Dodaj do ulubionych

PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TAK!

17.06.04, 11:43
Dziewczyny, to jest sposób naturalny (żadne tam operacje!), wymaga regularnej
pracy, ale daje ŚWIETNE efekty! Chodzi o ćwiczenia, masaż konkretnie. Możecie
masować piersi same lub zaprosić do pomocy męża (przyjemne z
pożytecznym wink)) ).
Poniżej wklejam link, gdzie jest instrukcja jak należy postępować. Otworzy
się Wam główna strona, po prawej pod „KONTAKTEM” jest napis „BONUSY” – to
link; kliknijcie na niego i zapoznajcie się z tematem. Zwróćcie uwagę na
drobny przypisek u dołu strony! (może Was przekona?).

Od siebie dodam, że piersi po takim masażu szybko uzyskują pożądane efekty
pod warunkiem, że jest on robiony REGULARNIE!

UWAGA: gdyby z jakiegoś powodu link nie działał (lub np. strona przestała
istnieć), dajcie mi koniecznie znać! Mam w domu książkę Górnickiej, jeśli
będzie trzeba, to zeskanuję instrukcję masażu wraz z info i wrzucę na swój
serwer – potem wkleję Wam do niego link i będziecie miały pewny dostęp.

Proponuję, by ten wątek był miejscem stałego dopingu – gdybyście zechciały
wpisywać się do niego i dzielić spostrzeżeniami i radością z efektów, to i
Wam byłoby lżej (wiadomo jak to w grupie smile ) i byłaby szansa, że wątek nie
spadnie i komuś jeszcze pomoże smile

Pozdrawiam Was ciepło, PIERSI W GÓRĘ, moje Drogie! smile

lida (małe B, ale za to jakie piękne! wink ).

OTO LINK:

www.seichim.prv.pl/
Obserwuj wątek
    • fasolka31 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 17.06.04, 14:59
      Nie działa link....niestety!
      • ms78 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 17.06.04, 16:26
        u mnie zadzialal. maz juz sie zaoferowal na ten masaz!!! mam tylko nadzieje, ze
        oprocz przyjemnosci smile))) bedzie tez rzeczywiscie dzialal.
    • medunia Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 17.06.04, 23:10
      A czy można stosować ten masaż w okresie karmienia piersią? Nie chcę czekać aż
      do zakończenia karmienia, kiedy bedą już mocno "nadwyrężone" smile.
      medunia
      • mmc2 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.06.04, 20:05
        Ja slyszalam ze zadnego masarzu piersi nie mozna stosowac w czasie karmienia
        bo mozna doprowadzic do zastoju pokarmu i zapalenia.
        Trzeba odczekac do konca karmienia i okolo 2 miesiace po zakonczeniu,
        kiedy wiadomo ze nie ma w piersi zadnych resztek pokarmu, mozna masowac.
        Pozdrowienia
    • lidek0 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.06.04, 19:06
      Prócz masażu polecam żel ATW, sama wypróbowałam i jest skuteczny, polecam.
      • ankwas Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.06.04, 21:50
        Na kształt i kondycje naszego biustu nie wpływa okres karmienia piersią tylko
        ciąża poniewaz wtedy tkanka łączna się rozluźnia i piersi obwisają.Ja niestety
        nie nosiłam w ciąży biustonosz i piersi mam miękkie mimoże nadal karmie pewnie
        ptem będą flaki ,ale zobacze jak z tym masażem.
        • utalia Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 23.06.04, 12:46
          lideczko napisz jeszcze prosze jak dlugo trzeba masowac? wyczytalam w
          instrukcji (hi hi), ze ok. 100-300 okrazen na kazda piers i codziennie ale po
          jakim czasie sa pozytywne efekty, po tygodniu miesiacu, pol roku?
          • polakr Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 29.06.04, 11:51
            Hej!
            Masaż działa, ale sam masaż może nie wystarczyć. Trzeba sie koniecznie postarać
            o bardzo dobrze dobrany stanik. Jeśli któraś z Was jest z Warszawy to polecam
            super sklep z bielizną na PRadze Południe. Jest tam kobieta, która perfekcyjnie
            dobiera staniki, patrzy na biust i od razu wie, jaki rozmiar... smile nie wiem
            jakim cudem, ale chyba ma miarkę w oku...smile Staniki nie są wprawdzie najtańsze,
            ale naprawdę warto zainwestować! U mnie się sprawdziło rewelacyjnie: stanik i
            masaż i biust wygląda chyba nawet lepiej niż przed ciążą i karmieniem!
            Jeśli ktoś chciałby adres tego sklepu to piszcie na priva. Nie będę tu podawać,
            bo jeszcze ktoś uzna, że to reklama.
            Aha! Pani owa bywa nieco obcesowa... smile Ale mimo to warto tam się wybrać!
            Pozdrawiam!
            Pola
            • mama04 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 16.07.04, 14:04
              cze Pola
              daj namiar na te ekstra babe od staników
              cos juz o niej kiedyś słyszałam ale dalej nie wiem gdzie jej szukać
              potrzebuje dobrego stanika!!
            • karina222 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 16.07.04, 18:27
              hej!ja tez bardzo bym prosila namiar na pania stanikowa!z gory dziekuje!a
              mozesz napisac mnij wiecej w jakiej sa cenie?
              • karina222 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 16.07.04, 18:27
                aha!najlepiej na ewuleczka1@wp.pl
                • lemar1975 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.07.04, 20:02
                  ja też bardzo proszę o namiary; mam doła, bo przyzwyczaiłam się że w czasie
                  ciązy i karmienia było całkiem dobrze a teraz znowu wracam do marnego A; może
                  masaż i odpowiedni biustonosz pomogą

wielkie dzięki
            • katarzyna-83 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.07.04, 20:47
              Ja też jeśli można proszę o namiary na adres Katarzyna-83@gazeta.pl
              • anola Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 03.08.04, 15:48
                Chciałam dopytać czy ten masaż robi się "na sucho" czy z jakimś preparatem np.
                z oliwką lub balsamem.
            • kasiabw Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 09.08.04, 21:32
              Czy ja też mogę prosić ten adres? Z góry dziękuję. kasiabw@gazeta.pl
            • malkoska Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 07.01.05, 16:10
              To i ja poprosze o adres tego magicznego smile sklepu

Pozdrawiam
              Malkoska
        • mama_staszka Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 01.02.05, 01:02
          Absolutnie się nie zgadzam!!! w ciąży piersi ani sie jakoś specjalnie nie
          zwiększyły (i tak by ły zawsze duże), a podczas półtorarocznego karmienia
          przechodziłam zapalenia piersi dwa razy i szybko schudłam, więc w tym widzę
          powód. Co prawda, jak karmiłam, to piersi były ok, dopiero po odstawieniu
          zacęły wyglądać jak "opróżnione". Na szczęście nie mam rozstępów.
    • aleksandrynka Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 03.08.04, 22:24
      a u mnie mnóstwo rozstępów. Pomoże?
    • lideczka_27 na prośbę zainteresowanej koleżanki 12.12.04, 00:33
      podbijam smile
    • amistar Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 09.01.05, 22:58
      Ja też mam dużo rozstępów czy ten masaz zadziała? Proszę o odpowiedź
    • jolaoto Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 11.01.05, 18:34
      Nie działa ...
    • jolaoto Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 11.01.05, 18:36
      Nie działa!
      Pozdr.
      jolaoto@gazeta.pl
    • 82nati Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 12.01.05, 09:28
      link nie działa, pomóżcie!!! mam afrykański biust po pępek mimo, ze karmię
      dopiero 4 miesiąc crying
      • waraai Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 12.01.05, 12:55
        Zasadniczo tydzien temu przestalam karmic mojego Mlodego. Po 25mcach. Piersi
        nie sa jakies plaskie, ale sa zdecydowanie nizej, niz kiedys. =)
        Rozumiem tym samym, iz przez najblizsze 2mce moge sobie o masazu pomarzyc.
        Huh. =/
        • morwa23 Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 22.01.05, 08:00
          up up
    • kseniax Sklep na Grochowskiej w Wawie 27.01.05, 16:46
      Wlasnie wrocilam z tego sklepu na Grochowskiej, o ktorym wczesniej byla tu
      mowa. Rzeczywiscie mozna przezyc szok. Po pierwsze tzreba rozebrac sie do pasa
      i pani (sa dwie, obie dosc obcesowe) glosno komentuje a raczej krytykuje to co
      widzi, tzn stanik jaki nosisz i jak go nosisz. Ja np dowiedzialam sie, ze nie
      powinnam nosic rozmiaru 75 B jak do tej pory, tylko...70 E! Potem uczy jak
      zakladac stanik,poprawiac go i ewentualnie masowac piersi. Przyznam szczerze,
      ze czulam sie gorzej niz u ginekologa. No ale jestem zalamana stanem mych
      piersi po ciazy i karmieniu wiec nie ucieklam stamtad natychmiast. Siedze teraz
      w nowym staniku i oddychac nie moge, wpija mi sie przeokrutnie. A mam jeszcze
      stawic sie za tydzien, zeby go zwezic pod biustem, bo wg pani jest jeszcze
      troche za szeroko. Nie wiem czy nie wyrzucic go przez okno i... no
      wlasnie,zaakceptowac spanielowate piersi??!! Pocierpie jeszcze troche dla dobra
      sprawy.
      • krobka Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 05.02.05, 15:15
        no i jak po kolejnej wizycie wink??
        • kseniax Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 06.02.05, 00:29
          Nie bylo kolejnej wizyty i nie bedzie.Poddalam sie juz pierwszego dnia po kilku
          godzinach meczarni.Stwierdzilam, ze wole juz chyba miec brzydki biust niz
          meczyc sie w takim "gorsecie".Tym bardziej,ze biust w tym staniku wygladal dosc
          dziwnie, byl prawie pod broda, piersi bardzo blisko siebie. Troche w stlu lat
          50. Nie podobalo mi sie a przede wszystkim bylo koszmarnie niewygodnie sad
          Ciekawe tylko czy jestem jedyna niezadowolona klientka tego zachwalanego sklepu.
          • utalia Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 06.02.05, 19:51
            Ja sie tylko zastanwaim czy owa pani faktycznie jest "fachiwcem" w doborze
            stanikow. Skoro Xeniu nosilas do tej pory B to trudno mi sobie wyobrazic az
            EEEEE. W koncu to 3 numery roznicy,. Nie wierze abys sie az tak myslila co do
            wlasnych piersi i ich wielkosci?
            A ja prosze o pomoc bo nie mam pewnosci w ktoa strone masowac? Czyli masowac
            jakby OD SIEBIE OBIE PIERSI?
            • kseniax Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 06.02.05, 23:31
              Wydaje mi się że raczej odwrotnie czyli piersi masujemy od zew srony do
              wewnętrzenej, tak bylo na ulotce jakiegos kremu przeciw rozstepom. Ale moze
              jeszcze ktos sie wypowie?
              Co do obu pań z Grochowskiej to myślę, że na pewno są fachowcami. Wiem, że były
              szkolone przez Tryumpha, ale ... chyba wolę mój "styl" stanikowy (dzis kupilam
              stanik, rozmiar 75 C i lezy bardzo ok).
              • ksas Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 07.02.05, 14:34
                halo , halo , juz myslalam ,ze znalazlam recepte na moj pociazowy biust, a tu
                rarytas na powiekszanie biustu ,a ja absolutnie nie moge sie zgodzic na wiekszy
                biust niz mam obecnie... pytanie do dziewczyn stosujacych ten masaz , czy
                naprawde moze od niego powiekszyc sie biust, bo jak tak , to wysiadam...sad od
                tygodni wyklocam sie z mezem o operacje na zmiejszenie i ujedrnienie biustu i
                mialam nadzieje,ze ten masaz przynajmniej posluży za lifting....a tu kicha...
      • asiab_2004 Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 13.02.05, 22:15
        hej dziewczyny! czy mozecie mi podac adres tego sklepu i ceny biustonoszy? moze
        to dla was glupie ale mnie odpowiada styl piersi "razem i do gory". chetnie sie
        tam wybiore.
        • kseniax Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 14.02.05, 21:36
          Dokladnego adresu nie znam ale sprobuje Ci wytlumaczyc w jakim miejscu. Jadac w
          strone Geanta z centrum po prawej stronie, przystanek za Placem Szembeka, ciut
          za albo ciut przed Honda, sklep nazywa sie Atut. Koniecznie odezwij sie po
          wizycie w tym sklepie i opisz swoje wrazenia, bo dreczy mnie nadal pytanie czy
          tylko ze mnie taki dzikus smile
          • susy11 Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie 14.02.05, 23:04
            Dziewczyny,
            Ale mowicie cały czas o sklepie? Bo ja byłam kiedys na Grochowskiej u
            gorseciarki (jak potrzebowałam stanika pod suknie slubną - w 5tym mies ciąży - i
            nigdzie nie było E bez ramiączeksmile ta gorseciarka zaspiewała 350zł za uszycie
            stanika - podziękowałam..
            A ten sklep to z firmowymi stanikami? Triumpha?
        • kseniax Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie-adres 15.02.05, 21:29
          ul Grochowska 83
          • esse1 Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie-adres 17.02.05, 11:29
            Grochowska 93 smile W GW byl kiedys artykul o tym sklepie, jest dostepny w necie
            ("Jak biegne to mi lopoce" - jakos tak). Bylam tam w listopadzie, z kumpela. We
            wrzesniu mialam usuwana ciaze pozamaciczna i potem z przerazeniem zauwazylam,ze
            okragle wczesniej piersi jakos tak... posmutnialy. Przerazilo mnie, ze
            wystarczylo ok 5 tygodni dzialania hormonow, zeby juz pojawily sie zmiany!
            Wybralysmy sie do tego sklepu zatem. Godz. 18, w srodku spory tlumek (sklepik
            nie za duzy), jakas pani az ze Slaska, inna ze swoim mezczyzna, ktory z
            zachwytem na twarzy mowi sprzedajacym, ze wyraznie jest lepiej (pani szczupla a
            baaardzo hojnie obdarzona). Wreszcie wchodze za zaslonke, na polecenie pan
            zwiazuje wysoko wlosy(maja nie opadac na plecy) i staje polnaga. Wchodzi pani,
            oglada mnie, wygina ramiona przod-tyl, spoglada na moj biustonosz, przy czym
            stara sie dowiedziec, jaki biustnik mnie interesuje - na co dzien, do
            wyjsciowej kiecki, bialy czy czarny, koronka czy nie itp. Jest mi wszystko
            jedno, na poprawic mi piersi i tyle smile Przynosi cos,co niekoniecznie mi sie
            podoba, ale pal licho! Ku mojemu zdziwieniu nie jest usztywniany (ma tylko
            fiszbiny), zawsze nosilam push-up. Pokazuje jak zalozyc, jak ulozyc piersi itd.
            Okazuje sie,ze dostalam rozmiar C (dotad bylo 75B) i miseczki sie wypelnily...
            W dodatku obwod pod biustem trzeba bylo zmniejszyc do 60cm! Kiedy pierwszy raz
            zalozylam ten "cudotwor" myslalam, ze sie udusze. Pil, szczypal, niewygodny jak
            cholera. Ale wytrzymalam, po kilku dniach juz bylo ok, ulozyl sie. Teraz w
            kazdy innym jest mi niewygodnie (nic tylko piore i susze na okraglowink), to
            jedyny moj biustonosz, ktory nie jedzie do gory, piersi sie nie wysuwaja,
            wszystko trzyma ma miejscusmile I naprawde sie zaokraglily smile) A moja kumpela,
            ktora wtedy z B przeszla na E tez nosi go na okraglo. Teraz musze znow sie tam
            wybrac, bo hoduje fasolke i troche mi sie ciasno w miseczkach zaczyna robic wink
            Panie faktycznie sie nie patyczkuja, ale ja podeszlam do tego jak do zabawy i
            mialam niezly ubaw. Fakt, ze jak ktos chce schowac duzepiersi, to bedzie tam
            trudno, ale jesli chodzi o dobranie solidnego "rusztowania" dla podtrzymania,
            to naprawde warto! Jak ma wydac 70zl na sliczne cudo, ktore mi wypchnie biust
            do gory ale co chwile musze je poprawiac i po miesiacu zaczyna sie rozciagac,
            to wole zaplacic 100 (choc sa tam i drozsze) i miec trwaly i konkretny.
            Dodam,ze choc nosze go codziennie i ciagle piore, to sie nie zdeformowal i jest
            tak samo bialy,jak na poczatku. Warto wytrzymac tez to sciskaniesmile
            • kseniax Re: Sklep na Grochowskiej w Wawie-adres 17.02.05, 23:14
              To podziwiam i zazdroszczę. Ja wytrzymalam parę godzin, bylo mi tak
              niewygodnie, ze nei moglam nawet bawic sie z coreczka, czulam sie jak w jakiejs
              uprzęży. Jak po paru godzinach go zadjęłam miałam popękane naczynka krwionośne
              w miejscu ramiączek. Stanik leży gdzies głęboko w szafie, ja noszę wygodne
              bawełniane staniki i dopoki ich nie zdejmę jest ok, ale jak stoję nago przed
              lustrem to xxxxxxx mi się chce. Z drugiej strony, jak sobie pomysle, że
              musialabym się męczyć caly dzien w tym gorsecie to juz chyba wolę mieć
              te "spaniele" sad
    • krobka Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 11.02.05, 09:24
      do góry!!
      • utalia Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 17.02.05, 20:00
        Wnioskuje z tego, ze odpowiednio dobrany stanik powinien byc bardzo mocno
        dopasowany dookola tulowia za to miseczki powinny byc raczej wieksze niz
        mniejsze.... Ale czy w takim staniku, w ktorym wbija sie ten caly pasek naokolo
        nie wyglada sie na golasa niezbyt ladnie bo cale cielsko scisnite wylazi kiesy
        stanik sie wpija???? Utalia
        • mamaquby Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 18.02.05, 13:18
          pani z grochowskiej rzeczywiscie ostra jak cholera .....ale widac poprawe. nosze
          to rusztowanie od tygodnia i jest baaaaaaaaaaardzo dobrze.
          rzeczywiscie na poczatku uciskal, szczegolnie pod biustem, bo sie okazalo ze
          zamiast 75B mam 70 D!!!!!! oszalalm jak to uslyszalam.
          a teraz w koncu mam biust na miejscu. cwicze tak jak mi pokazala i jest super.
          stanik kosztowal 130 pln, ale to i tak wydaje sie nie za duzo jak na uratowanie
          biustu po ciazy- policzcie wszystkie kremy itp to wcale za duzo nie jest.
          ja goraco polecami wysylam tam wszystkei kolezanki
          • husasia Re: PIERSI W GÓRĘ!!! piękne jak przed ciążą? - TA 24.02.05, 10:21
            Wiecie, chyba zrozumiałam na czym polega ta cała sprawa z rozmiarami stanika.
            Czytałam, że miseczka A to różnica 12 cm między obwodem w biuście a pod
            biustem, B-14 cm, C-16 cm i tak dalej co 2 cm. Jeśli więc mam w biuście marne
            88 a pod 75 to noszę A, jeśli natomiast pod biustem 70 a w biuście dalej 88 to
            już będzie C. Mniej więcej ponieważ biustonosze mają zaszwe jakąś tam oko. 3
            cm, regulację (haftki). W każdym bądź razie rozmiar mniej pod biustem = rozmiar
            więcej w biuście. Im mniej pod biustem tym miseczki są bliżej siebie a tym
            samym piersi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka