Dodaj do ulubionych

wybielanie ząbków

IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:30
Hej! Napiszscie o swoich doświadczeniach z wybielaniem zebow. Ja osobiscie
przez 10 dni stosuje Colgate Simply White - i efekt jest:) choc moze nie taki
jaki bym chciala. Napiszscie o swoich efektach:) Pozdrowionka Papa
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: wybielanie ząbków IP: *.infonet.gze.pl 22.05.04, 09:11
      tez sie chyba zdecyduję na zakup ;)

Za ile kupiłaś, w aptece czy w zwyklym sklepie, za 10ml?
      • Gość: studentin Re: wybielanie ząbków IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 22.05.04, 12:03
        Colgate Simply White kupilam w zwyklej drogerii, kosztowal 53 zl. Juz prawie
        kuracje zakonczylam, bo ten 10 ml buteleczka starcza wlasnie na okolo 2
        tygodnie. Ogolnie nie narzekam, z efektu nawetr jestem zadowolona, jak mowie
        nie jest moze taki jaki bym chciala, ale generalnie efekt bielszych zabkow
        jest:)) za jakies 4, 5 miesiecy kuracje sobie powtorze, uwazam ze tyle dac za
        troche bielsze zabki warto dac:)) no i lepsze samopoczucie:)) Pozdrawiam:)
        • Gość: E Re: wybielanie ząbków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:20
          ja tez stosowalam colgate i tez po 2 tygodniach rezultat byl zadziwiajacy-zeby
          bielsze o jakies 2 tony.I wszystko byloby fajnie gdyby nie to, ze kuracja sie
          skonczyla a po miesiacu zeby sa takie jakie byly przed kuracja.
          • Gość: mysz Re: wybielanie ząbków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:29
            też tym wybielałam i kolor nie wrócił. wybielałam w lutym, niedługo powtórze
    • Gość: ewka Re: wybielanie ząbków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:27
      www.colgatesimplywhite.pl/
    • Gość: katinka Re: wybielanie ząbków IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.05.04, 21:48
      napisalam gdzies w innym watku :

moja siostra ma piekne rowniutkie zeby, zdrowe (w wieku 30 lat ma jedynie dwie
      plomby...) i naturalnie sa one w zoltawym odcieniu. przez dwa tygodnie
      wybielala je sobie preparatem Colgate zakupionym w aptece (kolo 40-50 zl).
      efekt mnie porazil, sa b i e l u s i e n k i e. preparat jest w buteleczce z
      pedzelkiem i wymaga cierpliwosci przy nakladaniu, trzeba malowac kazdy zabek.
      usuwa osady, zanieczyszczenia, nie wnika w szkliwo... zabki sa naprawde piekne
      i blyszczace. "kuracje" powtarza sie co pol roku :) jako obserwatorka efektow -
      polecam :)
      • moniorek1 Re: wybielanie ząbków 23.05.04, 04:01
        Polowie tu obecnych wystarczyloby zwykle czyszczenie u dentysty ,ale kto by tam
        chcial sluchac. Zreszta nawet przed profesjonalnym wybielaniem u dentysty
        trzeba najpierw wyczyscic zeby z osadow i kamienia.
        • Gość: studentin Re: wybielanie ząbków IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 00:53
          No pewnie ze lepiej wybielac zabki u dentysty, najlepiej metoda Brite Smile
          albo podobnymi, gdzie zabiegow nie trzeba powtarzac bo ponoc takie wybielanie
          starcza na cale zycie.. Hmmm osobiscie nie bardzo wierze.. Ale cena nie jest
          zadowalajaca - srednio takie wybielanie kosztuje 1200zl..
          Pozdrawiam:)
        • Gość: pixi Re: wybielanie ząbków IP: 195.94.222.* 24.05.04, 08:29
          Czyszczenie z kamienia u dentysty to co innego. Ja miałam zęby bez śladu osadu
          i kamienia, ale zółte. Colgate z pędzelkiem bardzo im pomogło - są duzo bielsze.
          • Gość: Lula Re: wybielanie ząbków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:52
            a ja wybialalam u dentysty metoda nite white (przez trzy tyg) i sa tylko
            nieznacznie bielsze, w dodatku widze ze stopniowo ciemnieją....
            czy ktos (np po kilku miesiacach od zabiegu) ma dobre doswiadczenia zwiazane z
            wybielaniem???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka