demeck 12.09.14, 11:10 Witam.kto wybiera się do tego hotelu w najbliższych dniach? Ja wylatuje we wtorek .pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:15 gdybym nie leżała w łóżku i kichała, tez bym tam była nawet nie mam sily zazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:19 nie ma biedy jak wyzdrowiję polecę Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:46 chora jestem to nie lece,kupie w pażdzierniku jesli snurkujesz to miejsce bomba - uwielbiam okolice pomostu po lewej stronie i delfiny - cudne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 11:56 A co z wycieczkami miejscowymi? Jakieś polecone miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:11 chodzi o wycieczki, czy biura? biur nie wolno na forum, polecać a wycieczki zależy co Cie interesuje - czy zwiedzanie zabytków ,czy krajobrazy ja w takich szczególnie nieciekawych warunkach politycznych skupiam sie na tym co oferuje morze Odpowiedz Link Zgłoś
demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:13 Interesuje mnie góra Synaj i rejs statkiem na Titan np? Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:22 rejs ok - choć jesli snurkujesz - to co zobaczysz w zatoce hotelowej (szczególnie okolice pomostu po lewej stronie powinno zaspokoić Twoja ciekawość życia podwodnego Morza Czerwonego) , natomiast poruszanie sie po Synaju odpuściłabym sobie Odpowiedz Link Zgłoś
demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:41 Dlaczego? Z opini czytałem że ok.chyba ze coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:45 od upadku Mubaraka zrobiło się nieciekawie (choc prędzej też nie było bezpiecznie) to jest moje odczucie ,a jak wiadomo każdy ma inne Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 12:52 Egipt był zawsze krajem wysokiego ryzyka,a teraz niektórzy się pukają w głowę,że tam jeżdżę widzę,ż e nie jesteS zorientowany w sytuacji politycznej Egiptu - poczytaj troszeczke to może ochłoniesz i posiedzisz na 4 literach w hotelu i skupisz się na ładnej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:04 wiok z klifu bedziesz miał cudowny - tylko siedziec i patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:09 A ogólna ocena hotelu? Atmosfera.obsługa. ? Jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:16 hotel wysokiej klasy jak na swoje 4* jedynie daleko do morza maja mieszkańcy końcowych bungalowow z 800m,ale spacerek przed posilkiem wskazany - ja tam z każdego hotelu w Egipcie przywiozłabym nadwagę , ratuje mnie 3,5 h pływania dziennie (a jak hotel lezy przy plazy to nie ma z tym najmniejszego problemu) jesli będziesz niezadowolony z tego hotelu to napisz na tym poście Odpowiedz Link Zgłoś
demeck Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:28 Nikt się nie odezwał ze leci dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:32 nie martw się,nie bedziesz sam w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 12.09.14, 13:36 a z jakiego biura lecisz i za ile ?(jesli to nie tajemnica) Odpowiedz Link Zgłoś
w2097 Re: Iberotel Club Fanara 02.10.14, 14:49 Jakie wrażenia po powrocie? Zastanawiam się nad tym hotelem na zimę. Ale mam pewne wątpliwości co do braku pomostu. Czy w czasie odpływu da radę dostać się na głębszą wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
ani.aw1 Re: Iberotel Club Fanara 03.10.14, 19:31 brak pomostu nie jest przeszkodą, odpływy są niewielkie,samo dopłyniecie do ściany rafy (szczegolnie po skosie w lewo do pomostu plaży publicznej) jest przyjemnością, choć w zimie to raczej w piance Odpowiedz Link Zgłoś
w2097 Re: Iberotel Club Fanara 03.10.14, 22:33 Dzięki za odpowiedź. Co do pianki to od jakiegoś czasu zimą się bez niej nie ruszam Odpowiedz Link Zgłoś