Dodaj do ulubionych

Iberotel Club Fanara

12.09.14, 11:10
Witam.kto wybiera się do tego hotelu w najbliższych dniach? Ja wylatuje we wtorek .pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:15
      gdybym nie leżała w łóżku i kichała, tez bym tam była smile
      nawet nie mam sily zazdrościć sad
      • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:17
        Tak mi przykro uncertain
        • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:19
          nie ma biedy jak wyzdrowiję polecę smile
        • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:21
          Wycieczka odwołana?
          • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:22
            Ja będę pierwszy raz smile
            • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:46
              chora jestem to nie lece,kupie w pażdzierniku smile
              jesli snurkujesz to miejsce bomba - uwielbiam okolice pomostu po lewej stronie i delfiny smile - cudne miejsce
              • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:56
                A co z wycieczkami miejscowymi? Jakieś polecone miejsca?
                • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:11
                  chodzi o wycieczki, czy biura?
                  biur nie wolno na forum, polecać
                  a wycieczki zależy co Cie interesuje - czy zwiedzanie zabytków ,czy krajobrazy
                  ja w takich szczególnie nieciekawych warunkach politycznych skupiam sie na tym co oferuje morze
                  • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:13
                    Interesuje mnie góra Synaj i rejs statkiem na Titan np?
                    • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:22
                      rejs ok - choć jesli snurkujesz - to co zobaczysz w zatoce hotelowej (szczególnie okolice pomostu po lewej stronie powinno zaspokoić Twoja ciekawość życia podwodnego Morza Czerwonego) , natomiast poruszanie sie po Synaju odpuściłabym sobie
                      • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:41
                        Dlaczego? Z opini czytałem że ok.chyba ze coś się zmieniło.
                        • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:45
                          od upadku Mubaraka zrobiło się nieciekawie (choc prędzej też nie było bezpiecznie)

to jest moje odczucie ,a jak wiadomo każdy ma inne smile
                          • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:46
                            Tzn niebezpiecznie?
                            • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:52
                              Egipt był zawsze krajem wysokiego ryzyka,a teraz niektórzy się pukają w głowę,że tam jeżdżę

widzę,ż e nie jesteS zorientowany w sytuacji politycznej Egiptu - poczytaj troszeczke to może ochłoniesz i posiedzisz na 4 literach w hotelu i skupisz się na ładnej pogodzie smile
                              • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:02
                                Mam to na uwadze; )
                                • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:04
                                  wiok z klifu bedziesz miał cudowny - tylko siedziec i patrzeć smile
                                  • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:09
                                    A ogólna ocena hotelu? Atmosfera.obsługa. ? Jedzenie.
                                    • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:16
                                      hotel wysokiej klasy jak na swoje 4* jedynie daleko do morza maja mieszkańcy końcowych bungalowow z 800m,ale spacerek przed posilkiem wskazany smile - ja tam z każdego hotelu w Egipcie przywiozłabym nadwagę , ratuje mnie 3,5 h pływania dziennie (a jak hotel lezy przy plazy to nie ma z tym najmniejszego problemu)

jesli będziesz niezadowolony z tego hotelu to napisz na tym poście smile
                                      • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:18
                                        Dzięki za informację
                                        • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:22
                                          miłego relaksu smile
                                          • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:28
                                            Nikt się nie odezwał ze leci wink dzięki.
                                            • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:32
                                              nie martw się,nie bedziesz sam w hotelu smile
                                              • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:36
                                                a z jakiego biura lecisz i za ile ?(jesli to nie tajemnica)
                                                • demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:37
                                                  Wezyr 2100
                                                  • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:39
                                                    acha
                                                  • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:41
                                                    za tydzień oczywiście?
                                                  • w2097 Re: Iberotel Club Fanara 02.10.14, 14:49
                                                    Jakie wrażenia po powrocie? Zastanawiam się nad tym hotelem na zimę. Ale mam pewne wątpliwości co do braku pomostu. Czy w czasie odpływu da radę dostać się na głębszą wodę?
                                                  • ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 03.10.14, 19:31
                                                    brak pomostu nie jest przeszkodą, odpływy są niewielkie,samo dopłyniecie do ściany rafy (szczegolnie po skosie w lewo do pomostu plaży publicznej) jest przyjemnością, choć w zimie to raczej w piance
                                                  • w2097 Re: Iberotel Club Fanara 03.10.14, 22:33
                                                    Dzięki za odpowiedź. Co do pianki to od jakiegoś czasu zimą się bez niej nie ruszam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka