Gość: mrok IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.02.06, 22:27 ja uczę się teraz html, na komputerach i sieci znam sie bardzo średnio. Czy mam szanse zostać hakerem?, po jakim czasie? A może bez czyjejś pomocy się nie da? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Szpaq Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 195.116.211.* 04.02.06, 22:30 Wchodzisz sobie na jakas stronke poswiecona tej tematyce, potem sciagasz duze ilosci programikow, trojanow i innych gadzetow i juz mozesz sie chwalic kolega zestes hakerem Link Zgłoś
Gość: mrok Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.02.06, 22:33 > Wchodzisz sobie na jakas stronke poswiecona tej tematyce, potem sciagasz duze > ilosci programikow, trojanow i innych gadzetow i juz mozesz sie chwalic kolega > zestes hakerem Po co mi trojany? Link Zgłoś
Gość: GarY fisher Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 80.50.253.* 04.02.06, 22:36 :D:D no ja zaczołem od trojanów włamałem sie do kolegi przez gg fajnie bylo oglodac rozmowy spox a program sie nazywa gghacker Link Zgłoś
Gość: mrok Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.02.06, 22:42 ściągsz program, instalujesz i jestes haker...buhaha Ja pytam na poważnie Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 195.116.211.* 04.02.06, 22:50 Mrok a kto to jest haker? Link Zgłoś
Gość: mrok Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.02.06, 22:57 Jest to wspólnota, pewne środowisko, koderów-ekspertów i czarodziejów sieciowych (czarodziej to wyższy stopień od guru - przyp. tłum.) której początki datują się parę dekad wstecz do czasów pierwszych interaktywnych minikomputerów (time-sharing minicomputers TODO!) i wczesnych eksperymentów z ARPAnet. Członkowie tego środowiska dali początek i sens słowu `haker'. Hakerzy zbudowali Internet. Hakerzy uczynili system operacyjny Unix tym czym jest dzisiaj. Hakerzy zarządzają Usenet'em. Hakerzy sprawili że działa World Wide Web. Jeśli jesteś częścią tej kultury, jeśli wniosłeś do niej swój udział a inni jej członkowie wiedzą kim jesteś i nazywają Cię hakerem, to jesteś hakerem. Podejście hakerskie nie ogranicza się do środowiska programistów. Są ludzie, którzy stosują hakerskie podejście do innych rzeczy jak elektronika czy muzyka Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 195.116.211.* 04.02.06, 23:07 To skoro juz masz definicje to zacznij od matematyki zeby dojsc do programowania. Dopiero tu zainteresuj sie hakerstwem bo w przeciwnym razie wyladujesz w tej ostatniej grupie ktora opisales Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 06.02.06, 16:32 "Hakerzy zbudowali Internet." Internet podobno zbudowal Gore, taki amerykanski kandydat na prezydenta, ale jak widze chetnych na ojcostwo jest wiecej. Link Zgłoś
Gość: xhack Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.77.classcom.pl 08.02.06, 08:44 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > Internet podobno zbudowal Gore, taki amerykanski kandydat na prezydenta what????????????????????????????? Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 10.03.06, 21:00 Gość portalu: xhack napisał(a): > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > > > Internet podobno zbudowal Gore, taki amerykanski kandydat na prezydenta > what????????????????????????????? Naucz sie po polsku to zrozumiesz. Link Zgłoś
kell99 Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 04.02.06, 22:57 pewnie o wikipedii nie slyszal?;) Link Zgłoś
nessuno Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 11.02.06, 21:53 Gość portalu: GarY fisher napisał(a): > :D:D no ja zaczołem od trojanów włamałem sie do kolegi przez gg fajnie bylo > oglodac rozmowy spox a program sie nazywa gghacker Zaczęłem!!!Gramatyka to u Ciebie jakoś kulawo a i haker z Ciebie,jak z koziej dupy trąba(bez urazy).Naprawdę,dumny jesteś z tego,że podglądałeś cudzą rozmowę?Ja takich ludzi określam krótko-ŁAJZY!!! Link Zgłoś
neder Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 04.02.06, 23:08 Ja pitolę. Coraz ciekawsze te wątki...;) Link Zgłoś
heart_of_ice rotfl 04.02.06, 23:12 "nie znam sie na komputerach, chce zostac hackerem" spadlam z fotela:DD Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Link Zgłoś
mariusz-ef Re: rotfl 05.02.06, 08:33 heart_of_ice napisała: > "nie znam sie na komputerach, chce zostac hackerem" > spadlam z fotela:DD żeby zostać kierowcą też nie potrzeba znać się na samochodach ;-) Link Zgłoś
arius5 Ja tez kiedys nie znalem sie na komputerach 05.02.06, 10:44 a teraz sie znam i na programowaniu i na paru innych rzeczach radze Ci uwazac z tym spadaniem z fotela, mozna sie uderzyc w glowke ------------------------- heart_of_ice napisała: > "nie znam sie na komputerach, chce zostac hackerem" > spadlam z fotela:DD Link Zgłoś
Gość: chakier Zacząłeś całkiem słusznie. IP: *.aster.pl 05.02.06, 08:53 Choć najbardziej hakerskie strony wykonuje się za pomocą Frontpage'a® - edycji hakerskiej, tzn. ściągniętej z sieci i scrackowanej. Następną rzeczą do nauczenia będzie język programowania będący podstawą warsztatu każdego szanującego się hakera, a mianowicie Visual Basic®. A potem już tylko z górki... Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 80.51.247.* 05.02.06, 10:18 moze zeby zostack hakerem na poczatek warto kupic sobie hak ? ;)) Link Zgłoś
kontonaspam Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 06.02.06, 10:59 Myślę, że lepsza byłaby haczka i pole buraków do zhakowania. Tylko trzeba zimę przeczekać. Do tego czasu można potrenować w doniczkach. Link Zgłoś
arius5 Zacznij od nauki angielskiego 05.02.06, 10:42 nie zartuje ucz sie tez ogolnie o komputerach i programowania, nie musisz byc mistrzenm, ale miej pojecie, przede wszystkim w jezykach Assembler i C, C++, nie zaszkodzi tez troche html, Java i sieci. Zacznij pisac na jakims forum i nie mam tu na mysli forum GW :o) Pozniej znajdziesz sobie sporo na Google. Link Zgłoś
Gość: mrok Re: Zacznij od nauki angielskiego IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.02.06, 11:10 To ja juz sie ucze html'a:], aha no i angielskiego bo umiem średnio Ktoś wspominał o matematyce, jak z matematyki w szkole źle mi szło(teraz naszczescie matmy już nie mam) to będe miał problem? Link Zgłoś
Gość: knot Re: Zacznij od nauki angielskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 09:56 zacznij od pozbycia pryszczatego czoła. Link Zgłoś
gobi03 Re: jak zostać hakerem? 05.02.06, 11:46 tak samo, jak biznesmenem :-) zacząć od działania i jeśli odpowiednio dużo będziesz robić (czynić) to zostaniesz czynnym hakerem. Możesz też zostać hakerem-gawędziarzem ;-) Hakerstwo to wiedza, a wiedzę zdobywasz z różnych stron: z publikacji (książki i sieć), od ludzi oraz z własnych doświadczeń. Nie zostaniesz hakerem poprzestając na tym, co ci przekażą nauczyciele - choćby i akademiccy. Musisz czytać, ale nie wszystko co wpadnie w ręce, tylko w miarę potrzeb: kiedy ktoś ma problem z BIOSem, to czytasz o BIOSie i rozwiązujesz problem. Jeśli chcesz wybić się ponad przeciętność, musisz robić więcej niż normalni, a to oznacza własne doświadczenia z komputerem. Niektórzy młodzi hakerzy mówią "Mam fajny pomysł! Chodźmy i zróbcie..." - to marnota. Moim zdaniem w hakerce bardzo pomaga znajomość języka angielskiego i logiki (matematyki). Jeśli chodzi o rzeczy materialne, to sugerowałbym dwa kompy: normalny do czytania itd. i złomik Pentium III do ćwiczeń; i oczywiście Net. Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 12:05 To tu masz mały kurs :-) www.gougoule.com/ramzi/ Link Zgłoś
Gość: Acid Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.02.06, 13:22 Ramzi jest swietny widac ze zna sie na rzeczy, dzieki za linka;-) Link Zgłoś
mariner4 Tak naprawdę to trzeba się uczyć! 05.02.06, 13:38 Matematyki, psychologii i jeszcze paru innych mądrych rzeczy. M. Link Zgłoś
Gość: haker Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:41 Oczywiście to bardzo proste! Kup sobie hak! Link Zgłoś
Gość: Maciek_R Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.p.lodz.pl 06.02.06, 09:32 Wiesz kim jest hacker? Zajrzyj tutaj: www.xlin.hg.pl/hacker_howto.html I poszukaj, kim jest Eric S. Raymond (autor artykułu). Jak myślisz, że hacking to włamywanie się do czyiś komputerów to jesteś w dużym błędzie. Na opinię hackera trzeba czekać latami i wymaga to sporo wysiłku. Link Zgłoś
Gość: bb mam commodore c64 IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 06.02.06, 09:54 czy moge podlaczyc modem do commodore i miec polaczenie do internetu? :) i czy na c64 tez mozna byc hakerem? Link Zgłoś
Gość: dilmun Re: mam commodore c64 IP: *.piast.nsw / 217.153.83.* 06.02.06, 10:04 myslę, że tak. ja ostatnio się podłączyłem do netu moim kalkulatorem, no ale to nic dziwnego, bo mam model inżynierski. słyszałem tez od kumpla, że maszyny Babbage'a dobrze hulają po www:) Link Zgłoś
kontonaspam Re: mam commodore c64 06.02.06, 11:12 A da się podłączyć maszynę Turinga do netu? ---- Sprzedam biurko z drzewa binarnego Link Zgłoś
Gość: ylemai Re: mam commodore c64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:50 widziałem takie cudeńko. jest pełna implementacja tcp/ip dla Commodore 64. Nawet serwer WWW do tego napisany. zwie się Contiki: www.sics.se/~adam/contiki/ a głupie komentarze o maszynach Babbage'a - podarujcie sobie, i okażcie szacunek dla ludzi, którzy wciąż potrafią kodować w assemblerze, a nie tylko Visual C i albo jakie inne dotnety z plikiem wynikowym >100MB :) Link Zgłoś
marvarid Re: mam commodore c64 06.02.06, 18:04 Jak wyżej ktoś napisał....nie do uwierzenia, a jednak :) C64 bez najmniejszych problemów łączy się z netem i niejedno można z tej maszynki w tym zakresie wycisnąć. A co do hackowania... dawno, dawno temu c64 używano do hackingu i to wcale skutecznie. Niejeden Haker, przez duże "H" właśnie na tej maszynie wyrósł. Eh...to były czasy.... Link Zgłoś
badjuk Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 06.02.06, 10:43 pytanie tego rodzaju odrazu przekresla twoje szanse zostania hakerem. Link Zgłoś
Gość: PKal Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.tvgawex.pl 11.02.06, 19:30 > pytanie tego rodzaju odrazu przekresla twoje szanse zostania hakerem. Nieprawda! Aby zostać mistrzem, trzeba najpierw być uczniem. A "haker" w tym tradycyjnym znaczeniu oznacza właśnie mistrza. Link Zgłoś
tppiotr Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 06.02.06, 11:01 Hakerem się nie zostaje, hakerem człowiek się rodzi. :)) Link Zgłoś
Gość: fer Re: OTO DROGA ! IP: *.fire.de / 195.243.149.* 06.02.06, 12:41 Sluchaj, 5-10 lat OSTREJ pracy i byc moze ktos nazwie ciebie hackerem. Polecam bardzo dobry esej na ten temat: www.catb.org/~esr/faqs/hacker-howto.html Generalnie droga wyglada tak: 1. Naucz sie programowac na naprawde wysokim poziomie 2. Badz ekspertem w jednej z dziedzin - gromadz tyle informacji ile tylko znajdziesz - i ucz sie tego 3. Zainstaluj sobie jakis PRAWDZIWY unixowy system operacyjny jak np.: NetBSD czy GNU/Linux. 4. Naucz sie angielskiego 5. Pisz otwarte oprogramowanie !!! 6. Pomagaj testowac i szukac bledow w oprogramowaniu 7. Pisz i publikuj co jakis czas ciekawe publikacje nt. ktory cie interesuje (np. optymalizacja wywolania fork() w bibliotece glibc ) 8. Badz na biezaco z informacjami ze swiata IT, tworz lokalne grupy o podobnych zainteresowaniach, strony www etc. Generalnie 10 lat powinno starczyc. Link Zgłoś
Gość: zombi71 Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.northlan.gov.uk / 195.188.214.* 06.02.06, 12:41 najpierw trzeba byc takim i.d.i.o.t.a. zeby zadac komus takie pytanie. pozniej juz z gorki, nawet nie musisz miec komputer-wystarczy duzo kartek, olowek, budka telefoniczna i nauczyc sie sopranem nasladowac modem. przydalby sie jeszcze magnetofon od commodore'a, dlugi kabel, zebys nie musial marznac w budce, i kolezka ktory bedzie zapisywal wszystkie zera i jedynki. jak juz to bedziesz mial, to rozpedz sie na jakas sciane, moze zmadzejesz. Link Zgłoś
Gość: sendbajt group Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.fire.de / 195.243.149.* 06.02.06, 12:49 tia niczym mityczna grupa SENDBAJT ;) Link Zgłoś
Gość: zombi71 Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.northlan.gov.uk / 195.188.214.* 06.02.06, 12:51 dokladnie to!! nie znam cytatow, ale mniej wiecej uchwicilem sens. to byli debesciaki, a nie p.a.l.a.n.t. ktory na forum robi takie wrzuty:))) Link Zgłoś
artek822 Licencja!!! 06.02.06, 12:48 Najważniejsze to zdobyć odpowiednią licencję wystawianą przez Ojca Dyrektora. W tym celu należy złożyć podanie i załączyć kserokopię odpowiednio wysokiej wpłaty na wolne media IV RP. Link Zgłoś
Gość: pabloski to żart, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:44 nudzi ci się i chcesz poprawić humor forumowiczom :) mi poprawiłeś. dzięki Link Zgłoś
great.one Prawdziwy /!/hacker to b.dobry programista. 06.02.06, 14:38 I nie chodzi tu o programowanie w jezyku html.Zeby panowac nad zelastwem,musisz umiec pisac w Assemblerze,a jeszcze lepiej /ale to wymaga lat pracy/ w jezyku wewnetrznym,czli zerojedynkowym. Cokolwiek napiszesz,w jakimkolwiek jezyku,na koncu translator zrobi z tego zera i jedynki.Bazujac np. tylko na html,poruszasz sie tylko w ramach nakreslonych przez jego tworcow.Piszac w Assemblerze masz do dyspozycji WSZYSTKIE mozliwosci komputera,wszystkie rejestry,zegar taktowania,pelna liste rozkazow.Mozesz zrobic WSZYSTKO. Link Zgłoś
Gość: marcin_ktos Re: Prawdziwy /!/hacker to b.dobry programista. IP: *.pronet.lublin.pl 06.02.06, 14:58 Jeden szczegół - czy HTML jest językiem programowania? Według mnie jest językiem opisu danych. A assebler - nie wolno przesadzać, po to wymyślono C czy inną Javę, aby się nie męczyć w kodzie maszynowym. Bo napisanie czegokolwiek większego w samym asmie jest skomplikowane i łatwo popełnić błąd. Link Zgłoś
great.one Re: Prawdziwy /!/hacker to b.dobry programista. 06.02.06, 15:11 html jest wysokim jezykiem i jak zawsze,kiedy probuje sie zdefiniowac wszystko,powstaje cos b.skomplikowanego i niedoskonalego.Stad koniecznosc wstawiania gotowych blokow takich jak zdjecia ,muzyka,rozne ozdobniki itd. Tylko assembler daje mozliwosc pelnego wykorzystania maszyny,poniewaz piszesz rozkaz po rozkazie,definiujesz krok po kroku co ma zrobic elektronika.Mozesz b.latwo stworzyc swoj system operacyjny,ktorego noie przejmie ci nikt na swiecie.Wbrew pozorom jest to b.latwe,natomiast czasochlonne.Dlatego wymyslono jezzyki wyzszego rzedu,zeby bylo szybciej.Jednak tworcy Windows,Linuxa i wszyscy naprawde tworczy programisci uzywaja assemblera,lub po prostu pisza od razu zero-jedynkowo,poniwaz roznica jest juz b.niewielka. w assemblerze kazdy rozkaz ma umowna nazwe np.MVI /przenies jeden znak/,ale ta umowna nazwa naprawde ma kod zero-jedynkowy,mozna np.napisac D2 szesnastkowo,ale w maszynie na koncu to bedzie po prostu 11010010 Link Zgłoś
Gość: wt Re: Prawdziwy /!/hacker to b.dobry programista. IP: *.crowley.pl 06.02.06, 17:57 nawet jądro linuxa jest pisane w języku C... Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.02.06, 15:05 Przede wszystkim musisz mieć dobry, wytrzymały hak, bo bez tego nie wyobrażam sobie bycia hakerem :) Link Zgłoś
great.one zeby wlamac sie do systemu,musisz wiedziec jak 06.02.06, 15:17 on dziala.Procesor ma pewne stale miejsca,rejestry,w ktorych zapisuje sobie rozne wazne dane.Rowniez w pamieci jest pewien obszar systemowy,wykorzystywany podobnie.Jesli chcesz przejac kontrole,musisz wiedziec,gdzie sa te miejsca i podstawic tam swoje parametry,zamiast systemowych. Np. w pewnym miejscu,pod pewnym adresem pamieci system przechowuje poczatek/pierwszy rozkaz np.swojego bloku ochrony antywirusowej. Jesli wiesz gdzie to jest,wpisujesz tam pierwszy rozkaz twojego programu. System jest uruchamiany impulsami zegara wewnetrznego/tzw.przerwaniami/ Gdy przyjdzie impuls,elektronika procesora skacze pod ten adres,pobiera znaleziony tam rozkaz i go wykonuje,nie wiedzac ze juz dziala pod twoje dyktando. itd. Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: zeby wlamac sie do systemu,musisz wiedziec ja 06.02.06, 16:49 great.one napisał: > on dziala.Procesor ma pewne stale miejsca,rejestry,w ktorych zapisuje sobie > rozne wazne dane.Rowniez w pamieci jest pewien obszar systemowy,wykorzystywany > podobnie.Jesli chcesz przejac kontrole,musisz wiedziec,gdzie sa te miejsca i > podstawic tam swoje parametry,zamiast systemowych. > Np. w pewnym miejscu,pod pewnym adresem pamieci system przechowuje > poczatek/pierwszy rozkaz np.swojego bloku ochrony antywirusowej. > Jesli wiesz gdzie to jest,wpisujesz tam pierwszy rozkaz twojego programu. > System jest uruchamiany impulsami zegara wewnetrznego/tzw.przerwaniami/ > Gdy przyjdzie impuls,elektronika procesora skacze pod ten adres,pobiera > znaleziony tam rozkaz i go wykonuje,nie wiedzac ze juz dziala pod twoje > dyktando. Pewnie, tylko po co? Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć 06.02.06, 16:28 Zajmi sie wypasem owiec bedziesz mial z tego wiekszy pozytek. Link Zgłoś
kejcak a 1km to ile metrow? 06.02.06, 18:13 Jesli odpowiesz, to jest dla Ciebie nadzieja ;) Link Zgłoś
Gość: kkw80 Re: a 1km to ile metrow? IP: *.gtech.com / *.gtech.com 06.02.06, 18:44 1024 ;), głupie pytanie Link Zgłoś
kejcak Re: a 1km to ile metrow? 06.02.06, 18:52 No to widac, ze masz zadatki na chackera, a moze i nawet na hackera ;) Link Zgłoś
Gość: pakulator Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: 150.254.72.* 06.02.06, 18:57 Jesteś idiotą? Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy_Haker Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.02.06, 19:30 Widzę, że jesteś odważnym człowiekiem, zadając otwarcie takie pytanie. To dobrze, bo to cecha prawdziwych hakerów. Myślę, że jesteś na dobrej drodze, tylko tak dalej. HTML ma ogromne możliwości i z tego co wiem jest typem języka ewolucyjnego (wciąż się rozwija - jego możliwości wciąż się zwiększają), także ucz się go pilnie. Jedno jest pewne, potrzebujesz fachowej literatury, proponuję więc wybrać się w tym celu do najbliższego empiku, ale pamiętaj ta wiedza jest bardzo cenna dlatego księgarze ukrywają ją na najwyższych półkach (tak żeby małe dzieci nie mogły dosięgnąć). Widzę, że specjalizujesz się w języku HTML - szukaj książek na temat hakowania w tym języku, reszta to popierdułki. O sieciach nie musisz nic wiedzieć, to zajęcie dla lamerów, którzy na niczym się nie znają i próbują zaszpanować przed swoimi panienkami. Na początek ściągnij sobie parę popularnych HTML-owych trojanów i spróbuj włamać się nimi na przykład na jakies rządowe strony (www.mon.gov.pl - taki polski pentagon, oglądałeś "Gry wojenne"? :-) Link Zgłoś
Gość: mrok Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.02.06, 09:51 Dzięki za wszystkie rady. Muszę jak widać sporo się nauczyć... A tym którzy mnie prostacko obrażali zaraz poprzestawiam w systemach!!! > Na początek ściągnij sobie parę popularnych HTML-owych trojanów i spróbuj > włamać się nimi na przykład na jakies rządowe strony (www.mon.gov.pl - taki > polski pentagon, oglądałeś "Gry wojenne"? :-) Chcesz żeby mnie przyskrzynili od razu:) Link Zgłoś
Gość: CBS Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:13 namieżamy hakerów także uważaj Link Zgłoś
mmkkll Co racja, to racja: 07.02.06, 20:31 Re: jak zostać hakerem?od czego zacząć Autor: Gość: mrok IP: *.gprspla.plusgsm.pl Data: 07.02.06, 09:51 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Dzięki za wszystkie rady. Muszę jak widać sporo się nauczyć... A tym którzy mnie prostacko obrażali zaraz poprzestawiam w systemach!!! ---------------------------------------------- Ale cholera go wie... Może już zabrał się do pisania trojanów w html-u :)... Link Zgłoś
Gość: kisiel Re: Co racja, to racja: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:09 O kurcze! Ja jestem mlody, chciałem sie dowiedzieć jak hakerzy działają, może zostać nawet jednym z nich! Ale jak widze to dla mnie czarna magia! Ten system zerowo-jedynkowy chyba tylko kapuje bo mialem na informatyce obliczanie jego. Też rozumiem o tych trojanach itp. ale nie chce sie za to brac, bo potem ktos sie zemsci i bede musial sie uporac z trojanem ,,wyzszej klasy" Link Zgłoś