Dodaj do ulubionych

Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem

04.03.10, 11:14
Mam dość czekolady już dzisiaj. ;) A wy?
Nie był to trudny test, choc czasu troche jednak za mało.
Obserwuj wątek
    • esti1111 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 13:49
      heh dzis był ten sprawdzian "czekolada" taki sobie c'nie?
      napewno mam 2 otwarte zadania z matmy dobrze liczę na dobry wynik
    • esti1111 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 13:50
      moim zdaniem czasu było wystarczająco ale pewnie mi źle poszło, ale
      to się dopiero okaże.
    • athie Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 14:00
      Sprawdzian był bardzo prosty. Wystarczyło mi 40 minut na spokojne napisanie. Temat taki, że aż się zachciało zjeść trochę czekolady i po teście sklepik szkolny się sporo wzbogacił. Formy wypowiedzi właściwie wymarzone - zaproszenie i list to chyba najprostsze z tych, które mogły się pojawić. Z resztą sam temat tych prac również łatwy i przyjemny. Zadania matematyczne na poziomie znacznie niższym niż się spodziewałam, jeśli się dokładnie przeczytało treść, bez problemu można było je wykonać. Przyznam się, że liczę na punktów nie mniej niż 37 i spodziewam się kilku błędów językowych w liście, jednego źle zrobionego zadania na abcd i jednego punktu odjętego przez czepialstwo nauczycieli, pewnie także w odpowiadaniu.
      Stresu spowodowanego tym sprawdzianem pozbyłam się jakiś czas temu, bo uznałam, że jak napiszę źle, to skończę w jednym z gorszych gimnazjów w mieście i nic więcej się z tego powodu nie stanie, a jak napiszę dobrze, to fajnie. I dzięki temu jestem całkowicie spokojna. A dzisiejszy test utwierdził mnie w tym przekonaniu i spowodował całkowite pozbycie się jakiegokolwiek stresu, bo ten sprawdzian jest naprawdę bardzo, bardzo, bardzo łatwy. Przygotowano go tak, aby każdy przeciętny uczeń nie miał problemów z jego napisaniem, więc nie chwaląc się powiem, że ja tym bardziej mam szanse go dobrze napisać, nawet na 40 punktów, czego mimo wszystko nie oczekuję.
      Jeśli ktoś w miarę uważał na zajęciach i pofatygował się na lekcję, gdzie uczyli pisać zaproszenia i listy (lub ma przynajmniej jakieś resztki inteligencji) oraz łaskawie zapoznał się z treścią tekstów i poleceń, spokojnie mógł napisać ten sprawdzian na więcej niż 35 punktów.
      Będzie dobrze.
      • justina1313 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.04.10, 11:32
        hej, znalazłam pytania z dzisiejszego egzaminu, link do portalu
        wklejam poniżej ->>

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/DLASTUDENTA/443114356

co do odpowiedzi... podane zostaną jeszcze dzisiaj! :)
      • justina1313 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.04.10, 12:22
        hej, znalazłam pytania i odpowiedzi z dzisiejszego egzaminu!
        link po portalu wklejam poniżej

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/DLASTUDENTA/963413648

:)
    • camilla0625 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 14:55
      Wiecie co? To było wręcz banalne. Spośród innych testów, które wcześniej
      robiły nam nauczycielki była to po prostu bułka z masłem. Tylko wiecie może,
      czy w tym zamkniętym zadaniu z ułamkami miało wyjść 1
      -
      10 ?
    • anka_2035 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:16
      Ten próbny sprawdzian był bardzo prosty:)Pozdrawiam
    • magdakowalczuk0 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:26
      dla mnie wdawal sie latwy ale z matme zawalilam:/
    • kkinga123 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:28
      mam dość czekolady na miesiąc pfff sprawdzian łatwy ale tak jakoś za dużo
      tego mi 1 próbny w zupełności wystarczy więcej jest już jakieś ... niesmaczne
      mówiąc szczerze pisząc ten test byłam już trochę zniechęcona ... wyolbrzymiają
      to wszystko i tyle
    • soniameler Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 16:01
      Hejka wszystkim .
      Dziś także pisałam sprawdzian próbny i szczerze to ... nie był asz taki
      trudny. Matematyczne będę miała na pewno dobrze a resztę to się okaże ;)
      • bpbartek097 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:22
        Myślę, że z pracy z polskiego będziesz miała mało punktów. Radze Ci zacząć
        uważać na j. polskim.
      • halina56 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 28.03.10, 11:17
        Ale z ortorrafii chyba nie zdobędziesz max punktów?
    • fajny.weronika Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 16:40
      Sprawdzian wydawał się nietrudny.Potem niektóre zadania omówiliśmy z nauczycielem i okazało się,że mam dobrze.Klasa 6b(ja jestem z 6a) mówiła cały czas,że sprawdzian był bajecznie prosty.Ja nadal uważam: "Nie chwal dnia przed wschodem słońca"
      • abra_girl Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 17:03
        Chyba zachodem hehe, oj widze, ze naparawde lepiej bedzie jak nie bedziesz
        chwalila ;-)
    • daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 18:36
      Na moje sprawadzian był łatwy napewno dla tego że nie było trzeba pisać
      opowiadania :))
      czasu bylo wystarczająco pisałam 45 minut :))
    • daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 18:40
      łaatwy był;)
    • oliwia2029 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 19:45
      Sprawdzian byl latwy i mmmm... czekolada boje sie tylko jednego czy
      mijej ''swietnej polonistce" to wystarczy ;)
    • oliwia2029 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 19:47
      dDzis po sprawdzinie jadlam czkolade:) nie byla taka dobra jak kiedys
      ... ale polepszyl mi sie humor....:)
    • bpbartek097 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:19
      Sprawdzian był bardzo łatwy. Po ok. 50 minutach miałem wszystko gotowe. Jestem pewny, że popełniłem błąd w jednym zadaniu. Myślę, że będę miał powyżej 30 punktów.
    • kowalczyk73 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:41
      dość łatwy był ten sprawdzian
    • siolka1 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 13:31
      Są już wyniki gdzieś?
    • daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:07
      będa dzisiaj są już w gazecie a na tej stronie bedą po południu ;))
      • siolka1 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:20
        hehe, ale popołudnie to już jest;]
    • siolka1 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:51
      Są już wyniki
      edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,7613697,Sprawdzian_szostoklasisty_z_Gazeta_i_Operonem.html
    • madzia-the-best Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 16:02
      w najgorszym wypadku będę mieć 36 punktow...;)
      pozdrowienia...;*
      • abra_girl Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 16:52
        Ja w najgorszym 35 ;] Nie taki diabeł straszny ;]
    • trzeci_nick Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 17:13
      Nie można otworzyć arkuszy? Czy to normalne?
    • wojtek78904 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 19:44
      Z majzy łatwizna , ja miałem tylko 15 zadanie źle , gorzej będzie z polaka .
    • ooklaudia Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 06.03.10, 21:17
      Czemu wy mieliście o czekoladzie,a ja miałam o jakiejś burzy?
      • agniesta Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 07.03.10, 21:12
        a ja miałam o wiśle
        • ooklaudia Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.03.10, 20:53
          Dla czego?
    • agniesta Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 07.03.10, 21:11
      yyy... ja miałam inny spr. próbny , nazywał się "Wisła " a nie "Czekolada" i poza tym ten test był 1 a nie 2 ... dzikie to ;/
    • bpbartek097 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 09.03.10, 19:26
      Nam już dali wyniki :D Miałem 36 punktów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka