Dodaj do ulubionych

Szopki na rozmowie w PROMOD

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 07:54
Czy jest tu jakas osoba , która była na rozmowie rekrutacyjnej w PROMOD???
Ubawiłam sie co nie miara. Rozmowa skaładała sie z 3 etapów. Pierwszy z nich
to spotkanie grupowe 4 osobowe. Podczas tego spotkania były 4 etapy
wewnętrzne. Pierwszy to oglądanie filmu o pracy w firmie, drugi to zagranie
scenki gdzie jedna osoba jest sprzedawca a druga kupującym, trzeci to (
najlepszy ) , wycinanie z gazety ubrań , które moim zdaniem będą trendy tej
jesieni i naklejanie ich na kartke papieru, czwarty zaś to test . Ale test
miał tak nie sprecyzowane pytania że az nie wypada aby firma która z rozmowy
kwalifikacyjnej robiła show nie umiała dobrze sprecyzowac pytan w tescie.
2 etap to juz rozmowa indywidualna, na której absolutnie niczego nie można
było sie dowiedziec o warunkach pracy i płacy w Promod.
3 etap to juz (a moze dopiero) czas kiedy można było sie dowiedziec ile , za
ile i gdzie jest ta praca ( chodzi tu o centrum handlowe )
Jednym słowem strata czasu bo warunki porównywalne z Call Center
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: uhhhaaha Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 13:44
      Promod przeciez nie to nie jakis tak super sklep zeby az tak rekrutowac!
      • Gość: gośc Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:13
        to chyba sprawianie na ludziach fałszywego poczucia, że pracują w świetnej
        firmie.
    • Gość: nimre Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 15:23
      oni maja prawdopodobnie jakies kompleksy typu -widza ze kazda inna firma jest
      lepsza od ich Promodu i dlatego aby pokazac sie ( bo niczym innym nie mogą )
      nadrabiją rekrutacja
    • Gość: 125 Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.04, 13:22
      ładnie z nich strony, przynajmniej zajmuja sobie jakos czas
    • Gość: maja Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.devs.futuro.pl 08.10.04, 16:48
      w tylkach sie im poprzewracalo, zawracaja glowe ludziom szukajacym prace, testow sie im
      zachciewa, widocznie musza sie podbudowac jacy to oni wladczy i wazni, niech spadaja i pewnie
      proponuja zenujace warunki. pozdro
    • Gość: Misty Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 01:06
      Taaa... podobne rewelacje przechodziłam kilka lat temu gdy otwierano Galerię
      Mokotów i szukano pracowników do firm Eastbridge - Empików, River Island etc.
      Ja starałam się o pracę w Empiku, w dziale książki, ale też uczestniczyłam w 3
      etapach rekrutacji, z czego pierwszy - ogólny dotyczył wszystkich - i też były
      scenki symulujące jakąś aferkę z klientem, były autoprezentacje, jakaś praca
      zespołowa etc. ;)
      Oczywiściw wtedy, jako studentka 2 roku byłam pod wrażeniem - "że tak
      profesjonalnie". Dziś jednak powiedziałabym, że po prostu ludzie z HRów tychże
      firm też muszą cosik robić, by zarobić na te swoje 3-5 czy-ile-tam-tysięczne
      pensje.
      A co do nieścisłości - we wszystkich dokumentach rekrutacyjnych - ankietach,
      broszurkach, także w ogłoszeniu - podkreślano możliwość pracy na 1/2 czy 3/4
      etatu. I tak doszłam sobie do końca rekrutacji jako jedna z faworytek (co
      powiedziano mi wprost)- i odpadłam, bo jako studentka dzienna miałam "tylko" 5
      pełnych dni dyspozycyjności...
      Eh, życie, życie...
      • Gość: tez spod *.icm.edu Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:27
        Ja mam na imie Piotrek - stokam spod *.icm.edu.pl i uwarzam ze Promod to
        abolutne dno.
        Nie po to stodioje totaj dlugie lata rzeby mna tak pomiatali.
        Zatrudniajcie mnie natychmiast na kierownika za 5 kola do renki netto albo wam
        tutaj taki bajzel zrobie ze porzalujecie na dlugo.
        • Gość: Mike Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.04, 22:04
          Brawo "tez spod *.icm.edu"
          Pozdr!!!! i popieram
          • Gość: 890 Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.04, 15:25
            Co to za firma? A ich ciuchy takie jak na stadionie???!!!!!!!
        • scorpionek_gosia Re: Szopki na rozmowie w PROMOD 14.10.04, 17:16
          Kurcze ja się dziwię, że Ty podstawówkę skończyłeś (jeżeli skończyłeś);-)))
          • Gość: Piotrek Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:28
            Popieram promod to totalne dno, ciuchy zdecydowanie gorsze niź na stadionie, to
            zwykła ciuchbuda dla snobów htórzy chodzą tam źeby sie pokazać a nie dlatego
            aby kupić dobre ciuchy bo nic dobrego tam nie maja oprócz wysokich cen iu
            dobrej polityki personalnej wykorzystującej pracowników.
    • jessica_22 Re: Szopki na rozmowie w PROMOD 17.10.14, 18:33
      Mike nieźle!!!!!!!!! Ale przygoda hehe To w promod takie akce odstawiaja??? Tu też jest kilka niepochlepnych opinii o nich Tekst linka
      • Gość: qwe Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.14, 23:17
        Mike jest już o 10 lat starszy, nie wiadomo gdzie teraz jest.He he he...
        • Gość: KGB Re: Szopki na rozmowie w PROMOD IP: *.centertel.pl 14.05.15, 08:03
          mie tez to ciekawi ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka