siolka1 04.03.10, 11:14 Mam dość czekolady już dzisiaj. ;) A wy? Nie był to trudny test, choc czasu troche jednak za mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esti1111 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 13:49 heh dzis był ten sprawdzian "czekolada" taki sobie c'nie? napewno mam 2 otwarte zadania z matmy dobrze liczę na dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś
esti1111 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 13:50 moim zdaniem czasu było wystarczająco ale pewnie mi źle poszło, ale to się dopiero okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
athie Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 14:00 Sprawdzian był bardzo prosty. Wystarczyło mi 40 minut na spokojne napisanie. Temat taki, że aż się zachciało zjeść trochę czekolady i po teście sklepik szkolny się sporo wzbogacił. Formy wypowiedzi właściwie wymarzone - zaproszenie i list to chyba najprostsze z tych, które mogły się pojawić. Z resztą sam temat tych prac również łatwy i przyjemny. Zadania matematyczne na poziomie znacznie niższym niż się spodziewałam, jeśli się dokładnie przeczytało treść, bez problemu można było je wykonać. Przyznam się, że liczę na punktów nie mniej niż 37 i spodziewam się kilku błędów językowych w liście, jednego źle zrobionego zadania na abcd i jednego punktu odjętego przez czepialstwo nauczycieli, pewnie także w odpowiadaniu. Stresu spowodowanego tym sprawdzianem pozbyłam się jakiś czas temu, bo uznałam, że jak napiszę źle, to skończę w jednym z gorszych gimnazjów w mieście i nic więcej się z tego powodu nie stanie, a jak napiszę dobrze, to fajnie. I dzięki temu jestem całkowicie spokojna. A dzisiejszy test utwierdził mnie w tym przekonaniu i spowodował całkowite pozbycie się jakiegokolwiek stresu, bo ten sprawdzian jest naprawdę bardzo, bardzo, bardzo łatwy. Przygotowano go tak, aby każdy przeciętny uczeń nie miał problemów z jego napisaniem, więc nie chwaląc się powiem, że ja tym bardziej mam szanse go dobrze napisać, nawet na 40 punktów, czego mimo wszystko nie oczekuję. Jeśli ktoś w miarę uważał na zajęciach i pofatygował się na lekcję, gdzie uczyli pisać zaproszenia i listy (lub ma przynajmniej jakieś resztki inteligencji) oraz łaskawie zapoznał się z treścią tekstów i poleceń, spokojnie mógł napisać ten sprawdzian na więcej niż 35 punktów. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
justina1313 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.04.10, 11:32 hej, znalazłam pytania z dzisiejszego egzaminu, link do portalu wklejam poniżej ->> www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/DLASTUDENTA/443114356 co do odpowiedzi... podane zostaną jeszcze dzisiaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
justina1313 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.04.10, 12:22 hej, znalazłam pytania i odpowiedzi z dzisiejszego egzaminu! link po portalu wklejam poniżej www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/DLASTUDENTA/963413648 :) Odpowiedz Link Zgłoś
camilla0625 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 14:55 Wiecie co? To było wręcz banalne. Spośród innych testów, które wcześniej robiły nam nauczycielki była to po prostu bułka z masłem. Tylko wiecie może, czy w tym zamkniętym zadaniu z ułamkami miało wyjść 1 - 10 ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_2035 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:16 Ten próbny sprawdzian był bardzo prosty:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdakowalczuk0 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:26 dla mnie wdawal sie latwy ale z matme zawalilam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kkinga123 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 15:28 mam dość czekolady na miesiąc pfff sprawdzian łatwy ale tak jakoś za dużo tego mi 1 próbny w zupełności wystarczy więcej jest już jakieś ... niesmaczne mówiąc szczerze pisząc ten test byłam już trochę zniechęcona ... wyolbrzymiają to wszystko i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
soniameler Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 16:01 Hejka wszystkim . Dziś także pisałam sprawdzian próbny i szczerze to ... nie był asz taki trudny. Matematyczne będę miała na pewno dobrze a resztę to się okaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpbartek097 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:22 Myślę, że z pracy z polskiego będziesz miała mało punktów. Radze Ci zacząć uważać na j. polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
halina56 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 28.03.10, 11:17 Ale z ortorrafii chyba nie zdobędziesz max punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.weronika Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 16:40 Sprawdzian wydawał się nietrudny.Potem niektóre zadania omówiliśmy z nauczycielem i okazało się,że mam dobrze.Klasa 6b(ja jestem z 6a) mówiła cały czas,że sprawdzian był bajecznie prosty.Ja nadal uważam: "Nie chwal dnia przed wschodem słońca" Odpowiedz Link Zgłoś
abra_girl Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 17:03 Chyba zachodem hehe, oj widze, ze naparawde lepiej bedzie jak nie bedziesz chwalila ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 18:36 Na moje sprawadzian był łatwy napewno dla tego że nie było trzeba pisać opowiadania :)) czasu bylo wystarczająco pisałam 45 minut :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 18:40 łaatwy był;) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia2029 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 19:45 Sprawdzian byl latwy i mmmm... czekolada boje sie tylko jednego czy mijej ''swietnej polonistce" to wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia2029 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 19:47 dDzis po sprawdzinie jadlam czkolade:) nie byla taka dobra jak kiedys ... ale polepszyl mi sie humor....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpbartek097 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:19 Sprawdzian był bardzo łatwy. Po ok. 50 minutach miałem wszystko gotowe. Jestem pewny, że popełniłem błąd w jednym zadaniu. Myślę, że będę miał powyżej 30 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczyk73 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 04.03.10, 20:41 dość łatwy był ten sprawdzian Odpowiedz Link Zgłoś
siolka1 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 13:31 Są już wyniki gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
daria_daria Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:07 będa dzisiaj są już w gazecie a na tej stronie bedą po południu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
siolka1 Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:20 hehe, ale popołudnie to już jest;] Odpowiedz Link Zgłoś
siolka1 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 14:51 Są już wyniki edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,7613697,Sprawdzian_szostoklasisty_z_Gazeta_i_Operonem.html Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-the-best Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 16:02 w najgorszym wypadku będę mieć 36 punktow...;) pozdrowienia...;* Odpowiedz Link Zgłoś
abra_girl Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 16:52 Ja w najgorszym 35 ;] Nie taki diabeł straszny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_nick Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 17:13 Nie można otworzyć arkuszy? Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek78904 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 05.03.10, 19:44 Z majzy łatwizna , ja miałem tylko 15 zadanie źle , gorzej będzie z polaka . Odpowiedz Link Zgłoś
ooklaudia Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 06.03.10, 21:17 Czemu wy mieliście o czekoladzie,a ja miałam o jakiejś burzy? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesta Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 07.03.10, 21:12 a ja miałam o wiśle Odpowiedz Link Zgłoś
ooklaudia Re: Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 08.03.10, 20:53 Dla czego? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesta Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 07.03.10, 21:11 yyy... ja miałam inny spr. próbny , nazywał się "Wisła " a nie "Czekolada" i poza tym ten test był 1 a nie 2 ... dzikie to ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bpbartek097 Sprawdzian szóstoklasisty z Gazetą i Operonem 09.03.10, 19:26 Nam już dali wyniki :D Miałem 36 punktów Odpowiedz Link Zgłoś