toja_28 30.11.03, 20:15 czytałam, że spotykacie się. Czy w najblizszym czasie organizujecie jakieś spotkanie? Chciałabym kiedyś przyjść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empeka Re: real warszawski 30.11.03, 23:39 Zapraszamy zawsze we wtorki godz 18.00 przed lub w holu Zachęty. Do zobaczenia Marta Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 01.12.03, 00:15 Dzieki za info. We wtorek ide pierwszy raz do na konsultację na Sobieskiego 112 na 15:30 i jezeli tylko zdażę (nie wiem, ile czasu trwa taka pierwsza wizyta) i bedę w stanie, to bedę na pewno. Do zobaczenia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: real warszawski 01.12.03, 18:36 to_ja Witaj:)) Wizytka trwa przypuszczalnie 1 godzine a moze mniej.Powodzenia .Marta <oko> milej zabawy:..... mnie ta wredna infekcja jeszcze molestuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 01.12.03, 21:43 Jeżeli godzinkę, to zdążę. Do zobaczenia. Pozdrawiam i do zobaczenia, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 02.12.03, 13:02 Zwykle trwa ok 2 godz, ale nie stoimy jak kołki w holu dłużej niż kwadrans, tylko idziemy do którejś z okolicznych kawiarni na herbatę, piwo lub sok, co kto może i lubi. Dlatego podaj swoją komórę to podamy namiar na nas jak już zdecydujemy, co robimy na miejscu. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
porcel_ula Re: real warszawski 02.12.03, 13:25 ana-23 napisała: > ...czy może przyjść kazdy? :) A przyszłabyś ana, moze i ja bym sie ruszyła pierwszy raz gdzieś hym Odpowiedz Link Zgłoś
ana-23 Re: real warszawski 02.12.03, 13:58 ...chętnie bym przyszła... Więc, idziemy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 02.12.03, 16:40 Ja się w imieniu nas wszystkich (nielicznych:-) ogromnie cieszę, że chcecie przyjść! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 03.12.03, 13:52 Ale fajnie. Tego mi było trzeba. Chyba jednak za dużo gadałam, i nie dałam innym dojść dosłowa. Poprawię się nastepnym razem!A tych, którzy się wahają - namawiam na spotkanie. Naprawdę warto! Do zobaczenia we wtorek. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: real warszawski 03.12.03, 14:59 Fajnie, ze fajnie:-) niestety - we wtorki, to zebym sie skichala i tak nie dam rady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 03.12.03, 15:08 >we wtorki, to zebym sie skichala i tak nie dam rady. Wiem, że spotkania były w różnych miejscach i dniach tygodnia, zaproponuj coś, może akurat bedzie pasowało, albo bedzie lepiej niz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: real warszawski 03.12.03, 15:21 Jesli o mnie chodzi, to w gre moglyby wchodzic jedynie poniedzialki i czwartki. W inne dni dzieci albo pozno koncza lekcje, albo jakies zajecia dodatkowe. Acha, jeszcze moj m wraca do domu najwczesniej o 18tej. wiec 18.30 Nie chcialabym tylko zawracac ludziom d. kazdy ma jakies swoje sprawy. Moze kiedys przyjedzie moja mama, zostanie z dzieciakami i bede mogla przyjsc. Sie zobaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 03.12.03, 16:18 ja w poniedziałek mogę:)). w czwartek mam zajecia na uczelni... Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: real warszawski 04.12.03, 01:17 Zazdroszczę Wam spotkań,kontaktów w realu.ja mieszkam niestety w Trójmieście a większość z Was jest z Warszawy, czyżby w Trójmieście nie chorowali na depresję lub CHAD (oczywiście z wyjątkiem mnie)? może nadmorska bryza tak wpływa(tylko czemu nie na mnie??????) Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 04.12.03, 11:27 Witaj reemon. Nie wierzę, że nie zagladają tu ludzie z Trójmiasta.Może zacznij nowy watek na ten temat. Czytałam kiedys, że ludzie w wa-wie się spotykaja, ale nie znałam szczegółów. A że pomyślałam sobie że ja tez tak chcę - to sama do nich zawołałam. Pozdrawiam i trochę więcej odwagi. moni Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 09.12.03, 10:54 Przypominam, ż dziś znów wtorek. Przybywajcie do Zachęty o 18.00 Marta Odpowiedz Link Zgłoś
porcel_ula Re: real warszawski 09.12.03, 11:08 taa, w zeszlym tygodniu mialam ochote przyjsc i nie przyszlam, ale ten czas szybko leci, znow wtorek, ale dobrze ze tak szybko leci Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 09.12.03, 23:46 To kiedy przyjdziesz? czekamy, zapraszamy :-) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 09.12.03, 14:59 Ja się stawiam kochani. I dziś chyba potrzebuję dodatkowego ładowania pozytywną energią... Do zobaczenia, Moni Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski - znów wtorek 16.12.03, 13:03 Przypominam i zapraszam w Warszawie: zawsze we wtorki godz 18.00 przed lub w holu Zachęty. Do zobaczenia Marta Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski - znów wtorek 16.12.03, 13:41 Ja będę. Do zobaczenia. M Odpowiedz Link Zgłoś
mija_yaak Re: real warszawski - znów wtorek 29.12.03, 19:25 A czy po Nowym Roku (lepszym mam nadzieje) spotkania rowniez beda? Jakies zasady uczestnictwa...? Ostatnio zaczynam wierzyc w znaki, a to ze wpadlam dzis na te stronke to cud... serdecznosci kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka SERDECZNOSCI dla REALU 17.12.03, 13:40 Swiatecznie pozdrawiam wszystkich:)))) Niech wam sie gwiazdki zapala w oczach, a swieta przejda spokojnie i radosnie. W NOWYM ROKU wiele dobrych zmian na WAS niech czeka. Buziaczki w serducho!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atekpl Re: real warszawski 17.12.03, 17:23 dlaczego i po co sie spotykacie, tez bym chciał, ale sie boję Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 17.12.03, 18:49 Spotykamy się między innymi po to, żeby się nie bać (samotności, nawrotu choroby, niezrozumienia, odrzucenia i innych strachów). Rozmawiamy o wszystkim i o niczym, a czasem o sprawach dla kogoś z nas z jakichś przyczyn istotnych i ważnych. To wychodzi tak jakoś naturalnie i chyba da się wyczuć. Czy to jest wzajemne wspieranie się? Nie wiem - dla jednych pewnie nie (bo już ich nie ma), dla mnie na pewno tak, bo wciąz tam jestem. A bać się nie masz czego (sorry za te banały) - jak mój nick wskazuje, mało nie opuściłam ziemskiego padołu ze strachu przed pierwszym spotkaniem, a teraz jest OK i dużo mi to daje. Jeśli chcesz zapytać o coś jeszcze, to pisz na priv: cykoretka@gazeta.pl. C. Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 17.12.03, 20:00 Kim jestes (jaki był twój poprzedni "nick"), bo jak narazie to nikogo takiego z realu nie pamiętam. Z gory przepraszam jesli sie okazesz kims znajomym! Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 17.12.03, 20:46 Znasz mnie, Leny, znasz. Poprzedniego nicka z pewnych przyczyn nie podam, ale jak powiem, że mnie nie było przez dwa tygodnie, ale za to jak ostatnio ja byłam to Ciebie nie było, no i jeszcze że miałeś się odezwać w pewnej sprawie językowej, to pewnie już będziesz wiedział o kogo chodzi. Tak to czasem jakoś różnie bywa. Pozdrowienia A. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 real 17.12.03, 23:31 Ale fajnie było Cię poznać. Bardzo się cieszę, że przyszłaś. A co u Ciebie Lenny? Szkoda, że Cię nie było. Jakoś tak dziwnie. Mam nadzieję,że będziesz następnym razem. Tylko kiedy się spotkamy? Te całe świeta... strasznie długo. Zgłaszajcie się, jak już wrócicie. Jeżeli ktoś wybiera się w najbliższy wtorek (23 grudnia), to dajcie znać. M. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real 23.12.03, 11:48 Niestety nie mogę być na spotkaniu, bo wyjeżdżam już dzis zamiast jutro. Przepraszam Was i do zobaczenia. m. Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 18.12.03, 21:18 Jak wysłałem ten post, to od razu sobie przypomniałem Ciebie. Ponawiam przeprosiny, do zobaczenia za tydzień, znaczy... w wigilię wigilii Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 18.12.03, 22:19 Leny, nic się nie stało i nie masz za co przepraszać - skoro się nie odzywam na forum, to potem nic dziwnego, że mnie ludzie nie poznają. Do zobaczenia w wigilię wigilii. A na razie trzymaj się ciepło w tę paskudną pogodę i nie daj się deszczośniegowi, śniegodeszczowi, czy co tam właściwie spada z tego nieba. A. Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 23.12.03, 16:58 No wpadka... W wigilię Wigilii, tez wpasc nie moge, do zobaczenia zatem w Nowym Roku, dołączam moc życzeń wszystkiego co najlepsze, zdrowia najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 23.12.03, 18:22 A ja chciałam przyjść i tak planowałam i planowałam, ale plany mają to do siebie, że czasem guzik z nich wychodzi. Więc też życzę wirtualnie spokojnych Świąt, żeby było ciepło, przytulnie i bezpiecznie, a w Nowym Roku wszystkim lepiej niż w obecnym. A. Odpowiedz Link Zgłoś
23_ruda Re: real warszawski 25.12.03, 23:05 pierwszy raz jestem na forum, ale chętnie pojawiłabym się na waszym spotkaniu w Nowym Roku też we wtorki?? Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 28.12.03, 23:21 A ja sobie myślę, że może spotkamy się jeszcze przed Nowym Rokiem, 30 grudnia. Przed zachętą, o 18:00? Kto zgłasza obecność? Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 29.12.03, 13:36 Jutro niestety nie dam rady, bo ciałem i duchem będę już w Krakowie. Życzę wszystkim wszystkiego wyśnionego w Nowym Roku i do zobaczenia w styczniu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mija_yaak Re: real warszawski 29.12.03, 19:27 A czy po Nowym Roku (lepszym mam nadzieje) spotkania rowniez beda? Jakies zasady uczestnictwa...? Ostatnio zaczynam wierzyc w znaki, a to ze wpadlam dzis na te stronke to cud... serdecznosci kasia Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 29.12.03, 20:59 Od stycznia chyba znowu zaczniemy się spotykać. Przynajmniej mam taką nadzieję. I mam nadzieję, że nie tylko ja mam taką nadzieję. A ponieważ nadzieja, jak wiadomo,..., więc to tyle o nadziei. Co do "zasad uczestnictwa", to - jak na razie - spotykamy się "tak po prostu" - kto przyjdzie ten jest, kto chce ten mówi itd. I to się chyba sprawdza, bo nikogo nie ogranicza i niczego nie narzuca. A jeśli to, że wpadłaś na tę stronę to cud, to może następnym cudem będzie spotkanie "realne"? W nowym, miejmy nadzieję (nie wiem skąd u mnie tyle tej durnej nadziei), lepszym roku. A. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 30.12.03, 08:32 Ja też mam taka nadzieję. Do zobaczenia w nowym roku. Moni Odpowiedz Link Zgłoś
porcel_ula Re: real warszawski 30.12.03, 15:14 Wiem ze fajnie sie spotkać kto ma podobne problemy, ale co to daje. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_28 Re: real warszawski 30.12.03, 15:59 nie wiem, co daje, ale mi to jest na przyklad potrzebne. Tylko dziś nie mogę przyjść. Do zobaczenia 6 stycznia. pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ota Re: real warszawski 30.12.03, 22:39 Na "real warszawski" czasem mówi się tutaj "grupa wsparcia". Czy wiadomo do czego służy wsparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Jutro wtorek!!!!!!! 05.01.04, 16:56 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Milego spotkania , ja bede tylko sympatia z Wami . Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: Jutro wtorek!!!!!!! 05.01.04, 17:27 Anonimka, zwrotne życzenia noworoczne! Twoja "sympatyczna" obecność to też coś. A do pozostałych mam pytanie: reaktywujemy się jutro? A. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Jutro wtorek!!!!!!! 05.01.04, 19:28 Oczywiście, że tak! Nawet spodziewam się spotkać (na serio) Michaell'a13 Marta Odpowiedz Link Zgłoś
michaell13 Re: real warszawski 05.01.04, 19:04 Przyszedłbym,ale na pewno zepsuję Wam zabawę.(to taki żart). Odpowiedz Link Zgłoś
cykoretka Re: real warszawski 05.01.04, 22:53 Michaell, zanim zdecydujesz nie przyjść, przyglądnij się mojemu nickowi - może coś Ci powie o tym, co musiałam pokonać przed przyjściem na pierwsze spotkanie. Potem mi jakoś przeszło (i to zdumiewająco szybko jak na mnie), a zwykle mam tak, że jak już złapie, to długo trzyma za gardło, żołądek i ogólne nastawienie do świata zwane też nastrojem. To co? Do zobaczenia, mam nadzieję. A. Odpowiedz Link Zgłoś
porcel_ula Re: real warszawski 06.01.04, 16:02 Ja dziś choruje, ojć. Spacerków po śniegu i słońcu mi sie zachciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
michaell13 Re: real warszawski 06.01.04, 17:02 Cóż się dziwić?Kiedy zimą wychodzi słoneczko idzie się do jego światła jak ciemka. Ale teraz marsz pod kołderkę i nosa mi nie wystawiaj na dwór ani na trochę.Grzej się w domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
porcel_ula Re: real warszawski 07.01.04, 13:27 Może by tak jakieś mini relacje z tego realu dla zachęty i tych co w domu pod kołderką:) Odpowiedz Link Zgłoś
huckleberry-wild Re: real warszawski 08.01.04, 17:28 witam wszystkich, jestem 20 letnia samiczka z warszawy. przy okazji pozdrawiam ursynow!:) mam duze poczucie humoru wiec pewnie dobra ze mnie partia jesli chodzi o wspieranie i rozweselanie w tych najciezyszych chwilach /choc depresja tez jest bo inaczej by mnie tutaj z Wami nie bylo/ Sama czasami bardzo tego potrzebuje i szukam ludzi podobnych do siebie... to tyle na poczatek wystarczy. jestem tez gotowa spotkac sie z wami, we wtorek czy kiedy tam... prawde mowiac na sama mysl juz sie denerwuje ale tak sobie mysle ze to moze byc bardzo pomocne, wlasnie czegos takiego szukalam i tego /poza lekami/ mi potrzeba... nie moge sie doczekac. to musi byc piekne. nie mam racji? pozdrawiam i. > czytałam, że spotykacie się. Czy w najblizszym czasie organizujecie jakieś > spotkanie? Chciałabym kiedyś przyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 08.01.04, 18:03 Zapraszamy, spotkania są wciąż aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 14.01.04, 12:38 Wczorajsze spotkanie było odwołane, a ja napisałam o tym maile na adresy privy (forumowe) Cykoretki i kilku osób, które w tym wątku wyraziły zainteresowanie spotkaniami. Dostałam komunikat, że "wiadomość została wysłana". A dziś przychodzi inny kominikat: "When trying to deliver your message, the mail server at encountered problems with the following addresses: [...]" Nie wiem dlaczego poczta Gazety tak źle działa. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 20.01.04, 00:03 Doprawdy nie wiem co ci odpowiedzieć, jeśli w ogóle powinienem... Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: real warszawski 20.01.04, 08:43 Spox! Warszawa przyjeżdża do mnie: K.I. Gałczyński _Noc szarlatanów_. Nie przepadam za autorem, ale oczywiście pójdę, bo szalenie komunikatywny. Kiedyś wykorzystywałam jego teksty, żeby otworzyć dzieciom drzwi do świata poezji. Jakby co, możesz się zabrać, choć to kawał drogi, a drogi takie śliskie... Siedź może lepiej na tyłku. A zresztą zawsze mogę napisać dla Ciebie recenzję. Skąd Ty właściwie jesteś? W-wa czy Krak? Czasem mi się wydaje, że z jakiejś zapyziałej dziury, gdzie psy... Dużo osób na forum; można się pomylić. Serdecznie pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 20.01.04, 10:21 Kiedy "dyskutowałem" z Tobą w poprzdnich wątkach, odniosłem wrażenie, że jesteś osobą może ciut zbyt zdroworozsądkową, ale na swój sposób w miarę dojrzałą, teraz zalatuje mi trochę gówniarstwem (mimo pozji, Gałczyńskiego i pracy z młodzieżą oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: real warszawski 20.01.04, 12:04 Stanowczo ktoś musi Cię utemperować. Nie szarżuj! Nigdy nie wiesz, kogo kryje nick. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 20.01.04, 12:07 Wiem tyle ile mogę się domyślić ze słów piszącego, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: real warszawski 20.01.04, 12:55 Leny'ego nikt nie musi temperować, jest niezwykle dobrze wychowany. Bądź tak miła i nie wychowuj tu nikogo. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: real warszawski 20.01.04, 20:12 No może bez przesady, ale dziękuję, zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: real warszawski 22.01.04, 21:28 empeka napisała: > Leny'ego nikt nie musi temperować, jest niezwykle dobrze wychowany. > > Bądź tak miła i nie wychowuj tu nikogo. Medice, cura te ipsum. > Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: real warszawski 23.01.04, 23:58 To, to, to... A może Leny sam chciałby być utemperowany? Gdzie wtykasz nos? Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Wtorek Karnawalowy:))) 26.01.04, 23:33 Witam serdecznie . Marta podciagnelam starszy watek , moze wiecej ludzikow zagladnie. Wiosna zapraszam do Las Kabatosssssss.Milego spotkania.!!! Odpowiedz Link Zgłoś