Gość: elcia IP: *.is.net.pl 21.02.08, 17:13 Witajcie! Czy moze ktos z Was planuje bedac na wycieczce w Kapadocji lot balonem? Cena troche powala ale caly czas sie nad tym zastanawiam. Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sunshine Re: Kapadocja - lot balonem IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.08, 17:18 Ja moge napisac tyle, ze nie ma sie nad czym zastanawiac. W tamtym roku bylismy na wakacjach w Turcji i lecielismy balonem.Naprawde warto!!! Niesamowite!!! I te przezycia warte sa tej ceny na pewno. Gdybysmy spedzali znowu wakacje w Turcji, to zdecydowanie powtorzylibysmy ten lot w Kapadocji. Pozdrawiamy!!! Milych lotow Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Kapadocja - lot balonem 21.02.08, 19:27 Ci ktorzy byli ze mną na objazdówce Triady w kapadocji i lecieli balonem / 150 Euro / byli zachwyceni ... ja akurat nie byłem ... przymuszony przeze mnie do odpowiedzi nick janan -2 na pytanie czy naprawde warto ... troche się początkowo wahał ,kręcił klawiaturą i ociągał ale w końcu odpowiedział WARTO !! to tyle pzdr .. Odpowiedz Link Zgłoś