Dodaj do ulubionych

gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego

04.09.04, 16:30
Może ktoś wie czy w Polsce można kupić Kiddy Board , Buggy
Board . "Przystawkę dla starszego dziecka doczepianą z tyłu wózka na
kółeczkach?Oprócz allegro. Chodzi mi o sklepy.
Obserwuj wątek
    • mieszko02 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 04.09.04, 17:32
      niestety, my mamy przwieziony z Niemiec kiddy board. Mogę Ci tylko powiedzieć,
      że od razu przyznałabym Nobla za pomysł. Sprawdza się super. Mój synek
      podróżuje na nim od stycznia i jeszcze pewnie pojeździsmile))
    • fk4i4 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 04.09.04, 17:58
      Pozwolę sobie jednak zaprosić:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=30465894
      ewa
      • pinik Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 04.09.04, 23:25
        Hej,

gdybys to miala kupowac, to radze ci kupic nowszy model (bez tego metalowego
        uchwytu na srodku, ktory dziecku przeszkadza i z resorkami! Sa niby male, ale
        to jednak roznica w jezdzie!). Na niemieckim ebayu mozna juz kupic uzywane za
        jakies 20 euro (kupowalam juz dla kilku dziewczyn z POlski, ktore sa zachwycone
        i wlasnie chwala te z resorkami).
      • mieszko02 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 05.09.04, 09:48
        a do czego ma służyć ten metalowy pręt na środku??? Do trzymania? My nie mamy
        czegoś podobnego. W naszym kiddy jest tylko otworek do którego można włożyć
        haczyk z taśmą do przytrzymania, ale i tak z tego nie korzystamy. Mieszko
        trzyma się stelaża wózka lub wcześniej gondolki. Nauczył sie tez podróżować bez
        trzymankismile, wtedy trzyma w rączce jakiś drobiazg...mistrzostwo! A i my mamy
        resorki! - podstawa w "podstawce"!
        • wicio2004 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 10.09.04, 10:38
          A jak wyglądają te resorki? Jak są rozwiązane konstrukcyjnie? Bo chciałem coś takiego zrobić.
          • agni71 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 10.09.04, 23:23
            zajrzyj na strone producenta www.lascal.se

aga
    • kiciakicia Do pinik 10.09.04, 13:49
      A ile kosztuje w Niemczech taka nowa deseczka?
    • fasolka99 Re: gdzie kupić "deseczkę "do wózka dla starszego 10.09.04, 14:58
      Ja kupilam rok temu w sklepie Mis w Sadyba Best Mall (Warszawa), byly tez w
      sklepie Wozki w Al. Solidarosci. Kupilam wlasnie ten nowszy model Lascala (bez
      tego metalowego na srodku). Podstawka jest suuuper, sprawdza sie przy
      podjazdach pod kraweznik i na lesnych sciezkach.
      • agni71 Re: do fasolki 10.09.04, 23:24
        A ile kosztowala taka deseczka? Czy to byl ten nowszy model z resorowaniem?

aga
        • fasolka99 Re: do fasolki 13.09.04, 09:56
          Kosztowala 170 zl (w zeszlym roku przed wakacjami), ale w innym sklepie chcieli
          mi ja sprowadzic za ponad 200. Nie bardzo wiem, czy ona ma resorowanie - jak to
          wyglada, to obejrze? Wydaje mi sie, ze jest identyczna, jak ta:
          www.lascal.se/html/kb_models01.aspx,
          tylko ma ciut inny napis. Ale nie pamietam dokladnie, bo dawno jej nie uzywalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka