grzegorz1980 11.12.03, 17:50 Mam 23 lata, studiuję w Warszawie. Od wielu lat cierpię na fobię społeczną. Chciałbym poznać podobne do siebie osoby, borykające sie z tą chorobą. Jeśli szukasz wsparcia i zrozumienia, prosze napisz. Razem raźniej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bradcure Re: Fobia społeczna 13.12.03, 00:36 Ja wyleczylem sie z fobii spolecznej stosujac lek Solian w dawce 50mg na dobe. Od czasu do czasu rowniez, przy bardziej stresujacych sytuacjach, zazywam dodatkowo 2-3mg Clonazepamu. I moge smialo powiedziec ze moja fobia spoleczna zostala usunieta w 95%. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Fobia społeczna 13.12.03, 00:47 Jesli masz problem, to idz koniecznie do lekarza, nie kieruj sie opiniami internautow. Sama mam takie problemy i wiem,ze bez konsultacji z lekarzem nie powinno sie leczyc samemu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daria_4 Re: Fobia społeczna 14.12.03, 01:43 Hej:) bardzo chetnie porozmawiam... wymienie "doswiadczenia".. wolalabym na priv : daria_4@poczta.onet.pl pozdrawiam... daria1982 Odpowiedz Link Zgłoś
zemon Re: Fobia społeczna 14.12.03, 13:41 Cześć polecam ci stronke o nieśmiałości i fobii. Jest forum i czat oraz sporo artykułow na tem temat. Ostatnio po artykule w newsweeku sporo osob tam zagląda i jest z kim wymienić doświadczenia. www.shyness.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś