Dodaj do ulubionych

Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika

21.07.11, 12:37
Witam serdecznie,

Z pewną taką nieśmiałością chciałabym zaprezentować Wam naszą Brafitterię, w której wprowadzamy kobiety w Świat Dopasowanego Stanika. Mam nadzieję, że spotkanie z nami będzie skutkowało relaksem duszy i zadowoleniem biustu :)

W naszym sklepie posiadamy pełną rozmiarówkę miseczek od A do K, obwody od 60 cm. Znajdziecie u nas biustonosze marek: Panache, Cleo, Masquerade, Atlantis, Curvy Kate, Dalia oraz stroje kąpielowe Panache Swimwear. Aktualnie jesteśmy na etapie wprowadzania marek Freya, Fantasie oraz Elomi.

Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu mieszczącego się w Wałbrzychu przy ulicy Limanowskiego 4. Jesteśmy do Waszej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 18, natomiast w soboty zapraszamy od 10 do 14.

Numery kontaktowe to: 509 600 630 oraz 602 196 659; e-mail: sklep@idealnystanik.pl

Miłego dnia :)
Sylwia i Justyna
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 21.07.11, 15:16
      Fajnie dziewczyny, że nowy sklep powstał i kolejne miasto będzie ostanikowane :)
      Tyyylko, strasznie namieszałyście z nazwą sklepu. W tytule jest "Świat Dopasowanego Stanika", w treści Brafitteria (macie jakieś związki z krakowskim sklepem?), a w mailu jeszcze co innego. Mail pomijam, bo bywa inny niż nazwa właściwa, ale co jest tą nazwą właściwą - Brafitteria czy ŚDS?
      • swiatdopasowanegostanika Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 21.07.11, 15:36
        Całościowo nazywamy się Brafitteria - Świat Dopasowanego Stanika. Zbieżność z krakowską Barfitterią przypadkowa i całkowice niezamierzona. Dlatego w tytule nie nawiązywałam do Brafitterii aby nie budzić skojarzeń. Pomyślałam, że lepiej będzie nas rozróżnić, jeżeli będziemy skupiały się na drugiej części naszej nazwy. Mail, no cóż - inne stanikowe domeny były zajęte :)
        • roza_am Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 21.07.11, 15:42
          OK, dzięki za wyjaśnienia.
          No i oczywiście powodzenia w biznesie!
          • swiatdopasowanegostanika Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 21.07.11, 15:52
            Nie zapeszam - nie dziękuję :))
            • klara_78 Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 10.08.11, 19:42
              Ja osobiście polecam. Wybór naprawdę bardzo duży, w moim rozmiarze dostałam do mierzenia chyba z 20 staników. Przemiła i bardzo pomocna obsługa. Aż jestem w szoku, że w naszym mieście jest taki sklep, do tej pory musiałam jeżdzić do Wrocławia. Naprawdę polecam.
    • maith Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 10.08.11, 23:10
      Dobry sklep w Wałbrzychu? Stanikowy świat ewidentnie zmienia się na lepsze :) Możemy Wam tylko życzyć powodzenia.
      • swiatdopasowanegostanika Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 11.08.11, 17:42
        Dziękujemy bardzo :) Poprzeczka ustawiona jest wysoko, ale staramy się mieć ją cały czas pod kontrolą.
    • gaga-sie Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 08.09.11, 22:40
      Wybiorę się do Was z pewnością!
    • swiatdopasowanegostanika Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 09.09.11, 10:38
      Drogie Forumowiczki,

z wielką dumą chciałybyśmy Was poinformować, że Curvy Kate wybrało nas Sklepem Miesiąca :) Dziękujemy Krągłej Kaśce za to wyróżnienie i obiecujemy, że Krągłości zawsze będą u nas mile widziane :)

Uruchomiłyśmy również sklep internetowy, który znajdziecie pod adresem www.idealnystanik.pl - zapraszamy do odwiedzenia naszej strony

Sylwia i Justyna
      • nchyb Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 11.12.11, 11:34
        czy planujecie wprowadzić Freye, czy tylko na Panache będziecie sie opierać? Czy może w ostatnim czasie coś się zmieniło?
        • swiatdopasowanegostanika Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 18.01.12, 17:10
          nchyb, na poczatku bardzo Cię przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję na Twoje zapytanie. Tak dużo czasu minęło, że jak przed chwilą zobaczyłam Twój wpis to moja twarz pokryła sie rumieńcem wstydu. Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam.

Freya zaczyna stopniowo gościć na naszych wieszakach. Od początku jesieni można znaleźć u nas Pollyanne, do której w październiku dołączyło czerwone Deco. Z bieżącej kolekcji otrzymamy jeszcze Pixie oraz Daphne - oba w wersji half cup. Dodatkowo będzie można u nas znaleźć trzy modele Fantasie: Sharon, Elodie i Vivienne.

Pozdrawiam,
          Sylwia
          • nchyb Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 19.01.12, 10:33
            dziękuję za odpowiedź, w wolnym czasie wpadnę :-)
            Pozdrawiam
    • wujka sklep internetowy - idealnystanik.pl 23.04.12, 12:38
      To chyba będzie pierwsza recenzja z zakupów w internetowej wersji sklepu
      idealnystanik.pl/
      Zamówienie wysłane w dniu jego złożenia. Kontakt mailowy bez zarzutu. Przesyłka (pocztą) jest darmowa bez względu na wartość zamówienia, również przy wyborze opcji z płatnością przy odbiorze. W środku przesyłki było ozdobna torebka, w którą była zapakowana bielizna, oddzielne paragony i formularz zwrotu,
      Zwrot pieniędzy był ekspresowy! W piątek nadałam przesyłkę z częścią zamówienia, a w poniedziałek pieniądze miałam już na koncie.
      Sklep godny polecenia, tylko ich wyszukiwarka nie zachęca do zakupów – nie ma możliwości wyszukiwania po rozmiarach!
      • swiatdopasowanegostanika Re: sklep internetowy - idealnystanik.pl 23.04.12, 22:21
        Wujka, dziękuję za cenną uwagę. Już zgłosiłam administratorowi konieczne zmiany i mam nadzieję, że w miarę szybko nasza wyszukiwarka będzie bardziej przyjazna.

Pozdrawiam,
        Sylwia
        • swiatdopasowanegostanika Re: sklep internetowy - idealnystanik.pl 26.07.12, 12:40
          Uprzejmie informuję, że wyszukiwarka naszego sklepu internetowego www.idealnystanik.pl została rozbudowana i nareszcie istnieje możliwość wyszukiwania staników według rozmiaru.

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony :)

Sylwia
      • urkye Re: sklep internetowy - idealnystanik.pl 15.09.12, 09:43
        Na początku września miałam okazję robić zakupy w tym sklepie internetowym i jestem zachwycona obsługą :)
        Zamówienie zostało wysłane ekspresowo, stanik zapakowany był ślicznie! Kolorowe opakowanie, woreczki, karteczki... Miód malina :)
        Niestety wybrany przeze mnie model (Masquerade Anise w świetnej cenie:)) nie leżał najlepiej, musiałam więc go zwrócić. I znowu - zwrot został przyjęty bezproblemowo, mogłam nadać paczkę paczkomatem (nie znalazłam takiej opcji w regulaminie, ale dostałam mailowe potwierdzenie, że taka opcja jest możliwa), co dla mnie jest bardzo wygodnym rozwiazaniem.

No i teraz pora na kolejne zachwyty - tym razem nad chęcią do pomocy.
        Wymieniłyśmy sporo maili w kwestii co by mi mogło pasować (przeskok z G na H jest bardzo bolesny) i za każdym razem Pani Sylwia cierpliwie i rzeczowo sugerowała mi różne kroje i modele:) Super! Bardzo podoba mi się takie podejście do klienta! Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep każdej biuściastej :)
        • swiatdopasowanegostanika Re: sklep internetowy - idealnystanik.pl 15.09.12, 10:17
          urkye, bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa :)

Sylwia
          www.idealnystanik.pl
    • dzieckoziemi Re: Wałbrzych - Świat Dopasowanego Stanika 11.05.12, 00:00
      O, dopiero teraz znalazłam ten temat, to się szybko wypowiem. :)

Sklep naprawdę na poziomie, którego w Wałbrzychu ze świecą szukać. :P Obsługa super-miła i pomocna, wybór staników duży i różnorodny. Mam stamtąd jeden komplet Dalii i dwuczęściowy kąpielowy Panache, który uwielbiam!

Bardzo żałuję, że nie mieszkam już na stałe w Wchu, bo w końcu znalazłam sklep, który naprawdę spełnia moje oczekiwania. Jednak przy najbliższej wizycie w tym mieście nie omieszkam zajrzeć. :)
    • swiatdopasowanegostanika 11-go września - krótsze godziny otwarcia 10.09.12, 11:57
      W dniu jutrzejszym, 11-go września, Brafitteria będzie czynna do godziny 17:30.

Mam nadzieję, że żadnej z Was nie popsułyśmy planów.

Miłego dnia,
      Sylwia

www.idealnystanik.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka