rawik-is-me Re: Pink Floyd 05.09.11, 15:28 Wspaniali, wspaniali i jeszce raz wspaniali. Odpowiedz Link
samanta_ewa Pink Floyd Pulse Tour - "Wish You Were Here" 05.09.11, 20:26 www.youtube.com/watch?v=ldXFxtqKGmU&feature=related Odpowiedz Link
mala200333 Re: Pink Floyd 06.09.11, 10:18 Kiedys to byl moj ulubiony zespol. Wprost szalalam za nim. Odpowiedz Link
seremine Re: Pink Floyd 06.09.11, 21:47 No i sobie poslucham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd-"Julia Dream" 08.09.11, 20:46 www.youtube.com/watch?v=IsDgnHJRRFM&feature=related Odpowiedz Link
mala200333 Re: Pink Floyd-"Julia Dream" 08.09.11, 22:18 I zaraz ide spac... www.youtube.com/watch?v=Wxuo_fY7fU0&feature=related Odpowiedz Link
flisy1 Ustaw Stery Wprost Na Serce Słońca 18.09.11, 19:00 www.youtube.com/watch?v=v5_0iZQ-TuA Krok po kroku ustępuje noc Przeliczając listki drżące o świcie Lotusy uczą się z bezradności innych Za wzgórzami odpoczywa jaskółka Ustaw stery na stery słońca Za górami spogląda na wodę Niszcząc ciemność budząc winorośl Znajomość miłości jest znajomością cienia Miłość jest cieniem, w którym dojrzewa wino Ustaw stery na serce słońca Świadectwo człowieka, który wstrząsnął murem Pokazuje kształt pytań zadawanych w niebie Słoneczna pogoda zginie o zmierzchu Czy zapamiętają dzisiejszą lekcję Ustaw stery na serce słońca Tłumaczenie sound tekstowo.pl Odpowiedz Link
black_jotka Re: Ustaw Stery Wprost Na Serce Słońca 19.09.11, 09:27 " "Świadectwo człowieka, który wstrząsnął murem Pokazuje kształt pytań zadawanych w niebie Słoneczna pogoda zginie o zmierzchu Czy zapamiętają dzisiejszą lekcję Ustaw stery na serce słońca" .....piekne Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd Is There Anybody Out There? 22.09.11, 17:26 www.youtube.com/watch?v=Kpy7seH5Hc8 Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd The Hero's Return 26.09.11, 20:18 www.youtube.com/watch?v=XwnCxvnmvKU Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd-Echoes 28.09.11, 19:02 www.youtube.com/watch?v=Thwwd3S9rmA W powietrzu nade mną zawisł nieruchomo albatros Głęboko pod przewalającymi się falami W labiryntach koralowych jaskiń Słychać echo odległego przypływu, który łka nadchodząc poprzez piach Tu wszystko jest zielone i podwodne A nikt nie pokazał nas ziemi I nikt nie wie gdzie i dlaczego Coś utkwiło wzrok i coś próbuje Zaczyna wspinaczkę w kierunku światła Obcy idą ulicami, przypadkiem Spotykają się dwa obce spojrzenia, ja jestem tobą A ten, kogo widzę, to ja I czy biorę Cię za rękę I wiodę przez suchy ląd I pomagam sobie zrozumieć najlepiej jak potrafię Lecz nikt nie woła nas na ląd Nikt nie przechodzi tędy żywy Nikt nie mówi, nikt nie próbuje Nikt nie lata wokół słońca Dziś jest dzień, gdy upadłeś na moje bezsenne oczy Zapraszając i pobudzając mnie do powstania Przez okno w ścianie Wpływają na promieniach słońca Miliony jasnych posłańców poranka I nikt nie śpiewa mi kołysanek I nikt nie zamyka moich oczu Więc otwieram szeroko okna I wołam do Ciebie poprzez nieboskłon tłumaczenie rockmetal.art.pl Odpowiedz Link
flisy1 Re: Pink Floyd-Echoes 06.10.11, 19:10 www.youtube.com/watch?v=7SJeKTs8TpE Słodki zapach wielkiego smutku zawisł nad ziemią Pióropusze dymu wznoszą się tworząc ołowiane niebo Człowiek leży i śni o zielonych łąkach i rzekach Lecz budzi się rano bez powodu, by wstawać Dręczą go wspomnienia utraconego raju Z marzeń lub z młodości, dokładnie nie wie Przykuty na zawsze do świata, który umarł To jeszcze nie wszystko, to jeszcze nie wszystko Jego krew zastygła i ścięła się ze strachu Kolana drżą i nie chcą iść w nocy Jego ręce opadły w chwili prawdy Stracił równowagę Jeden świat, jedna dusza Czas mija, rzeka płynie On mówi do rzeki o poświęceniu i o utraconej miłości Cisza odpowiada zaproszeniem wirów Które płyną ciemne i groźne do oleistego morza Ponury znak tego, co nadejdzie Wiatr wieje nieprzerwanie przez noc Pył w moich oczach nie pozwala mi widzieć A cisz mówi dużo głośniej niż słowa O złamanych przyrzeczeniach Odpowiedz Link
mala200333 Pink Floyd - Best Guitar Solo Of All Time 06.10.11, 20:21 www.youtube.com/watch?v=IVxsB5oNiTw&feature=related Odpowiedz Link
flisy1 Re: Pink Floyd - Best Guitar Solo Of All Time 07.10.11, 09:13 "Ten film wideo zawiera treść od partnera EMI, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. " Tak że tego nie zobaczyłem . Odpowiedz Link
mala200333 Re: Pink Floyd - Best Guitar Solo Of All Time 07.10.11, 14:23 Ja czesto tez nie moge ogladac filmow, bo jestem poza Polska. Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd-Have A Cigar 12.10.11, 19:50 www.youtube.com/watch?v=4sVShT6nVTA Jedna z tych najbardziej ulubionych z tych najulubiejszych Odpowiedz Link
mala200333 Re: Pink Floyd-Have A Cigar 12.10.11, 19:55 Come in here, dear boy, have a cigar. You're gonna go far, you're gonna fly high, You're never gonna die, you're gonna make it if you try;they're gonna love you. Well I've always had a deep respect, and I mean that most sincerely. The band is just fantastic, that is really what I think. Oh by the way, which one's Pink? And did we tell you the name of the game, boy we call it Riding the Gravy Train. We're just knocked out. We heard about the sell out. You gotta get an album out, You owe it to the people. We're so happy we can hardly count. Everybody else is just green, have you seen the chart? It's a helluva start, it could be made into a monster if we all pull together as a team. And did we tell you the name of the game, boy we call it Riding the Gravy Train. Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd Shine On You Crazy Diamond 25.10.11, 21:05 www.youtube.com/watch?v=BLKiMbC6s2k Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: Pink Floyd Shine On You Crazy Diamond 29.10.11, 17:04 Jak zawsze wspanialy! Odpowiedz Link
black_jotka Re: Pink Floyd Shine On You Crazy Diamond 29.10.11, 19:41 Do dobrej muzyki, dobrych nagran chetnie wracam. Pink Floyd jest takim zespolem. Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd - Remember A Day 27.11.11, 19:20 www.youtube.com/watch?v=AmSjEu57Lxs Odpowiedz Link
flisy1 Pink Floyd - Live at Pompeii 23.01.12, 19:28 www.youtube.com/watch?v=PGwPSPIhohk&feature=related I Daivd w tych dłuuuuuuuuuuuugich włosach Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: Pink Floyd - Live at Pompeii 23.01.12, 19:31 Panie uwielbiaja takie wlosy. Odpowiedz Link