emw 28.09.04, 11:00 czy znacie dobrego, przyjaznego dzieciom - także tym najmłodszym - stomatologa w Katowicach lub najbliższej okolicy? jeśli tak, to napiszcie pozdrawiam, Ewa mama Kubcia emw@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes1001 Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 29.09.04, 09:15 Ja osobiście chodzę do Brago-Dent (niedalego AWF - nie pamiętam ulicy). Przyjmuje tam młode małżeństwo, które ma rewelacyjne podejście zarówno do dorosłych jaki i do dzieci. Sami mają dwójkę maluszków. Mają dofinansowanie z NFZ więc wizyta wychodzi odrobinkę taniej Nr tel. 32/2513719 Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 29.09.04, 10:48 dr Barbara Sankowska stomatolog dziecięcy (chociaż nie tylko) ul. M. Skłodowskiej-Curie 42 tel. 251 21 55 Bardzo miła, sympatyczna i spokojna pani. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 25.04.05, 15:57 gemma.v napisała: > dr Barbara Sankowska Pomyłka - pani nazywa się Frankowska. Odpowiedz Link Zgłoś
agref Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 29.09.04, 13:36 dr Karolina Szkodny, przyjmuje na Drozdów 24, tel. 25-11-618 Odpowiedz Link Zgłoś
certuska Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 16.11.04, 07:19 Przyłączam się do prośby. Czy można zaleczyć trzylatce dziurę w zębie, czy wchodzi z w grę narkoza? Jakie macie doświadczenia? Moja córeczka ma już trzecią dziurę i to wszystko w ciągu miesiąca! Co robić? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 16.11.04, 12:11 Moja miała lakowane ząbki jakoś przed wakacjami więc miała ok 3 lat. Wygląda to tak, że dentysta najpierw podczyszcza dziurkę, potem zakaład specjalny materiał ( biały przypominający plomby) i później tym urządzeniem do światłoutwardzania świeci w buźce. Wika jakoś to zniosła nie było najgorzej było bez narkozy jeżeli o to chodzi. Pani dentystka najpierw "woziła" małą w górę i w dół na fotelu, później na rączce pokazała jak robi "świderek" a jak " prysznic", jak trzeba wykopać w ząbkach dziurkę, jak ja zabetonować i takie tam jeszcze inne bzdurki, które małej pomogły się oswoić i naprawdę bez problemu siedziała na tym fotelu. Właśnie za takie podejście do malucha jestem wdzięczna naszej dentystce i polecam naprawdę gorąco. Jeżeli jesteście zainteresowani to namiary: dr Dorota Sennik Sosnowiec ul. Harcerska tel. 293-64-70 Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 05.01.05, 15:15 My chodzimy do p. Danuty Sosińskiej-Hrabii, Katowice Ochojec, tel. 202-97-56. Pierwszy ząbek córa miała wyleczony w wieku 2 lat. Teraz ma 4 latka i trzy wyleczone czwórki. Wszystko odbywało się w miłej atmosferze. Pani doktor najpierw zjednała sobie córę. Potem wyczyściła ząbek i założyła plombę. Koszt 60,-zł bez refundacji. Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: stomatolog dla maluchów w Katowicach lub okol 06.01.05, 22:15 Polecam Prywatna Praktyke Stomatologiczna Danuty i Romana Borczykow, przyjmuja w Katowicach na ulicy Czajek 5 Maja swoja strone internetowa, wiec mozesz rozeznac temat www.borczyk.pl/oferta.php Odpowiedz Link Zgłoś