joolanta 17.08.06, 14:45 ...przypaliłam makaron))) www.youtube.com/watch?v=-XagVXbaUb8fajne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glebogryzarka Re: przez Siekiere ... IP: *.polskieradio.pl 17.08.06, 16:36 mam to na vhs i też nagrane z clipola teledysk cholera zaskakująco dobry, szkoda że do tego akurat numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: przez Siekiere ... 17.08.06, 21:14 numer tez dobry, po latach zyskał na wyrazie, chłopaki młode...)) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: przez Siekiere ... 17.08.06, 22:00 O ja p.....! Zawsze mówiłem, że to najlepszy polski klip. W końcu okazało się, że mam rację))). Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: przez Siekiere ... 19.08.06, 22:32 no i szkoda ze tego więcej nie ma...chyba podłącze gramofon...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: przez Siekiere ... IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:47 Nowa Aleksadria- moze to na wyrost ale dla mnie wyprzedzala czasy, wiecie co sie dzieje z muzykami o ile pamiec mnie nie myli wokalista to Dariusz Malinowski?Widzialem ich w Jarocinie ale w tedy grali b. punkowo i w sumie teksty byly bez znaczenia bo i tak nie dalo sie nic zroumiec Odpowiedz Link Zgłoś
medeksza Re: przez Siekiere ... 19.08.06, 23:45 Napisaliśmy o tej Siekierze i YouTube na Piątej Władzy Dzięki za podpowiedź, joolanta! Odpowiedz Link Zgłoś