Dodaj do ulubionych

A kto wybiera sie w październiku do Egiptu?

12.07.04, 19:57
Mielismy leciec 3 wrzesnia, ale musileismy zmienic plany z przyczyn lezacych
po stronie zakladu pracy :) Wyjezdzamy 1 października do Hurghady z Alfa
Star - hotel Aida Verdi Steigenberger ****.
Kto wybiera sie jeszcze do Egiptu w podobnym terminie?
Obserwuj wątek
    • Gość: anja Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: 212.160.156.* 13.07.04, 11:12
      My sie wybieramy,ale jeszcze nie zdecydowaliśmy jakie biuro wybierzemy. Nie
      możemy sie zdecydować czy lepiej jest teraz zarezerwować, czy czekać na ast
      minut, żeby było taniej...
      • moni_f Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 24.07.04, 21:04
        ja lece 2 pazdzierinka do Palmyra Resort z Alfa zobczymyj ak to bedzie.....czy
        ktos sie jeszcze tam wybiera w tym terminie?
        • Gość: gordon Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.devs.futuro.pl 01.08.04, 16:30
          wlasnie jestem na etapie przygotowan namierzylem Palmyra Resort w alfie. jak
          wszystko poujdzie po naszej mysli to stzrelimy sobie podroz poslubna wlasnie w
          okolicy poczatek pazdziernika. z alfa juz bylismy rok temu w hurgadzie w
          sunrise palaci - bylo odjazdowo. wszysko zalezy niestety od kasy ile nam
          zostanie po imprezce weselnej. data 2 pazdziernik jest ok natomias jak jest z
          tem wody i powietrza ???
    • foldka Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 27.07.04, 21:39
      Oj cos cichutko - jak narazie niewiele osob chyba ma w planach pazdziernk w
      Egipcie.
      • lezaza Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 28.07.04, 08:38
        jeszcze my sie wybieramy :) na razie wiem, ze sam poczatek pazdziernika, biuro -
        w trakcie poszukiwan. to juz trzecia podroz do egiptu. na pewno bedzie cool.
        pozdrawiam :)
    • Gość: nika Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.autocom.pl 01.08.04, 19:55
      Hej, ja też wybieram się do Hurghady w październiku. W zeszłym roku też tam
      byłam na przełomie września i października i było super to doskonały okres w
      Egipcie bo nie jest tak goraco i nie ma takiego tłoku jak w czasie wakacji.
      W zeszłym roku byłam z Selectours i w tym roku też planuję z nimi jechać choć
      jeszcze zastanawiam się nad rejsem po Nilu z nimi, bo wiem ze swoich źródeł ze
      tez jest fajnie.
      Pozdrawiam
    • Gość: Kaliope Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 22:20
      Hejeczka,

wybieram się z mężem w październiku, ale dopiero pod koniec października. Nie
      zdecydowaliśmy jeszcze jakie biuro i miejsce, marzy nam sie rejs i pobyt.

Pozdrawiam,

Kaliope
      • broziu11 Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 02.08.04, 08:52
        ja również jadę w polowie października na rejs+pobyt z Eximu....
    • cinkciarzyna Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 02.08.04, 09:06
      przepraszam za ciekawość ale ile Cię to kosztuje? Też mam zamiar polecieć w
      październiuku, ale jeszcze nie wybrałem miejsca.
      dzięku i pozdro
      • Gość: aga Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:20
        wybieram się od 2 października. Prawdopodobnie z Triadą - 7+7.
        • Gość: Gabik34 Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:31
          Hej, ja tez wybieram sie 2 pazdziernika z Trada 7+7 autokar, pozdrawiam
      • moni_f Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 05.08.04, 00:33
        ja lece z alfa 2 tygodine w palmyra resort
        i ubezpieczenie od rezygnacji kosztuje 2600 pozdrawiam
    • Gość: marek rokowski Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: 62.233.171.* 02.08.04, 16:19
      witajcie :)
      wygląda na to że będę montował kolejny wypad właśnie na październik. Będzie
      nurkowo-turystycznie (cześc chce odpoczac, czesc pozwiedziac a czesc ponurkowac )
      jeśli ktoś bedzie mial ochotę się przyłączyć - zapraszam :)
      szczegóły końcem tygodnia wyślę zainteresowanym e-mailem po dopięciu zniżkowych
      (!) cen z biurem. Najprawdopodobniej będzie to Safaga(w opcji Hurghada) z
      możliwością połączenia z rejsem po Nilu(programem Egipt w przekroju).

pozdrawiam: marekrokowski@wp.pl

troche reportazy i fotorelacji z wczesniejszych imprez: www.zanurkuj.republika.pl
      • inab Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 23.08.04, 10:40
        Ja jestem zainteresowana. Pzeslij mi prosze mailem wiecej informacji.
        Dzieki,
        Ina
    • aganiok13 Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 05.08.04, 16:40
      Hej Foldka,
      ja lecę też 1/10, do El Gouny z Alfa Star.
      Jakby co, odzywaj się na gg: 965204.

pozdrawiam,
      aga
      • foldka Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 22.08.04, 13:28
        aganiok13 napisała:

> Hej Foldka,
        > ja lecę też 1/10, do El Gouny z Alfa Star.
        > Jakby co, odzywaj się na gg: 965204.
        >
        > pozdrawiam,
        > aga
        Acha fajnie, sory ze dopiero teraz odpisuje, moj numer gg to 2966457.
        Moze sobie pogadamy przed wyjazdem :)
    • Gość: Miroslava Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 22.08.04, 15:59
      Byłam w tym hotelu w dn.1.10-16.10.2003r. Wróciłam bardzo zadowolona. W tym
      roku też planuję. Czy możesz napisać z jakiego biura jedziesz i jaki jest koszt
      za 2 tygodnie? Będę wdzięczna. mirra9@op.pl
      • foldka Re: A kto wybiera sie w październiku do Egiptu? 23.08.04, 10:03
        Gość portalu: Miroslava napisał(a):

> Byłam w tym hotelu w dn.1.10-16.10.2003r. Wróciłam bardzo zadowolona. W tym
        > roku też planuję. Czy możesz napisać z jakiego biura jedziesz i jaki jest
        koszt
        >
        > za 2 tygodnie? Będę wdzięczna. mirra9@op.pl
        Witam,
        Nie wiem czy o do mnie pytanie, ale korona mi z glowy nie spadnie jak
        odpowiem :)
        My jedziemy z Alfa Star do hotelu Aida Verdi Steigenberger - pokoje Superior
        opcja all inclusive - calosc imprezy wraz z kosztami ubezpieczenia od kosztow
        rezygnacji z imprezy bez wizy wgipskiej wyniesie nas czyli 2 osoby 5514.5 PLN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka