s-k-i-n 13.04.07, 20:01 najgorszy dla lewacxtwa czyli najlepszy dla Polski i lewaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polihistor M. Jurek owszem najgorszy z marszałków, ALE.... 13.04.07, 20:06 trzeba oddać mu sprawiedliwość, że odchodzi (jak na razie) z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: oddać mu , że odchodzi z klasą 13.04.07, 22:18 Jak na razie to ani z klasą, ani odchodzi; złożył tylko (pro forma) niby- dymisję, nad którą jego partia ani myśli w ogóle dyskutować... A sromotną klęskę (w głosowaniu) przedstawia jako sukces ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jabaal Re: M. Jurek owszem najgorszy z marszałków, ALE.. 13.04.07, 23:15 Wcale nie odchodzi. Wierzysz w to, że ten sejm go odwoła? Zostanie i tyle. To tylko pusty gest dla moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Martyniuk o Jurku: To był najgorszy marszałek S.. 13.04.07, 20:17 Pewnie, przyjął polityczną odpowiedzialność i złożył dymisję bo wie doskonale, że to niczym nie grozi - oczywiście PiS nie dopuści do odwołania tak "niezastąpionego" człowieka. Tylko kto jeszcze da się nabrać na tę szopkę? No, może "ciemny lud to kupi", a to przecież o wyborców PiSu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n korekta 13.04.07, 20:32 O lelum Pollelum! ale wpadka..miało być najlepszy dla Polski Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Martyniuk o Jurku: To był najgorszy marszałek 13.04.07, 21:04 I ustawy opozycji leżały w szufladzi Jurka Marka jakoś tak dłużej niż u poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 Re: wpierw zagryzą ciebie 13.04.07, 21:14 nie maja szans. to polskie psy gryza sie nawzajem. to im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
jabaal Re: Martyniuk o Jurku: To był najgorszy marszałek 13.04.07, 23:19 A ja jestem Polakiem i chcę, żeby było w Polsce dobrze. I jestem lewakiem. I gdzie tu jest sprzeczność? Odpowiedz Link Zgłoś