rodzynek 10.01.10, 12:30 Znalazłam w sieci filmik który według mnie jest wart obejrzenia... Klik Widać na nim wiele przykładów. Co o tym myślicie? Jak był taki wątek to sorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkk277 matko.... 10.01.10, 12:39 ludzie wierzysz w to???to wszystko wymysl mediow w serialach maja tka sama garderobe wiec korzystaja z takich samych ubran pozy??to chyba zart fryzury-blagaam,ashley tez ma podobny,to sa po prostu pofaalowane wlosy stroje codzienne-kazdemu moze sie zdarzyc,w koncu to nie jest zarezerwowane dla nikogo... jednym slowem BZDURA Odpowiedz Link Zgłoś
xhotbabesx Re: matko.... 22.02.10, 19:56 ja się zgadza z kkk277 przecież takie skarpetki nosi wiele gwiazd i nie tylko lub takie pozy tez robi wiele gwiazd to totalna bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
justiinbiieber Re: matko.... 28.04.10, 21:08 mi to nie robi a każdy może miec to samo w szafie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dlovato_jb >No a może Miley ją skopiowała??> 30.04.10, 15:56 !!!!!!Przecież ....o matko ....... W serialu no przecież może mają tą samą stylistkę lub garderobe??? a to z tym znakim peace to już wgl jakiś Joke .....pfff żal -.- Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:45 nie wiadomo czy nie jest odwrotnie a zresztą w tych rzeczach Selena wygląda lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
andrusia13 Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:26 Może im się podobały te same ciuchy a wogule to może miley kopiuje selene bo jakoś wcześniej widziałam tą koszulke zieloną z wzorami u seleny ale kit z tym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:45 jejciu ! skarpetki t ja sobie mogę takie załozyć i co ? też bd kopiować miley ? pozy ? no weź przestań każdy może sobie tak stanąć, to czysty przypadek .. włosy ? wiele gwiazd ma takie fryzury - nic nadzwyczajnego ? peace ? no proszę .. dużo gwiazd to pokazuje, to nie jest zarezerwowane tylko dla miley . ciuchy ? nie tylko one mają takie same .. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:46 nie. a nawet jak kopiuje to co z tego? Najprościej powiedzieć gomez kopuje cyrus, a cyrus gomez i po co wam miliony takich wątków ?? sorka, ale to na prawdę wpieniające... Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:46 kopjuje bo Cyrus ma sławe , kase i faki . Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:47 klarix1 napisał(a): > kopjuje bo Cyrus ma sławe , kase i faki . pomyłka ; Kopiuje * Fanki * sorry ;* Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 12:57 weźcie ze mnie zejdzcie co? no kurde zaczynacie na mnie najeżdżać bez powodu... a poza tym napisałam że jak był taki wątek to sorki..boże. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 taaak. -.- 10.01.10, 13:01 żal mi Seleny. sama sobie nie może stroju wymyślić? Oo wcześniej widziałam je tylko raz czy dwa w podobnych ciuchach, ale po tym przy- pomniałam sobie oddzielne fotki, odcinki z Disney Channel. ale żal mi Selenki. ; // >.< Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:02 www.glitery.pl/polecam,luckygirl15 Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:11 No tak.. znaczek PEACE to zawsze robi Miley, ale jakoś mi się nie wydaje ze Sel by ją podrabiała.. niby po co ? a nawet nie wiadomo, może Miley podrabia Selene z tego filmiku nic nie widać, przecież ja np. może tez bym tak zapozowała jak one dwie.. dla mnie to nie jest podrabianie! UWIELBIAM MILEY! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:12 nie wiadomo czy to miley nie kopiiuje seleny .Nie mas pewności . Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Kolejna sweeta$na fanka Srajli 10.01.10, 13:19 Jesteś psychiczna! Ja też na każdym zdjęciu daję znak Peace i co? OCH JEJ! KOPIUJĘ GWIAZDKI DISNEYA! ZNIENAWIDŹ MNIE! Nie rozumiesz, że jeśli mają takie same ubrania w swoich serialach, to to oznacza, że biorą ciuchy z garderoby Disneya... no przecież nie biorą ich ze swojej chaty, heloł? Ja nie jestem fanką żadnej z nich, ale to okropne że wszyscy tak jadą po Selenie, że ona niby ją kopiuje. To chyba jakiś żart! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Do platyny... 10.01.10, 13:40 sluchaj platyna nie wiem czy twój nic oznacza że jesteś jakaś głupia czy co? widzisz gdzieś w moim wpisie że jestem fanką Miley? nie? to się zamknij..! równie dobrze mogłabym napisać że miley kopiuje selene...nie jestem fanką żadnej z nich więc jak ty to napisałaś (i jak piszą głupie dzieci emo)heloł...zasatanów się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: Do rodzyna 10.01.10, 14:21 Uwielbiam chemię rodzynie! Rodzynki to mi wychodzą z dupy jak sram! I nie jestem żadnym emo. Ty - sama nie wiem czy jestesś facetem czy dziewczyną ale pogardzam Tobą i użalam się nad twoim niskim ilorazem inteligencji. JOŁ Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Do platyny 12.01.10, 15:06 Dla twojej wiadomości jestem dziewczyną..nie moja wina że jesteś tak tępa i nie umiesz czytać co jest napisane na profilu. A to że rodzynki ci z dupy wychodzą to chyba jakiś problem,wiesz? powinnaś iść z tym do lekarza ty? chemie? jakoś z twoich wpisów nic na to nie wskazuje. ty pogardzasz mną...wiesz co mam to w dupie bo nie interesuje mnie co takie głupie dziecko jak ty pisze. myślisz że jak masz 14 lat to jesteś lepsza.? wiesz co? nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamiley Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:24 widziałam jeszcze wielee innych Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:25 napweno -.- przecież to styliści im sie karzą tak ubierać .. nie one same ;p Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Selena kopiuje Miley? 10.01.10, 13:56 Jeśli chodzi o mnie to jestem fakna jednej i drugiej. Obie sa gwiazdkami disneya i zdaża się że sa podobnie ubrane na plani i sesjach. Poza tym gazety paparazzi ciągle szukaja jakis anegotek na ich temat że jest międzi nimi wojna, ale to normaalne że jedna chce być sławniejsza od drugiej. Ja np też wzoruje swój ubiór na gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Selena kopiuje Miley? 12.01.10, 15:14 W sklepie nie ma jednej bluzki , ale jest kilka , czy innych rzeczy . Nie wydaje mi się . . . A jeżeli już to skąd wiemy , że to Selena kopiuje Majli , a nie na odwrót ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_lady_r. Re: Selena kopiuje Miley? 12.01.10, 18:48 hmm ... mozliwe.; pp selena nadal nie moze znalesc swoje stylu .; dd xp Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Selena kopiuje Miley? 22.02.10, 19:43 chyba najbardziej rozśmieszył mnie pierwszy powód. nigdzie nie jest napisane, która pierwsza miała jakiś ciuch. poza tym - obie są z disneya, więc to, że selena kopiuje miley/miley kopiuje selene mnie za bardzo nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
walentynka.. Re: Selena kopiuje Miley? 22.02.10, 20:08 A wam się tak nie zdarzaa ? Że w szkole ktoś ma takie same ubranie ? To norma ! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Selena kopiuje Miley? 22.02.10, 19:57 wcześniej było , że Sel kopiuje Van , bo miała identyczną sesję ... Mnie się wydaje , że nie tyle ona , co jej styliści są za to odpowiedzialni . Poza tym , jeżeli kupuje w markowych sklepach ... wam się nie zdażyło, że macie taki sam ciuch jak kumpela, i to zupełnie przypadkiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 14:48 nie przepadam za Sel...ale to prawda, że wszyscy mówią, że to ona jest "ta zła". I zgadzam się z wieloma, że to za radą stylistów Selena ubiera to co Cyrus. Nie wydaje mi się czy którakolwiek z nich chciałaby specjalnie zakładać te same ciuchy... no nie? A gesty to wszystkie gwiazdy robią podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyhetstrong Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 14:51 o matko a może to na odwrót nie pomyślałaś Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 14:58 czemu od razy Selena Miley , a nie Miley Selene. ? - , - a te z filmu ciuchy to wybacz , ale to chyba nie Selena wybiera nie ? ; / Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Selena kopiuje Miley? 23.02.10, 15:01 Przecie w disneyu to ona sama się nie ubiera!!! dają jej bluzkę no i tyle Odpowiedz Link Zgłoś