze to wszystko co sie dzieje moze byc objawem CHAD-u. Zwlaszcza ze bylam u psychiatry na konsultacji i powiedzial ze trzeba odstawic anty i zobaczyc jak bedzie.....zobaczymy.... Jakby cos jestem pod mailem: stardusts@o2.pl Ps. Tez klatke B sledze uwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 01:01 Olga ide sie polozyc....Moze dzis szybciej pojdzie. Cieplych snow i jak cos napisz na maila :) pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 01:11 Star - śpij ślicznie. /brunetkom łatwiej ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 01:15 Star.. no to nie było tak źle - ta ilość snu. póki co - spox. może CHAD, może nie. w dwubiegunowej, jakby co, masz te momenty szczęśliwych uniesień, a ja tylko norma-dół /żartuję sobie, rzecz jasna - takie choroby oswajanie - może masz tylko labilność nastrojów.../ uściski śpij i niech jutro będzie przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 31.01.09, 11:27 usnelam kolo 3.30 obudzilam sie o 7ej...zbita jak psiak....teraz zbieram sily na codziennych czynnosciach, zeby cialo do zycia zawolac, czyli zszylam bluzke, nakarmilam kanarki,poscielilam lozko, ale cos czuje ze spadam.....zasmutkowana, ale nie dam sie tak latwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: śpicie? bo ja nie :( 03.02.09, 14:42 jakby to był objaw chad to nie mogłabyś usnąć, ale potem rano zrywałabyś się po tych 3-4 godzinach snów i latałabyś rano nakręcona jak radziecki budzik. skoro budzisz się wykończona to raczej zwykła bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: śpicie? bo ja nie :( 03.02.09, 14:42 > tych 3-4 godzinach snów SNU nie snów miało byc Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: śpicie? bo ja nie :( 05.02.09, 19:24 Aurelia ale ja wlasnie "latam" w ciagu dnia....mimo braku snu...troche mnie chlorprotixen uspokaja i to ze schodze z doxepiny....malo wazne co to jest wazne zebym sie lepiej czula...:( Odpowiedz Link Zgłoś
d1963 Ja zasypiam wyłącznie przed telewizorem ... 01.02.09, 15:37 a nie byłem fanem gapienia się w ekran. Śpię ok. 2 godz., potem budzę się, idę do pokoju i znowu podsypiam. Dom troche się do tego przyzwyczaił. Mam też Xanax na wieczór od 3 m-cy (najmniejsza dawka 0,25) ale nie nadużywam (ryzyko uzależnienia) - ciągle mam pierwsze opakowanie (zostały ze 3 tabl.), czasem biorę 1/2 tabl. i wtedy zasypiam w miarę szybko na 3-4 godz. Ponieważ lekarz pozwolił, to nieraz wypijam piwko (1-2), wtedy nie biorę Xanax-u i też zasypiam. Ale normalnie nie spałem od 10 m-cy. Pozdr D Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anuszy Re: Ja zasypiam wyłącznie przed telewizorem ... 02.02.09, 19:10 a mnie się wczoraj skończył stilnox, sama myśl mnie przeraża... :( Psychiatra juz mi tego nie przepisze... Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: Ja zasypiam wyłącznie przed telewizorem ... 02.02.09, 22:09 Cześć Kochani jakoś jest jutro znowu lekarz....Dziś leciala mi w nocy krew z nosa, az sie poplakalam bo spać nie moglam, a sama w domu bylam i sie przestraszyłam w nocy jak krew na ubraniu zobaczylam....smieszne nawet nie poczułam jak zaczela leciec dopiero ten słodki smak na ustach zwrocil moja uwage. Musi sie cos zmienić, bo nie zniose tych wahan.....:( ogolnie walcze, tylko sił brak....:( Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: Masz siłę ... 03.02.09, 22:32 hmmm???? troche inne leki Doxepina plus chlorprotixen plus hydroxyzyna....Znacie?? Oby nie pobudzalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Masz siłę ... 03.02.09, 22:59 na doxepinie jestem też - pomaga mi ze snem. dwa pozostałe też znam, ale na mnie już takie od dawna nie działają. spij niczem Bogini Nocy i Snu... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Masz siłę ... 03.02.09, 23:32 jak to Cię pobudzi to ja już nie wiem. zmuli Cię raczej, mnie by zmuliło. Odpowiedz Link Zgłoś
d1963 Wszystko na raz ? 03.02.09, 23:39 Każdy z nich daje w czapkę i raczej się śpi po tym. Brałem z wyjątkiem doxe... Teraz wystarcza telewizor + 1 piwo bez innego wspomagania lub + 1/2 tabl. Xanax-u bez piwa i mam szansę pospać parę godzin A mnie piszczy we łbie cały czas i to jest chyba decydująca przyczyna ... Nie wiem ile wytrzymam ... Także koleżanko, bez pisku, z przefarbowaną fryzurą i z kanarkami powinnaś zasnąć bez kłopotów ... Pozdr D Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: Wszystko na raz ? 04.02.09, 15:24 Spałam ale z horrorami...dziwnie spokojna jestem....boje sie zeby nie zjechac, ale moze mnie doxe zabezpieczy....ciezko mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: Życzę lepszego nastroju! 04.02.09, 20:27 no to ide probowac zasnac...3majcie kciuki buziaki :* dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Życzę lepszego nastroju! 04.02.09, 23:34 dobranoc. co do mnie - się raczej dziś nie zaśnie - jutro znów terapia, tym razem grupowa. się denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś